Поредна вечер викове „оставка“ из центъра на София

Протестиращи блокираха за кратко Орлов мост
Обновена: 3 яну 2014 20:43 | 3 яну 2014 19:57,
150
Поредна вечер викове „оставка“ из центъра на София
Снимка: БТА

За поредна вечер протестиращите срещу кабинета се отправиха на протестно шествие из центъра на София. В него участваха българи, живеещи в чужбина, присъединиха се и ранобудните студенти, както и ДАНСwithme. Недоволните се събраха пред БНБ и Министерския съвет, откъдето се отправиха по бул. „Цар Освободител” към сградата на парламента.

Те скандират „оставка”, развяват български знамена, свирят на свирки и барабани, предаде „Фокус“.

Един от протестиращите носи плакат с надпис: „204 - веднага оставка! Веднага оставка!”. Друг плакат гласи - „От цял свят ви казваме оставка”, като след това е изписано „оставка” на различни езици.

Пред НС протестиращите викаха „оставка“ и „червени боклуци“, след което се отправиха към Орлов мост и блокираха движението.

За кратко не се движиха нито автомобили, нито колите на градския транспорт. Недоволните блокираха за малко и кръстовището на СУ, след което отново се върнаха към НС. Засилено е полицейското присъствие в района.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


150
Още по темата: протести
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
5
 
7
 
! Отговори
Спонги преди 10 години
Този хубав транспарант е написан спонтанно направо на площада от спонтанно протестиращите.
77
3
 
2
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До Одисей 1 и Спонги напротив армията е най големия крепител на нашата партия. Първо тя завзема министерство на войната с помоща на воения министър ген Иван Маринов назначен за командващ БА през отечествената война. Второ 1 Ба командвана от ген Владимир Стойчев член на БКП бие хитлеристите в Унгария и Австрия . Трето и след войната тези генерали са във вишето ръководство на армията и държавата. И тия горяни го изядоха именно боя от армията . Трябваше и на 14 декември 89 да дойдат танковете то имаше камиони на вътрешни войски с бризент щяхме да ви пръснем .
76
1
 
6
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Спонги усещаш ли как обичайните *** с техните простотии се скътаха някъде , изчезнаха не им е много комфортно тук . По простотиите им се познават като ги четеш все едно виждаш черноризец храбър с прическа тип Централния затвор и гледащ тъпо и безизразно .
75
2
 
8
 
! Отговори
Интересно, преди 10 години
Как ще си уплътняват времето тези стотина души, ако ония вземат, че си подадат оставката:)??А ако им се плаща или нарежда отнякъде, разбира се, че са длъжни да си заработват парите!...Другият вариант е да са изтрещели. Толкова ли не разбират, че ги използват?Ясно е, че колкото и да оригиналничат, отдавна не са актуални.Всяко чудо за 3 дни, е казал народът.
74
7
 
7
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
83 Моля ти в ред ли си би СМЯХ нещастен кой предпочел твоите *** бе , ти знаеш ли че на 9/9 комунистите са наброявали 5000 члена докато Земеделците са били 500 000 , знаеш ли че в така нареченото Горянско движение се включват 300 000 българи и ако небеше БЪЛГАРИЯ ОКУПИРАНА ОТ ЧЕРВЕНАТА АРМИЯ НИКОГА НЯМАШЕ ДА ДОЙДЕТЕ НА ВЛАСТ .Дори в работниеския Ючбунар Москов предшевстненика на днешния Москов от ДСБ БИЕ НА ИЗНБОРИТЕ 1946 вашия сифилистик Жоро Трабата / Димтров
73
15
 
4
 
! Отговори
Иво Калпазанов преди 10 години
ДА на протеста и незабавна оставка на правителството!!!
72
4
 
4
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
Само за справка на гора като смях , понеже днес е актуално интервюто на все по изкуфяващия професор Константинаов по повод демографаски срив :1910 - 4,3 млн1946 - 7.0 млн това след 4 ОПУСТОШИТЕЛНИ ВОЙНИ ПРОДЪЛЖИЛИ ПРИБЛИЗИТЕЛНО 1/2 ОТ ВР.1965 - 8,3 млн . строителството на Социализма 1989 - 9.0 млн Развития Социализъм КОЙТО ИМА ПОНЕ МАЛКО АКЪЛ ДА СИ НАПРАВИ ИЗВОДИТЕ .Само да допълня е десетилетието с най-голям темп на нарастване на населението е 1934-1946 1 млнТУШ , ***
71
4
 
4
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До Спонги За такива като теб които още злобеят против социализма никога няма да има място сред чиновниците щото си с мислене изостанал от 80 години във времето. А такива като тебе винаги ще завиждат. Но социализма бе предпочетен от повечето хора на 9 септември 44 а основна сила в събитията е тогава българската армия виждаш че на никой не му пука за теб за костов *** и за надето ебливата
70
5
 
