Сестрата на задържаната Атанаска: Пожалете я!

Сестра ми не е убийца, убедена е Евгения
Обновена: 13 апр 2014 09:32 | 13 апр 2014 09:32,
106
Сестрата на задържаната Атанаска: Пожалете я!
Снимка: Булфото

Познавам сестра си и не вярвам, че е убийца. Надявам се истината да излезе наяве. Това каза пред Нова телевизия Евгения - по-голямата сестра на 43-годишната Атанаска Георгиева, която бе задържана за убийството на 8-годишната Александра от Поморие.

Евгения се обърна към медиите с призива да спрат с инсинуациите и сравненията. "Пожалете семейството на сестра ми и децата й", апелира тя.

Още по темата
Сестрата на Атанаска изказа съболезнования на родителите на Александра. Тя допълни, че има своя версия за случилото се, но ще се въздържи да я споделя.

"Сестра ми в момента е подложена на психологически натиск. Не сме се виждали с нея досега, може би е тормозена. Надявам се днес да можем да проверим дали се спазват човешките й права”, разказа още сестрата на Атанаска.

Както Dnes.bg писа, първокласничката Александра беше открита мъртва под леглото на Атанаска в квартирата й, която се намира един етаж по-високо от жилището на момиченцето.

Бащата на малката Александра Веселин Тодоров твърди, че в убийството на дъщеря му са замесени роднините на Атанаска - майка й Светлана и сестра й Северина, която живее на съпружески начала със собственика на хотел "Лагуна" Веселин Тошев.

Атанаска Георгиева е изпращала SMS-и на родителите на Александра, за да ги заблуди, че става въпрос за отвличане и откуп.

Мотивите за убийството обаче остават неясни засега, работи се по различни версии - от битово престъпление до неуредени финансови взаимоотношения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
14
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До като Цветанов подслушваше червените бабички всичко беше спокойно. Кой го е страх от подслушване ако не е престъпник
21
8
 
9
 
! Отговори
Do Гестапо преди 10 години
Тази жена Атанаска, не е живяла под наем в жилището на родителите на убитото детенце! По принцип наистина всеки е невинен до доказване на противното, но ми е мн трудно да повярвам, че някой ще дойде в нас, докато аз съм вътре и ще ми скрие тяло на умряло детенце..Просто няма логикааа.... И все пак още нищо не е доказано...
20
4
 
18
 
! Отговори
знайко преди 10 години
"заподозрян" не означава "виновен". Пък и като знам системата как решава такива случаи...Белнейски, мирослави....
19
5
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Те и за сестрите Белнейски намериха изкупителна жертва. Покриха долния *** дето ги утрепа с колата и убиха един патоанатом. Скапани милиционерски ***
18
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Народа ни е съсипан от бедност и мизерия, унищожават го отвътре. Трябва спено да се погрижим за тази нация. МИЗЕРИЯТА ПРАВИ ОТ ХОРАТА СКОТОВЕ. Трябва да се почне от някъде. Днес е Цветница, българи. Направете добро насред опустошението от този случай. Помогнете на майката от Кнежа novavarna.net/2014/04/13/fb-grupa-sybira-pari-za-maikata-na-koqto-otneha-decata/ един млад човек който бедността тласка към отчаянието и опустошението. НЕКА СИ ПОМАГАМЕ!
17
10
 
24
 
! Отговори
Турчин преди 10 години
С това правителство ред и дициплина няма да има в страната.Старите времена се връщат обратно
16
14
 
18
 
! Отговори
Tanya преди 10 години
Каква наглост - Пожалете сестра ми! А тя защо не пожали родителите на малката Алекс, как имаше очи и ръце да убие това невинно създание! Що за *** е! Две деца имала, а ако някой беше постъпил така с нейните деца, как щеше да реагира. Ако е виновна, няма никаква милост за нея!
15
7
 
11
 
! Отговори
мечо пух преди 10 години
До 18 При Вожда пък влаковите композиции горяха като факли,а случая с Мирослава от Перник остана истинска загатка.
14
2
 
4
 
! Отговори
pfff преди 10 години
До АнонименТи не си добре е...
13
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
МВР в момента е само свидетел на вопиющият бандитизъм в България и ролята на полицията е сведена до викане на линейката и завививане на труповете с чаршаф.Иначе Овчев бил намалил престъпността с 70 % ??!!
12
16
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Хубаво е управлението на Орешарски, нали? Всеки ден убийства, побои, кражби. Кога е имало дерайлирали влакове заради кражба на релси? Кога е имало такива гнусни убийства на 6 годишни деца?
11
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
До 11Да не съм сърбала попарата на учили-недоучили полицаи назначени с връзки , че да ти кажа : може да си прав ...Но за съжаление , те избират най-лесната версия с най-удобния за политическата обстановка вариант. Ами , ако детето е заварило някой от родителите си да изневерява ? И е ликвидирано и тикнато под леглото на комшийката и ако там е лежал телефона и ? Бащата на детето не ви ли се струва доста спокоен ? - според мен е той
10
7
 
15
 
! Отговори
777 преди 10 години
какви човешки права има тая ***????? тва човек ли е ???
9
8
 
12
 
! Отговори
просветление преди 10 години
До АнонименОт както дойде Демокрацията убийствата станаха обикновени събития Както е например в САЩ Защото САЩ се управляват от комунисти Верно бе как не съм се сетил защо в САЩ има престъпност Заради комунистите ще е
8
3
 
9
 
! Отговори
777 преди 10 години
пожалете я ???????????????? нямам думи
7
11
 
14
 
! Отговори
до 13 преди 10 години
Какво са ти виновни Йовчев и Лазаров при наличието на такъв изпростял и кретенясъл народ. Е, то един народ ако само си реве по управниците - ега ти народа. Явно и тоя народ не е много у ред, дето все ракетата му крива.
6
3
 
6
 
! Отговори
Jurnalisti-mrasnici преди 10 години
Приказки от турския ***-Аферата "лихварското ангелче" . Първа глава -"Вещиците от хотела",втора глава - "Ангелчето на лихварите-щастливи у дома",трета глава -"Ангелчето и лошият вълк",четвърта глава - "Животът или парите",пета глава "Тъжният край на ангелчето",шеста глава- "Чичко полицай и верното куче",седма глава-"Търси се!",Край Следва роман,трилогия със заглавията" Ангелът на Смъртта или мемоарите на един лихвар","Златоградските вещици " и "СПЕЦНАЗ отмъщава!",следва филмирането на сериалът "Без разкритие" и теленовелата от 200 епизода "Красавиците и лихварят",както и хоръра"Поморие - к
5
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Не вярвам , че тази жена е убила детето. Не ме убедиха! Прекалено много въпроси възникват дори за един човек като мен, който няма нищо общо с полиция, разследване и пр. Дори един мотив не могат да открият, за да и лепнат такова брутално престъпление.
4
4
 
33
 
! Отговори
Х преди 10 години
От 9 до 19 часа квартирата е оставена без надзор.През това време може да се внесат 20 трупа.Защо веднага не са претърсили квартирата.Трябва независимо разследване.Кой знае колко пари са взимали местните ценгета от този садист.Вижте случая в Черниче.Нормален работлив и способен човек се е превърнал в психопат след отвличане от такива като този бизнесмен.Да проверят при неговите отвличания дали са използвани найлонови торбички.
3
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Големи *** се навъдиха в Подморие!