Среднощно меле! Пребиха двама сирийци в София

Нападателите били въоръжени с ножове, колани и боксове
Обновена: 2 дек 2013 14:13 | 2 дек 2013 07:00,
201
Среднощно меле! Пребиха двама сирийци в София
Снимка: архив, Булфото

Двама сирийци са били нападнати и жестоко пребити от група от 25 мъже, въоръжени с ножове, колани и метални боксове в София, съобщи bTV.

Нападението е извършено около 23:00 часа в района на улица "Оряхово" край "Захарна фабрика".

Още по темата

27-годишен младеж е със счупен нос, мъж на около 35 години е с множество порезни рани на главата. С тях е бил и трети - ливанец, който е успял да избяга. Ранените са потърсили помощ във ВМА.

Тримата нападнати още не са получили статут от българските власти. Те са настанени на външни адреси.

От МВР също потвърдиха за инцидента и уточниха, че нападението над тях е било в заведение за бързо хранене.

По информацията на пострадалите нападателите са им взели пари и документи. Извършителите на побоя се издирват.

Това не е първото подобно нападение в София. В началото на ноември на спирка край Центъра за временно настаняване във "Военна рампа" беше намушкан 17-годишният сириец Али. Двамата му нападатели още не са намерени.

Жертва на скинари, търсели чужденци, които да бият, стана и 28-годишният българин от турски произход Метин.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
85
4
 
18
 
! Отговори
Йово преди 10 години
"Двама сирийци са били нападнати и жестоко пребити" и "Тримата нападнати още не са получили статут". Сега 2-*** ли са били или 3-*** нещо не го разбрах. Групата била от 25 мъже - кога са имали времето да ги преброят ако са 2, 3-*** ок но 25 мъже с ножове и тръби и тези да имат само леки наранявания е някак съмнително. Явно някой лъже, по вероятно е сирийците да са се сбили помежду си.
84
3
 
9
 
! Отговори
експерт преди 10 години
Време е вече наркобароните да определят правилата за разпространение на дрогата и да не използват тези маймуни .... бежанци
83
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
*** квартал. Скинари и ***. Идилия.
82
4
 
23
 
! Отговори
Неразбирко преди 10 години
Оня ден един с вид на арабин тичаше покрай Халите с дамска чанта в ръце ......
81
4
 
15
 
! Отговори
спомени преди 10 години
Едно време имаше в София един известен скинар - Слънцето. От квартала някои се беше запознал с тях и ходихме да пиеме заедно. Те бяха 8-9 човека, а ние трима. Скарахме се. Такъв бой ядоха - на техен терен. Разказваха все истории, в които те (20) души бият един. То затва почнахме да ги пердашиме - щото се оказаха пълни ***. Слънцето сигурно си спомня Сашо от Захарната (ама не знам с какви чувства :) Комплексарчета - не тормозете хората!
80
6
 
15
 
! Отговори
ля ля преди 10 години
подкрепям всички ботове които са тръгнали да търсят справедливост по този начин! трябва твърда ръка която да регулира наплива на пришълци на терирторията на България! не е вазможно такава подигравка с българските граждани от страна на правителството гклавно от турски произход!!!
79
8
 
16
 
! Отговори
Говедарин преди 10 години
... Кви скинари? Това са селяни!
78
1
 
7
 
! Отговори
Omnia Mea преди 10 години
До Анонимен 72 "Най-полицейската държава е САЩ,най-йезуитската Англия."А и двете са в ръцете на същите онези симпатяги, които непрестанно разбутват Близкия Изток, защото все не им достига вече заграбената земя, а на това отгоре Талмуда ги е научил да мразят гоите от все сърце.
77
2
 
3
 
! Отговори
Х преди 10 години
До Атанс АЗ НЕ ТЕ ОБИЖДАМ.МИСЛЯ ЧЕ КОГАТО ИМА РАЗЛИЧИЯ ПО НЯКАКВА ТЕМА КУЛТУРАТА СИ ЛИЧИ ОТ ТОВА КАК СЕ ОТНАСЯШ С ОПОНЕНТА СИ.ТРЯБВА ДА СИ МНОГО НЕОСВЕДОМЕН АКО МИСЛИШ ЧЕ НЯМА БИТИ БЪЛГАРИ В СТРАНИТЕ КОИТО СИ ИЗРЕДИЛ.
76
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ами българката, която беше наръгана и обрана преди 2-3 дни отново около Пиротска и арабските мотели?! Сравнете как се отразяват различните случаи. Тогава не чухме новината в нито една централна новинарска емисия.
75
5
 
