Протестиращи пред НС запалиха кофи за боклук

Разположиха картонени танкове
Обновена: 5 дек 2013 22:24 | 5 дек 2013 20:24, Петя Славова
81
Протестиращи пред НС запалиха кофи за боклук
Снимка: Булфото

Протестиращи срещу правителството на Пламен Орешарски постепенно се увеличават пред Народното събрание. Демонстранти са запалили три кофи за боклук, до които е поставена пейка, съобщи Агенция "Фокус".

Разположени са два танка от картон пред сградата. На един от тях протестиращите палят бенгалски огън, все едно танковете стрелят. От двете страни на Народното събрание има пожарни коли, а пред предния вход на Народното събрание има домати, мандарини и яйца, с които протестиращите преди това са замеряли сградата.

Демонстрантите са около 150, скандират „Оставка” и развяват български знамена и знамена на Ранобудните студенти. Полицейското присъствие в района е засилено, има кордон от полицаи зад и пред загражденията пред сградата на Народното събрание.

През целия ден имаше демонстрации срещу правителството на кабинета, а девет души бяха задържани.

Депутатите продължават обсъждането на бюджета, като удължиха работния си ден до 23.00 часа. Малко преди 22.00 часа приключи и протестът пред сградата на Народното събрание . Пуснато е движението в района, остава засилено полицейското присъствие.

*Информацията е актуализирана към 22.00 часа.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


81
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
75
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
А тази власт служи ли на народа или на олигархията и на чужди правителства там е проблема????? Като гледам колко защиници има тази крадлива власт мазохисти ли сме ние българите ....явно харесва ви да ви крадат и да стоите бедни да сте болни и да не ви лекуват а лихвари да ви извърлят от домовете да ви оставят гладни и безработни и да се молите за парче хляб Трайте си тогава заслужавате си го Всеки народ си заслужава уравниците
74
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
ИСКАМ ДА УСЕЩАМ ,ЧЕ ИМА ДЪРЖАВА И ВЛАСТ- ЗАЩО ПОЗВОЛЯВАТ НА ВСЕКИ *** ДА СИ РАЗВЯВА КОНЯ ? ТОВА НЕ БИ СЕ СЛУЧИЛО НИТО В САЩ, НИТО В ЕВРОПЕЙСКА ДЪРЖАВА. ЗАЩО НАШАТА ПОЛИЦИЯ Е ТОЛКОВА ПЛАХА ?
73
2
 
12
 
! Отговори
БА преди 10 години
До Aloo,Като си толкова загрижен пиши на кирилица! Правителството си е съвсем легално! И трето всеки който се държи като абсолютен пропадналяк и прави зулуми трябва да му се търси сметка, както и на футболните запалянковци.
72
7
 
3
 
! Отговори
Aloo, преди 10 години
До Анонимен Komunjagite po krotko batiuvata po krotko vmesto da ritate naroda zasho ne hodish da ritash nezakonnoto pravitelstvo i parlament deto se uzakoniha samo sus 10% glasuvali i drugite glasuvali v tucia po100 puti ili idi ritai vsichki korumpari ot konstitucionnia sud deto priznaha nezakonnite bilutini ot turcia i izborite
71
8
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Няма ли кой да ги нарита най - накрая тия. К'во ги галят толкова време
70
4
 
12
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Аз чакам седесето пак да вземе властта. Обещали са ми сладка, държавна работа. Писна ми да съм гнусен емигрант и да гледат на мен като на второ качество човек.
69
2
 
8
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
youtube/watch?v=45VGFgiFu7YТака е в "ДЕМОКРАТИЧНАТА" държава сащ.Забележете, че в много от сцените полицаите бият с голи ръце, като диви *** пред селската дискотека. Ужасно е. Като животни...
68
14
 
19
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
Дотук ли бяха "революционерите"? Цялата тази лумпениада доказа на България, че Орешарски трябва да изкара минимум два мандата!
67
6
 
13
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Е да запалиш кофи със *** пред българския парламент, трябва да подсети дупетацията че са *** за палене. Жалко че изхфърлиха фидосова толкова лой би светила поне до зазоряване.
66
12
 
16
 
! Отговори
ТВ преди 10 години
Управляват ни ***.
65
11
 
20
 
! Отговори
ODESSA преди 10 години
Няма страшно. 90 % тия *** ще се изнесат след нова година и ще ви оставят на спокойствие.
64
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Да, боли ме за държавата, държавното, законността, за ХОРАТА НА РЕДА И ВСИЧКИ ОСТАНАЛИ, но без окупаторите, провокаторите, манипулаторите, агресорите и вандалите, лъжците и ...
63
8
 
13
 
! Отговори
ТВ преди 10 години
Те са ***, защото не осъзнават малките лични изгоди, които придобиват, какви огромни опустошителни ефекти носят за цялата държава и за народа ни.
62
4
 
6
 
! Отговори
чичо пейо преди 10 години
57 боли ме дедовия кои ненавиждаш -значи онуфри в съвременното избирателно право важи правилото 1 човек =1 глас-не моите гърди са по рошави и моят глас е за дваматака че всимаи ненависта си и 3 парцел 18 място на Орландовските ти е запазенои моля спри да пикаеш под прозорците ми че смърди на гнилоч вече,,,
61
5
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Gargi li plashat tiq s paleji na Boklojdiiski kofi ! Ehei hubava rabota ama (romska) rabota !
60
10
 
6
 
! Отговори
61 преди 10 години
60, кой си ти? Защо те боли за "държавната собственост" във вид на метални тараби, а не те боли за хората? Те не са собственост. Те са свободни хора, като теб, като мен...
59
7
 
18
 
! Отговори
Говори Опозицията преди 10 години
Можете да крещите и пишете "Оставка" колкото си искате. Живеем в демократична държава и има свобода на изразяването. Виждате, че няма проблем да си крякате на площада, да си свиркате, да пиете биричка и т.н.
58
2
 
13
 
! Отговори
син боклук преди 10 години
проблема е че се държите ***-палим разни неща гуми кошчета за *** като няма друго дрипи и стари вестници...,вандалстваме,цапотим омирисваме всичко с вонята сии от чии на чии някои ще ви дава нещо,вие да не сте се побъркали
57
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
"***" запалили три контейнера с ***. "Двадесет танка", от "стомана" пред НС докараха окупаторите. Стотина манипулатори "поздравиха" полицайте с ритници по металните заграждения, държавна собственост, като скандираха - "не искаме закони, не искаме държава", "не искаме образование","хаос, безредие, пълна анархия" и т.н...
56
14
 
14
 
! Отговори
ТВ преди 10 години
Проблемът е, че няма как да кажеш на *** - Оставка. И да му го кажеш, и да му го изпишеш, и да му го изпееш - той ще те гледа тъпо и ще ти казва - "Ко? Не."

Спонсорирани публикации