6 месеца #ДАНСwithme

Ранобудните излизат тази вечер на протест пред МС
Обновена: 14 дек 2013 11:06 | 14 дек 2013 11:06,
53
6 месеца #ДАНСwithme
Снимка: архив, БТА

Ранобудните студенти излизат на протест от 18.00 часа тази вечер по повод шест месеца от началото на протестите #ДАНСwithme.

Те искат да отбележат и 24-годишнината от репликата "танковете да дойдат", шест месеца от началото на протеста на гражданите срещу мафията.

„Да отбележим заедно шест месеца независимост на площад "Независимост". Да си вземем заедно наградата за Вдъхновение на годината. Всеки един я заслужава. Стига отчаяние и търпение. Сега, когато зимата дойде, но сърцата ни са все още топли, да посеем светлина за пладнето на живота. Времето изисква действия. Действията изискват постоянство“, призовават те от страницата си във Facebook.

Протестите на граждани срещу властта започнаха с назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС на 14 юни, след бурните реакции НС отмени избора му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
10
 
19
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 10 години
"Ранобудните студенти излизат на протест от 18.00 часа тази вечер по повод шест месеца от началото на протестите #ДАНСwithme."Хайде отбележете подобаващо "юбилея си" от половин година висене като изпразнени пи.ки след 3 водки на жълтите павета! Заредете се с яйца и павета и обстрелвайте МС и НС и някое друго ченге, че да ви начупят след това *** алкохолизирани кратуни и да цъфнете ухилени пред медиите с окървавени физиономии. Имате повод - Дерзайте!
1
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Ще ли се занимавате с десетимата брадясали наркомани.Вчера по телевизията се жалваше единият ,че вече не могат да изнудват държавата.Всичко е пари.Сега им се е паднало да искат и да извиват ръце.А и телевизиите ще ги покажат все едно са 10000 човека.Особено репортерите с тази изгаряща интонация,все едно зад тях има милиони хора.Циркаджии......