На Острова са притеснени от наплив на наши крадци

Възпитаници на гранд дамата на джебчийството стягат багажа, пише "Sunday Mail"
63
На Острова са притеснени от наплив на наши крадци
Снимка: Ройтерс

Остават 30 дни до наплива на румънци и българи на Острова. Имигрантите, които може би чакат, а може би не, магическата дата, представляват ужасяваща политическа перспектива не само за консерваторите, но и за лейбъристите, пише Джанет Дали в статия за вестник "The Telegraph".

Още по темата

„Единственият партиен лидер, който може да се облагодетелства от още една вълна източноевропейски имигранти, е Найджъл Фараж. Ако намекна, че той подбужда тази възможност ,най-вероятно ще се чуя с адвокатите на г-н Фараж, но е трудно да се повярва, че няколко стотин хиляди румънци, пристигащи на Нова Година, няма да бъдат счетени от партията му ЮКИП като закъснял коледен подарък”, се казва в материала, цитиран от „Фокус”.

Таблоидът “Sunday Mail” пък разказва как в тих квартал в покрайнините на Стара Загора 77-годишната Донка Панова е любимата баба на всички и е много почитана. „Но не се заблуждавайте от нейната усмивка и преди всичко не се приближавайте. Тя е и българската гранд дама на джебчийството и е горда от прякора си „Златните ръце”, пише вестникът.

Според статията тя е обучила стотици деца, включително нейните 30 внуци и 12 правнуци, в тънкостите на нейното криминално изкуство.

Изданието твърди, че много от нейните възпитаници планират да заминат за Великобритания след Нова Година, когато ограниченията за български и румънски имигранти отпаднат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
0
 
5
 
! Отговори
God преди 10 години
Ей тия британци нямат умора. Явно не знаят, че и сега българи и румънци могат да отидат там, когато пожелаят. Просто от догодина ще могат да работят легално там без никакви усложнения. Тези, които ще отидат ще търсят легална работа. Престъпниците и нелегалните бачкатори отдавна са там и като гледам все още не са срутили държавата им. Все пак нашите хора не си падат по взривове в метрото и публично обезглавяване на войници по улиците.
43
0
 
8
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Всички бързо по къщите ! Да се затворят, да се заключат и да не се показват изобщо навън ! Идва страшната баба от Стара Загора !!
42
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Англия е ужасна страна, британци е луди пияници. ОК! Ако и вие мислите така, защо се изскачи в Англия? Седнете вкъщи, в красива България!
41
0
 
13
 
! Отговори
мтм преди 10 години
крадци ли ?да ви пратим малко политици ,да видите как се краде.
40
0
 
12
 
! Отговори
дедо Ама чекаите сег преди 10 години
Ама чекаите сегичка.*** ги наричат българи.Ами тези дека прииждат от доле на тумби след като получат статут пак българи ли ще ги наричате?Ама нема после да ни ги връщате като български граждани.
39
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Живял съм в Англия 7 години, 2002 -2009, тва са пълни глупости, хич да не ви пука че местния Волен прави някви кампании. Ние изядохме спарчето заради над милион поляци, 16 милиона мюсулмани които живеят там и другата африканска *** която сериозно им източва системата...да не ви пука отвайте там ако можете и можете да се оправите. Аз лично другата година мисля да си разрастна бизнеса и там и нищо не може да ме спре. Да говорят за истинската емиграция а не за 50 000 българина които честно си изка
38
1
 
21
 
! Отговори
аз преди 10 години
Най голямата полза от членството ни в ЕС ще бъде ако успеем да разредим *** с еднопосочни билети из Европа!
37
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
В ТАЯ ПЛЯМПАЛНИЦА КОЙ СЛУША БОГ?НЕ УМИРАЙТЕ ОТ РАДОСТ ЗАРАДИ ЧУЖДОТО НЕЩАСТИЕНЕ ЗАВИЖДАЙТЕНЕ ИСКАЙТЕ ЧУЖДОНЕ КОПИРАЙТЕ ЧУЖДОНЕ ЗЛОРАДСТВАЙТЕНЕ СЕ ЗАРИЧАЙТЕНЕ КРАДЕТЕНЕ ЛЪЖЕТЕНЕ ЗЛОБЕЙТЕНЕ УБИВАЙТЕ(ДУМИТЕ НАЙ-МНОГО УБИВАТНЕ ЯЖТЕ КРЪВТА НА ЧОВЕКА(КЛЮКИ, ЗЛОСЛОВЕНИЯ, ЗАКАНИ..СТРАХУВАЙТЕ СЕ ОТ БОГБОГ НАБЛЮДАВА ВСИЧКИ И ВСИЧКО НЕПРЕКЪСНАТОНЕ ПЪЛНЕТЕ СЪРЦАТА СИ С ОМРАЗА И ГОРДОСТ(ЗАЩОТО ВСИЧКИ СМЕ ПЛЯВАВСЛУШВАЙТЕ СЕ В ДУМИТЕ НА СТАРИ И ПАТИЛИВСИЧКО МИ Е ПОЗВОЛЕНО-НО НЕ ВСИЧКО Е ПОЛЕЗНО
36
0
 
23
 
! Отговори
малък ром преди 10 години
Хелзинския комитет да се мести в Лондонското метро - работното място на ромовете от много страни!
35
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Шоуто трябва да продължи- ние му се насладихме, време е сега на тия зад завесата да му се наслаждават.Наслука с интеграцията по земните кълбета!
34
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Най правилният ход на правителството ще е да купи еднопосочен билет на ***, да отпътуват към всеки град в Англия по избор без право на връщане, така поне ще са оправдани техните страхове за социалната им система.Да ги видим тия хелзински комитети после.
33
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Предлагам евро Рома да организира заедно с нпо -тата 5 композиции и право през ламанша на даунинг стриит да протестират с/у дискриминация, расизъм и т.н. И те са европейски граждани!! Що ще ги пращат в Украйна я вижте там какво става още малко и демокрацията ще ги сполети и тях!
32
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Mmmmm mnogo se izvinyavam,no ako stava duma za djepchiistvo,ne sa nujni razreshitelni za rabota. Ot ne malko godini djepchiite mogat da si hodyat svobodno do Anglia.
31
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
защо ли на снимката са показани английски прасета, незнам...вероятно е случайно
30
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Аз съм притеснен от наплива на пияни англичани лятото...
29
1
 
6
 
! Отговори
IDEQ преди 10 години
vVSI4KOTO MAGNAL DA PLASIRAME VYV LONDON
28
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До мхРасист, хелзинския комитет да те погне! Що да ги връщат? И те душа носят и те интеграция търсят!Всички хиталянц и дето ги връщат да заведат дела за дискриминация! Ще съберем дарения за адвоката!!!
27
3
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
У Англия токът е безплатен, дават по 5000 лири на новородено ***, къпането не е задължително, кофите за *** в крайните квартали преливат, има много кабел в земята, няма нетолерантни българи, *** се преподава в у-ще, раздават къщи на многодетни семейства , тотално безплатно здравеопазване , раздават коли щото каруци нема, заради отрицателния прираст търсят хора които да им решат демографската криза и генофонда, има много самотни лейдита с имоти, не знаят за тел. Измамаите . Бързайте
26
1
 
29
 
! Отговори
varg vikernes преди 10 години
Не българи,а *** живеещи в България.
25
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
слабо ме интересува от какво са притеснени на острова. ТАЗИ ТЕМА вече е изчерпана захванете друга не е интересна,