На Острова са притеснени от наплив на наши крадци

Възпитаници на гранд дамата на джебчийството стягат багажа, пише "Sunday Mail"
63
На Острова са притеснени от наплив на наши крадци
Снимка: Ройтерс

Остават 30 дни до наплива на румънци и българи на Острова. Имигрантите, които може би чакат, а може би не, магическата дата, представляват ужасяваща политическа перспектива не само за консерваторите, но и за лейбъристите, пише Джанет Дали в статия за вестник "The Telegraph".

Още по темата

„Единственият партиен лидер, който може да се облагодетелства от още една вълна източноевропейски имигранти, е Найджъл Фараж. Ако намекна, че той подбужда тази възможност ,най-вероятно ще се чуя с адвокатите на г-н Фараж, но е трудно да се повярва, че няколко стотин хиляди румънци, пристигащи на Нова Година, няма да бъдат счетени от партията му ЮКИП като закъснял коледен подарък”, се казва в материала, цитиран от „Фокус”.

Таблоидът “Sunday Mail” пък разказва как в тих квартал в покрайнините на Стара Загора 77-годишната Донка Панова е любимата баба на всички и е много почитана. „Но не се заблуждавайте от нейната усмивка и преди всичко не се приближавайте. Тя е и българската гранд дама на джебчийството и е горда от прякора си „Златните ръце”, пише вестникът.

Според статията тя е обучила стотици деца, включително нейните 30 внуци и 12 правнуци, в тънкостите на нейното криминално изкуство.

Изданието твърди, че много от нейните възпитаници планират да заминат за Великобритания след Нова Година, когато ограниченията за български и румънски имигранти отпаднат.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


63
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
12
 
8
 
! Отговори
Д-р МАХМУРЛИЕВ преди 10 години
Още след падането на бай Тошо, Мафията веднага изпрати на Запад крадци и фалшификатори!Много европейци изпищяха на умрЕло от нашите братя българи!Това за *** е бля-бля!
23
1
 
34
 
! Отговори
NEMO преди 10 години
Нека ви кажа за какво е тази вой до небесата.Тези който искат да работят там вече са там ама след като паднат ограниченията за работа вече тези работници може би няма да бъдат третирани като роби защото сега е така третирани са като роби,Лицемерни англичани.
22
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А бе тая държава защо още се нарича Англия, а не Индо-Пакистан -африкан? То там има ли етнически англичани?/ норманди де/Той Камерън нали се оплакваше, че местното население се интегрирало по-бавно от пришълците!Айде сга Цар Киро да ви облагороди малко кръвчицата, че тия бракове м/у роднини родиха само .... Мед. Термин си го знаете!
21
0
 
20
 
! Отговори
Berlin преди 10 години
А защо Англия трябва да отвори трудовия си пазар за българи, че да заминат джебчиите натам?!
20
1
 
18
 
! Отговори
we преди 10 години
Пълни глупости!! Нима досега някой е спирал българи и румънци да идат там?! Отпадат ограниченията за тези които искат да работят легално,това по никакъв начин не засяга нито българи нито румънци решили да правят лесни печалби! Те не плащат нито здравни нито социални осигуровки!!!
19
1
 
29
 
! Отговори
Big Bad Wolf преди 10 години
Тея расисти защо не позволяват на ромите да практикуват традиционните ромски занаяти като гепане, джобене и бране на жилязо и бакър?
18
0
 
31
 
! Отговори
Елена преди 10 години
Не знаех, че и на джебчиите им трябвало разрешително за работа, та да тръпат в очакване да паднат ограниченията...
17
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Pedofilite,pianicite i britanskite poluchoveci pardiashti na masata s edna mozachna kletka shte mi govoriat za djebchii...
16
1
 
22
 
! Отговори
е преди 10 години
Трябва взаимен компромис. Всичко е баланс. Ние им изкупихме *** , нали така искаха . Сега ще търпят . Или както се казва няма безплатен обяд и те по добре го знаят от нас.
15
1
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Роми да крадат, а стига бе ! Тва е щото не им давате да работят и ги дискриминирате. Трябва да ги интегрирате сред вас. Тва ни казахте вие едно време. При нас не проработи, сега успех НА ВАС !
14
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
За вас така наречени европейци, вълната от изток е цунами предизвикана от трус зареден с ваша енергия. Тази вълна не е достигнала кулминацията, тя ще бъде мощна и познайте кой ще остане под нея.
13
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
bol6instvoto ot angli4anite ne rabotjat ni6to a 4akat na socialni pomo6ti .ne 6tem saveti ot pod4oveci.djurnaljata 6e napi6at sekakvi laji za troxata xleb..prodajni podlogi
12
1
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
И българските студенти в Англия като видят *** ни , че идват ги тресе а какво остава за англичаните на които окрадоха къщите в българия ......Къде е фюрера......
11
1
 
31
 
! Отговори
Манго преди 10 години
Ало хангличаните,приготвяйте кифтетата,идвами на тумби.
10
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Изданието твърди, че много от нейните възпитаници планират да заминат за Великобритания след Нова Година, когато ограниченията за български и румънски имигранти отпаднат." те пък тези едва ли чакат 2014-те и без това не работят
9
29
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ПРАВИ СА СИ ХОРАТА,БЪЛГАРИН КЪДЕТО СТЪПИ ТРЕВА НЕ НИКНЕ.
8
1
 
25
 
! Отговори
:) преди 10 години
Статията ми звучи малко като: Една жена на една спирка ми каза...Но въпреки всичко, препоръчвам на останалите от ЕС да се постараят да "интегрират" нашите сънародници. Нали на нас само, това ни се набива в канчето..Не ги връщайте..моля! Интегрирайте ги..ние 25 г. плащаме за интеграцията им..и едва 1 % от всичката *** е грамотна и иска интеграция. Не ни ги връщайте, постарайте се да ги интегрирате ВИЕ. Белким успеете, ние не успяхме.
7
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, вие господа злато под краката ли сте имали, та сте станали по богати от българите и румънци, та сега се страхувате от крадци. Не ние сме крадци, а някой иска да ни направи такива.
6
0
 
28
 
! Отговори
Атакист преди 10 години
до 5Абе няма наши *** бе! Има *** и те говорят техния си *** език независимо в коя държава живеят.
5
0
 
36
 
! Отговори
kotarakavi4o преди 10 години
Че те нашите *** крадци винаги са били там... Идеално се вписват сред хората, защото приличат на индийци или пакистанци, но след като ги хванат в метрото или в някой автобус се оказва,че били 'българи'...Добре тогава, защо когато тук някой попита някой *** какъв е то тогава отговарят,че били роми, а в чужбина се жалват и просят представяйки се като българи?...Във Франция пропищяха от тях, в Германия също...Холандия ни ги върна с няколко самолета.И после защо не ни искат никъде...