Флоров бил режисьор на изтеклите записи за Мишо Бирата

Ваньо Танов: Борисов не е оказвал натиск, нито е злоупотребил с власт
Обновена: 28 ное 2013 12:39 | 28 ное 2013 10:34, Камелия Цветанова
47
Флоров бил режисьор на изтеклите записи за Мишо Бирата
Ваньо Танов. Снимка: Булфото, архив

Бившият шеф на ГДБОП Станимир Флоров е в основата на изтеклите записи от разговори на бившия директор на Агенция „Митници” Ваньо Танов. Оказа се, че аз съм бил подслушван, обясни Танов по Нова телевизия тази сутрин.

Той обвини Флоров, че е режисирал и разговора му с бившия премиер Бойко Борисов за проверката на покойния вече бизнесмен Михаил Михов. От него се появяват съмнения, че над Мишо Бирата се разпъва чадър, а депутатите сега решиха, че временна анкетна комсиия в парламента ще разследва случая.
 
„Бойко Борисов не е оказвал никакъв натиск, това е истината. Твърдя, че всичко е било изрядно от гледна точка на митниците, че не сме имали специално отношение към Мишо Бирата. Констатирали сме нарушенията, има съставени протоколи, на него му е отнет лиценза”, коментира Танов.

Още по темата
„Това, което знам от премиера, е, че тогавашният президент (Георги Първанов) ни обвинява, че имаме специално отношение към Михаил Михов и едва ли не трябва той трябва да ме озапти. Специално отношение не е имало въпреки твърденията. Това може да се провери документално”, категоричен е бившият шеф на митниците.

Според него Борисов не е злоупотребил с власт. Ваньо Танов е убеден, че думите в записите, които се появиха в медиите, са извадени от няколко негови разговора на тази тема.

„Могат да се сглобят такива разговори, ние с Борисов сме говорили много“, добави той. 
 
„Първоначално бяха публикувани писмено в „Галерия” разговори и с Искра Фидосова, и с Менда Стоянова, с други”, припомни Танов.

В един от текстовете със Стоянова е имало израза „три затвора се борят за еди-кой си”.

„Само че в моя речник това го няма и после не можаха да го сглобят. Просто избързаха и знам кой е режисьорът. Аз съм бил директор на БОП и знам, че това е в неговия речник. Абсолютно сигурен съм, че тези думи са на г-н Флоров”, обвини Танов.
 
„След като нямаше начин да бъда дискредитиран, някой мозък е измислил, че това може да стане чрез сина ми”, заяви още той.  
 
По думите на Танов жена, чийто съпруг работи в ДАНС, е била внедрена и става „приятелка” на сина му, снабдява се с ключ от квартирата му, от колата му. „В един момент гражданин от блока е трябвало да се обади, че той се занимава с контрабанда на цигари. Подготвени са и два сака с цигари без бандерол, за да бъдат подхвърлени в автомобила му”, обясни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


47
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
41
2
 
32
 
! Отговори
Cska преди 10 години
Ваньо страшен *** си бе.Научи се че егн не е телефонен номер.***
40
0
 
38
 
! Отговори
ИВАН доста преди 10 години
доста са научили в МВР. КАК ДА СЕ ИЗМЪКВАТ ОТ НЕУДОБНИ СИТУАЦИИ. СМЯТАТ НАРОДА ЗА ШАРАНИ. ДАЛИ САМИ СИ ВЯРВАТ НА ЛЪЖИТЕ..
39
4
 
42
 
! Отговори
НКВД преди 10 години
Танов потвърждава всеизвестната истина.Разговоро си е съвсем автентичен и е записан и пуснат от Флоров.Казвайки Флоров значи Цветанов.Всички записи на ББ са от ЦЦ.Така си гарантира мястото в престъпния синдикат.Истината е че държи ББ с къде по ужасяващи записи и го държи наконци.ЦЦ прочисти ГЕРБ от кръга КАПИТАЛ на Плевналиев,Дянков и Трайков а сега да се готви и ББ.Българския Лаврентий Берия е вещ в занаята на рекет шантаж и подслушвания.Жалко че човека му в сегашната власт-Бисеров изгърмя.
38
5
 
