Сестрата на задържаната Атанаска: Пожалете я!

Сестра ми не е убийца, убедена е Евгения
Обновена: 13 апр 2014 09:32 | 13 апр 2014 09:32,
106
Сестрата на задържаната Атанаска: Пожалете я!
Снимка: Булфото

Познавам сестра си и не вярвам, че е убийца. Надявам се истината да излезе наяве. Това каза пред Нова телевизия Евгения - по-голямата сестра на 43-годишната Атанаска Георгиева, която бе задържана за убийството на 8-годишната Александра от Поморие.

Евгения се обърна към медиите с призива да спрат с инсинуациите и сравненията. "Пожалете семейството на сестра ми и децата й", апелира тя.

Още по темата
Сестрата на Атанаска изказа съболезнования на родителите на Александра. Тя допълни, че има своя версия за случилото се, но ще се въздържи да я споделя.

"Сестра ми в момента е подложена на психологически натиск. Не сме се виждали с нея досега, може би е тормозена. Надявам се днес да можем да проверим дали се спазват човешките й права”, разказа още сестрата на Атанаска.

Както Dnes.bg писа, първокласничката Александра беше открита мъртва под леглото на Атанаска в квартирата й, която се намира един етаж по-високо от жилището на момиченцето.

Бащата на малката Александра Веселин Тодоров твърди, че в убийството на дъщеря му са замесени роднините на Атанаска - майка й Светлана и сестра й Северина, която живее на съпружески начала със собственика на хотел "Лагуна" Веселин Тошев.

Атанаска Георгиева е изпращала SMS-и на родителите на Александра, за да ги заблуди, че става въпрос за отвличане и откуп.

Мотивите за убийството обаче остават неясни засега, работи се по различни версии - от битово престъпление до неуредени финансови взаимоотношения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
2
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 10 години
Tezi hora nyamat moralni ustoi, neka danachnite proveryat vsichkite im dosega plateni taksi kum haznata, &à godini nazad! Uveren sum che te duljat mnogo pari !!! Kakvi sa tezi hoteli, sulyo i pulyo gradi i detca stavat jertvi na tazi alchnost!! Smurtta na tazi muchenitca neka da ni posluji za urok....parite ne shte ni napravyat dobri!!!
1
3
 
98
 
! Отговори
Патриот преди 10 години
Смърт на убийците на деца! Баща и може всякакъв да е, но детето не е виновно за нищо!