4
 
! Отговори
Смях преди 10 години
До Одисей 1 и Спонги Ами не беше лошо да си държавен чиновник. Знаеш ли че благодарение на професионализма на хора като нас страната се превърна модерна административна държава с големи икономически резултати. А на костов хората какви бяха профани. Сдс нямаше никакви професионални хора във външно министерство като дойде надето всички ни гледаше като изцъклена тя никога не се е занимавала с външни работи или казано дипломация. Една *** журналистка ни унищожи министерството за 4г. градено години
69
5
 
16
 
! Отговори
Поп Грую преди 10 години
Стотина келешчета са се отбили на път към галготеката или "клубЪ"!Ми, така е - до 7 гъкаш домашна скочовица в квартирата, после отиваш подгрял на дискотека.Петък е...
68
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
След като видял трансперанта Орешарски изпаднал в дълбок размисъл дали на всички езици ще трябва да си напише оставката! И така щял да мисли до 2017 г.
67
5
 
5
 
! Отговори
Одисей 1 преди 10 години
76 Ne Spongi , Смехът му е обиден , че го е уволонил , смятал се е за незаменим и не му е благодарен че му е върнал 60 дка ЗЕМЯ , което е най-голямото богатство , как искаш от един социалистически чиновник да оцени това богатсво , това е и най-голямото престъпление на комунистите че очуждиха българския селянин от земята и го пролетаризираха или го направиха чиновник , това щеше да стане и в следствие на индустриализацията но по естествен път ,а не на сила чрез съветската колективизация.
66
6
 
17
 
! Отговори
Йово преди 10 години
Чета плаката и не виждам на БЪЛГАРСКИ написано ОСТАВКА, иначе са родолюбци. СМЕШНИЦИ първо да се научат да говорят и пишат правилно майчиния им български език после да пишат и говорят други езици.
65
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Протести,оле.Оставка,оле.Още,още,още...Защо плачеш - така-а-а.Защо така-а-а... Защото.А,да,разбрах. А-а-а нищо не си разбрал.Защо плачеш тогава - така-а-аЗащо така-а-а ...А,да,разбрах.......И те така ще я караме НИЕ,докато не се спрем и поговорим.Докато не спрем да си правим напук.Докато не се изслушаме и разберем. НИЕ сме:политици и граждани,партии и гражданско общество,управляващи и опозиция,Без диалог,няма съгласие,няма и добро решение.Глупавите викат каквото им кажат,мъдрите разговарят и търсят решения.
64
5
 
5
 
! Отговори
Одиисей 1 преди 10 години
66 ми да точно за Волен и комания трябва да се гласува нали , според теб и всички на Варадеро , има да чекаш от Волен от умрел писмо.
63
13
 
26
 
! Отговори
смешници преди 10 години
Тези *** само цапат улиците.Не разбраха ли ,че нико не с тях освен платени от страната и чужбшна.Събрали 100 *** от чужбина и викат оставка но не знаяг защо са пак тук а ги няма когато има избори.
62
12
 
21
 
! Отговори
за БУДИСТИ преди 10 години
ЧАКАРДЪКОВА ...... Кой им даде правото да викат Оставка" там? За мен това е нещастието! Дали са им платили, или не са им платили. Те не могат да ме убедят, че са дошли да викат от своя гледна точка и са били много ентусиазирани.Питам - кой им даде правото да помрачат празника на цял народ? В този ден не трябваше да им се обръща внимание. В този ден не ги подкрепям. Не можеш да минаваш границата. На площада казах: Обичайте се! Любовта ще промени света, а не омразата". Кои са тези 30-ина викащи Оставка", които искаха да развалят празника на останалите десетки хиляди на площада и милионите п
61
10
 
16
 
! Отговори
за БУДИСТИ преди 10 години
Николина Чакърдъкова: Нещастни душици помрачиха Нова година с викове Оставка.vsekiden/145283 Стига омраза, само любовта ще обедини народа, казва певицата.Медиите обърнаха внимание на Оставка", а никой не пресъздаде настроението на хората. Какво се случи на този площад, докато ние пеехме 40 минути. Защо цял ден медиите на 1 януари се поддадоха на тези 20 или 50 нещастни душици, извинявам се за израза, но ще го кажа. Ще кажа и защо са нещастни душици. Не може с чужда пита да правиш помен. Бяхме се събрали, за да отпразнуваме Новата година, да си вдъхнем вяра и надежда. Ко
60
3
 
17
 
! Отговори
Муньо финансиста преди 10 години
А -ква оставка бе хора.Този кабинет бъка от ЕКСПЕРТИ И ПРОФЕСИОНАЛИСТИ
59
7
 
6
 
! Отговори
Нахутник преди 10 години
До Одисей 1"60-80%. Тези проценти са онези 5 МЛН . БЪЛГАРИ НЕПРЕДСТАВЕНИ В ТОАИ ПАРЛАМЕНТ . "Тея или не гласуват въобще или гласуват за неизбираеми каузи ... кат Костоф, СДС, Яне, Кунева, Светльо, *** и баба ви трънкина ...... е как ша спечелите с тия губещи образи!!!