6 месеца #ДАНСwithme

Ранобудните излизат тази вечер на протест пред МС
Обновена: 14 дек 2013 11:06 | 14 дек 2013 11:06,
53
6 месеца #ДАНСwithme
Снимка: архив, БТА

Ранобудните студенти излизат на протест от 18.00 часа тази вечер по повод шест месеца от началото на протестите #ДАНСwithme.

Те искат да отбележат и 24-годишнината от репликата "танковете да дойдат", шест месеца от началото на протеста на гражданите срещу мафията.

„Да отбележим заедно шест месеца независимост на площад "Независимост". Да си вземем заедно наградата за Вдъхновение на годината. Всеки един я заслужава. Стига отчаяние и търпение. Сега, когато зимата дойде, но сърцата ни са все още топли, да посеем светлина за пладнето на живота. Времето изисква действия. Действията изискват постоянство“, призовават те от страницата си във Facebook.

Протестите на граждани срещу властта започнаха с назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС на 14 юни, след бурните реакции НС отмени избора му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
0
 
2
 
! Отговори
rumen221 преди 10 години
Как се стимулира Морална революция ли? Тръст за гражданско общество за Централна и Източна Европа (ЦРУ), плати на демагозите:- Училище за политика, ръководено от С. Безуханова - 300 000 $- Асен Генов - Фондация "14 януари" - 120 000 $- Фондация "Риск Монитор" с председател близкия до Меглена Кунева адвокат Йонко Грозев - 350 000 $- Институтът за развитие на публичната среда на А. Цонева - 200 000 $- Центърът за либерални стратегии на И. Кръстев - 137 000 $- Българският клон на "Прозрачност без граници" с Огнян Минчев - над 200 000 $И Талибите са разбесняха.
41
3
 
2
 
! Отговори
Един българин преди 10 години
Оставка, спиране на държавните субсидии за партиите или поне намаляването им десетократно, и нови парламентарни избори !
40
0
 
3
 
! Отговори
Неразбирко преди 10 години
Едно искат или поне твърдят, че искат, а съвсем друго правят протестиращите против правителството на Орешарски. Примерно, отпадането на държавата субсидия за партиите или нейното намаляване е удар срещу демокрацията, закрепване на досегашните партии и пречка за появяването на нови партии, но на това "демократите" викат браво. Искането правителството на Орешарски да подаде оставка, някак си "забравя" какво става след оставката и че така протестиращите връщат ГЕРБ на власт през задния вход .....
39
6
 
6
 
! Отговори
Неразбирко преди 10 години
То 6 месеца стават и ежедневните протести с искане за оставка на Плевнелиев, но странно защо за тях се мълчи.
38
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След нова година на 10 януари може би ще бъде най-подходящата дата за да излезе цяла България и да измете *** от парламента.
37
0
 
4
 
! Отговори
сектор Кабул преди 10 години
До vesko02Съвсем точно изказване. Аз откога казвам, че е крайно време да изритаме американците от България и да си дадем бонус към свободата с прокарване на специален закон за разрешаване на *** и еврейския проблем.
36
2
 
3
 
! Отговори
vesko02 преди 10 години
За съжаление свободата у нас идва като подарък,а не се воюва за нея.
35
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До Поклон вам, юнаци !По твоето изказване си правя извода, че миналата нощ охраната на болницата за лечение на хомосексуални евреи и *** с тежки девиации, е спала дълбок непробуден сън. И все пак, как успя да избягаш?? Само не казвай, че е имало амнистия по случай деня на Холокоста.
34
1
 
1
 
! Отговори
kaltin преди 10 години
prizovavam istoka da spre da subsidira s resurs neo-kolonialnite demokracii na zapad ... da gi ostavi gladni i goli i da se oblichat s dolari i da qdat dolari ... i bez tova pechatat mnogo ot tqh bez pokritie ... togava shte gledame IGRI NA GLADA nai noviq epizod
33
12
 
9
 
! Отговори
Поклон вам, юнаци ! преди 10 години
Ранобудните протестиращи българи са новите будители на майка България, които измиват пред нас и света срама от нейното красиво честно лице и спасяват нейното достйнство !
32
2
 
1
 
! Отговори
kaltin преди 10 години
samo da ne pochnat da hapqt 4e togava celiq pro-zapaden kervan 6te qde dolari(hartiq) N34
31
4
 
7
 
! Отговори
alf2 преди 10 години
Кучетата си лаят кервана си върви
30
6
 
8
 
! Отговори
neni4a преди 10 години
Честитих им 40 дена,ама не раздаваха варено сладко жито и вече станаха 6 месеца. С тоя успех и 6 години да вият като разгонен котарак,все тая. Пък и не са интересни.Няма цветущи слогани и раздаване на банички и кафе пред НС
29
0
 
2
 
! Отговори
kaltin преди 10 години
ot Sirius sum ot Sirius sum .... v Rusia sum v Rusia sum
28
1
 
4
 
! Отговори
kaltin преди 10 години
NPO NPO NPO NPO NPO SOROSSSSSSSSSSSSSSSSSS SSSSSSSSSSS ZMIQ MRYSNA
27
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Нищо друго не могат да измислят защитниците на кабинета, освен това, че студентите искали да върнат Б.Борисов. Изобщо не им се ще да признаят, че младите се борят за МОРАЛ в политиката и уважение към обикновения човек. Време е да решим и да заявим, че ще гласуваме само за партия, която се откаже от държавно субсидиране. Нека в парламента работят наистина за народа, а не за собствения си бизнес. Когато намеренията са чисти и политиците-патриоти, всички ще ги подкрепим. Но къде са и има ли такива?
26
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Скудоумните вече са на 6 месеца. Честито! И така цял живот скудоумие!
25
8
 
19
 
! Отговори
Валентин преди 10 години
Като станат 4 години ми се обадете
24
9
 
16
 
! Отговори
gеишсвож преди 10 години
Да ви е честит ЮБИЛЕЯ, другари и другарки костоваци и тиквари.
23
14
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Правителството е толкова некадърно, че дори не може да осъзнае този факт.

Спонсорирани публикации