6 месеца #ДАНСwithme

Ранобудните излизат тази вечер на протест пред МС
Обновена: 14 дек 2013 11:06 | 14 дек 2013 11:06,
53
6 месеца #ДАНСwithme
Снимка: архив, БТА

Ранобудните студенти излизат на протест от 18.00 часа тази вечер по повод шест месеца от началото на протестите #ДАНСwithme.

Те искат да отбележат и 24-годишнината от репликата "танковете да дойдат", шест месеца от началото на протеста на гражданите срещу мафията.

„Да отбележим заедно шест месеца независимост на площад "Независимост". Да си вземем заедно наградата за Вдъхновение на годината. Всеки един я заслужава. Стига отчаяние и търпение. Сега, когато зимата дойде, но сърцата ни са все още топли, да посеем светлина за пладнето на живота. Времето изисква действия. Действията изискват постоянство“, призовават те от страницата си във Facebook.

Протестите на граждани срещу властта започнаха с назначаването на Делян Пеевски за шеф на ДАНС на 14 юни, след бурните реакции НС отмени избора му.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


53
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
16
 
14
 
! Отговори
БРАВО! преди 10 години
С ВАС СМЕ, БРАТЯ! УСПЕХ! ПОБЕДА!!!А ЗА ТРОЙНИТЕ МОШЕНИЦИ О С Т А В К А !!!
21
9
 
18
 
! Отговори
окупационен режим преди 10 години
Т.н. празнодумни "студенти" от окупационния корпус трябва да бъдат изключени дисциплинарно от СУ и дадени на съд за насилствено налагане на окупационен режим в София!
20
9
 
16
 
! Отговори
дядо преди 10 години
Някой хора пара направиха за тези 6 месеца ей
19
9
 
14
 
! Отговори
протекторат преди 10 години
"Ранобудните" празнодумни окупатори искат да окупират София и превърнат София в протекторат на ЕТ "герб-Буда"! В концлагер, на който пожарникарят да е гаулайтер!
18
7
 
16
 
! Отговори
с любезното съдейств преди 10 години
Ранобудните празнодумни с акция пред парламента на 14-ти Декември, с любезното съдействие и финансиране от Цецо Лажецо и от агент Буда!
17
8
 
17
 
! Отговори
след 19.00 часа преди 10 години
Протестът е поръчан да се проведе след 19.00 часа, за да го дават по казионните кабеларки.
16
12
 
6
 
! Отговори
DS преди 10 години
СПЪРТ НА КОМУНИЗМА
15
7
 
3
 
! Отговори
asd преди 10 години
Edistvenite ot golemite politici v bulgariq Borisov i Kostov NIKOGA ne sa vlizali v koaliciq s *** ot BKP/DPS. Zatova te sa budeshteto na Bulgaria. Samo GERB i dano umrete vsi4ki 4erveni *** koito reshavate budeshteto ni dokato doite tupite si kravi na selo durti bokluci
14
5
 
17
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
Студентите ще отбележат шест месеца от "борбата на гражданите срещу мафията" И къде я видяхя тази борба? Тя мафията на такива "активни борци", утре и пенсии ще отпусне.
13
16
 
12
 
! Отговори
optimist преди 10 години
Срам и позор! Правителството трябваше да подаде оставка на първия месец максимум.
12
10
 
16
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Не стига, че са платени с крадени пари от Борисов, но и допълнителни разходи за нормалните, работещи хора създават тези *** с тези блокирания на движението!!! Не ви ли е срам? И имате наглостта да се наричате Българи *** жалки!!!
11
10
 
15
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Колко долно е да си платен *** на престъпна клика!!! То народа ви се смее, а вие като мишките и Марко Поло - ходите му по свирката, буквално!!! Какво ще правите, като се озове зад решетките Борисов, а? България подкрепя Орешарски!!!
10
6
 
15
 
! Отговори
GERB=GROB преди 10 години
Нагли *** получават заплати, плащани от хората а не стъпват в парламента!!! Вместо това пак с пари от държавата, плащат на *** и наркомани да крякат и нарушават реда на милиони работещи софиянци!!! Няма да успеете гадове едно нещо ви чака и то е съд и затвор за престъпленията и кражбите които направихте за 4г. Г-н Орешарски, изобличавайте и наказвайте тези престъпници България е зад вас!!!
9
8
 
19
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
Тази вечер в 18.00 часа.....ще има актуализация на ведомостите??? Шест месеца платено безсилие. Не вярвам продажниците да свършат. Все пак,каменната ера не е свършила,защото са свършили камъните.... Когато намалее кеша,обаче,нереализиралите се ,,нови активни борци,, ще дефилират в нета,за съжаление. И ще са им виновни всички. Само те ще са невинни.
8
6
 
13
 
! Отговори
Бънди преди 10 години
Аз пък ще изляза да пия една водка "***" и ще гледам "Москва слезам не верит" у гаджето.
7
8
 
18
 
! Отговори
писна ни преди 10 години
Стига сте ги отразявали тези пикли и онанисти ,писна ни всички от тези платени бойкови соросоидчета !!! Дано провокират полицията да им направи маскен бал за Коледа ,така ще ги гримират че и майките им няма да ги разпознаят !Шест месеца терор на столичани от група *** !! Бой и в ареста ваш та мама !
6
7
 
13
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
Кунева трябва да поведе студентите.Тя е нашата Жана Дарк!!!
5
7
 
18
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
Довечера - ПОЛОВИН ГОДИНА, след половин година - ЦЯЛА ГОДИНА !Да ви е честит ЮБИЛЕЯ, другари и другарки костоваци и тиквари.
4
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
То на тоя протест останаха само клошари и пияници прав е 1 ,защо въобще журналистите го отразяват това: "20 човека се събраха еди къде си." То по тая логика трябва да се отразяват и сватбите там се събират повече хора.
3
7
 
19
 
! Отговори
Куроландес преди 10 години
Направо ги съжалявам тези деца - ТЯ, МАФИЯТА не е от шест месеца.А, протести имаше доста по-отдавна. И бяха доста по-многобройни. Само във Варна излязоха над 60 000. Но тогава "ранобудните" още спяха.А може би, просто тези, които плащат не ги бяха активизирали.