2
 
! Отговори
Смехурковци преди 10 години
До ланаОт животни какво друго може да се очаква?
74
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Малее, те това е мъжка постъпка - 25 са успели д понабият двама. Жив е българският дух :)Интересно е обаче какво правят бежанци по това време там. Некакви нелегални се шмиткат по късните часове, държавата отново отсъства и принуждава ,, будни,, граждани да взимат нещата в свои ръце.
73
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Време е правителството да си свърши работата и да започне да третира всички нелегално пресекли границата ни като престъпници. Влизат по къщите на разни пубери заради копия на филми или песни по един взвод закачулени, а ПРЕСТПНИЦИТЕ ги посрещат като почетни гости и им осигуряват подслон и храна. В същото време подминаваме спящи по улиците бездомници, повечето от които са психично болни и заради заболяването си са останали без дом и препитание.
72
5
 
11
 
! Отговори
Смехурковци преди 10 години
Аз лично видях и един с базука от СКИНАРИТЕ. Имаше и четвърти СКИНАР, който стоеше отстрани с ТАНК, за всеки случай, ако се окажат по-подготвени терористи, а не просто нелегални имигранти..... Сега сериозно - по-*** статия не бях чел отдавна.
71
4
 
17
 
! Отговори
lekiq преди 10 години
не може да има аналогия между нашите сънародници в други държави и тукашните бежанци, нашите отиват да работят и това е ясно още щом тръгнат от БГ, сирийците са дошли да намерят закрила и да се ползват безплатно с благата които предлага тази държава, нека да се ангажират с работа и да плащат данъци че живеят на наша земя... ама няма да го направят защото сега ще станат като ***, ще трябва да издържаме и тях... БРАВО НА НАПАДАТЕЛИТЕ!!!
70
1
 
16
 
! Отговори
лана преди 10 години
те сами си се избиват, идете да ги видите на военна рампа как се млатят...
69
2
 
4
 
! Отговори
Атанс преди 10 години
До ХВъобще се чудех, има ли смисъл да отговарям на ниско-грамотен и крайно не амбициран за живот човек, но все пак реших да опитам :) Когато някой посегне на мен, мое семейство и т.н. отговорен ще бъде ТОЗИ ЧОВЕК, и обществото от престъпници, на което подражава! Тези престъпници идващи от Сирия са да речем стотици, а останалите десетки хиляди деца, майки и бащи, които бягат от войната?! Дай нас да ни избият тези държави (упоменати по-долу, че и ния сме убивали нечия роднина)?! ОБРАЗОВАЙ ТЕ СЕ!
68
6
 
4
 
! Отговори
alkap преди 10 години
Darjavata im e 30-40 miliona. Turcite gi e strah ot siriicite a balgariq mogat da q prevzemat za 2 chasa ako reshat I bqh malko po blizo ne si igraite s oganq vsqko bezmisleno takova napadenie s cel poboi e palnata glupost. Levski I Botev edva li sa imali takava kauza zastoto nqkoi nacionalisti uj vqrvat v tqh.Zamislete se kolko rabota sazdavarte na lekarite samo s edin prebit smuche ot danacite ni 500 lv pone. Lekarite ne razlichavat siriec ot balgarin.
67
5
 
15
 
! Отговори
Гецата преди 10 години
Нали са съюзници с Иран, що не бягат там ? Ама са надушили, като нашите ***, че тука се живее без пари... Само така !!!
66
4
 
19
 
! Отговори
Х преди 10 години
До Атанас АКО АРАБИНА БЕШЕ КЛАЛ ТЕБЕ ИЛИ НЯКОЙ ТВОЙ РОДНИНА ДРУГО ЩЕШЕ ДА ПЕЕШ.КРИВО РАЗБРАНА ТОЛЕРАНТНОСТ.