35
 
! Отговори
Охохохо преди 10 години
Доста се посмях на коментарите и тарикатите с теории на конспирацията...
37
21
 
59
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ех Ваньо, ех Танов.По-полека малко де.Той Бойко Борисов си призна ,че е водил този разговор ,само ,че някакви псувни се губели ,ти казваш ,че е сглобен.А кой ти скрои номера със сина ти щом знаеш ,да беше постъпил като истински "Генерал" ,а не като женски полов орган.Просто вземаш пистолета и ги очистваш .После отиваш да ги излежиш и това е.Сега си седнал да обясняваш необяснимото
36
32
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Отклоняват вниманието от най-важното ОСТАВКА!
35
20
 
67
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Танов, дай си ЕГН-то, да ти звънна! Ей това е герберастки управленски потенциал!
34
29
 
75
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Плоски , елементарни обяснения , на един не особено интелегентен човек . Не е важно , кой е режисирал разговора , а съдържанието му . Борисов е злоупотребил с власт и трябва да носи отговорност за това !
33
24
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Анонимeн---прв си пич..боко и цвъцко са червени, като маймунски ***----това *** сте много умни..мозъка ви прелива...от дъто!!!!!!!!!!!!!
32
11
 
59
 
! Отговори
гласоНЕподавател преди 10 години
Отдавна НЕ ВИ ВЯРВАМЕ !!!
31
48
 
78
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Червените са готови на всичко за власт. Те пребиват студентите, децата ни та два сака цигари да съсипят името на някой е детска играчка. Могат да взривяват храмове, да хранят прасета с хора, да убиват с тояги и да се нагъзят на *** и фашистите в името на един гей и власта.
30
14
 
51
 
! Отговори
V.TANOV преди 10 години
I KRADEC SYM I LAJEC SYM....
29
1
 
53
 
! Отговори
Живко Петър преди 10 години
Източниците на Аларма в гр. Велико Търново ни информираха, че се готви назначението на лицето Стефан Михайлов за директорския пост на НАП. Той е зам.-председател на общински съвет на община Велико Търново, както е и член на контролния съвет на партията на г-жа Мария Капон, ЕНП. В качеството си на общински съветник е допринесъл за спечелване на конкурс за обществена поръчка от фирма, собственост на съпруга на г-жа Мария Капон, на стойност над 830 000лв.Източници от обкръжението на това лице ни
28
21
 
62
 
! Отговори
Мена преди 10 години
Я ама това да не е жената на Цвинокио нали работи в ДАНС, а и била шалвлива
27
6
 
54
 
! Отговори
Танов преди 10 години
Слушайте какво госпожо Е.Г.Н., не ми се крийте зад някакви инциали и не ми казвайте, че в момента нямало връзка с този номер, а веднага ме свържете с Б.М.Б.!
26
1
 
47
 
! Отговори
Флоров Консулт преди 10 години
В някои райони на Африка най-популярната бира е банановата. Бира се прави от всички сортове банани, а в Африка растат около 50 сорта. В Уганда и Бурунди над 50% от банановата реколта отива за бира. Средното алкохолно съдържание на банановата бира е 28%. Странно, но не произвеждат такава бира за износ.
25
2
 
64
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Американците са се отказали да подслушват българския премиер, вместо това са се абонирали за вестник "Галерия", така им излиза много по евтино, а освен това и самите разговори от там звучат много по политкоректно.
24
5
 
56
 
! Отговори
bobssy преди 10 години
Да бе и извън земните участват в заговора,Всички са крадци и мошеници а тоя е чист като сълзицаМутренска държава си бяхме и такава си останахме, тъжното е че сега мутрите са на постове в държавата на на улицата като едно време
23
6
 
56
 
! Отговори
Танов преди 10 години
Ало... ало, чуваме ли се? Абе докога ще ми отговаря тоя ЕГН, търся ББ!
22
20
 
65
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Защитниците на днешната власт са страшно възмутени, че Меркел била подслушвана от американците, но защо никой от тях не се възмущава, че българския премиер е подслушван от бай *** по заръка на бай Пульо и двамата от редиците на днешните управляващи в България.

Спонсорирани публикации