615 000 лв. са събрани в помощ на бедстващите във Варна

В кампанията на БЧК са събрани до момента над 120 000 лева
Обновена: 23 юни 2014 12:22 | 23 юни 2014 09:23,
33
615 000 лв. са събрани в помощ на бедстващите във Варна
Снимка: БТА

До 22 часа снощи са събрани 615 000 лева от кратки телефонни съобщения с текст DMS VARNA на телефон 17 777 в помощ на пострадалите от навоеднието във Варна, съобщи БНР.

Още по темата
Даренията от благотворителната кампания ще се използват само за подпомагане на пострадалите и връщане към нормалния им живот.

Няма да се харчат средства за възстановяване на асфалт например, посочват от Фондация "Помощ за благотворителността в България".

От събраните 70 000 по банкова сметка вчера около 6 хиляди са използвани за купуването на необходимите инструменти за доброволците.

В кампанията на Българския червен кръст с активирания кратък номер 1466 са събрани до момента над 120 000 лева.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


33
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
8
0
 
21
 
! Отговори
Гей ПАРАД преди 9 години
ПРАЩАЙ НАИВНИ НАРОДЕ ЗА НЕЗАКОННИТЕ ПОСТРОЙКИ,ДЪРЖАВНИЦИТЕ ДА СПЕСТЯТ НЯКОЙ ЛЕВ ПАК ЗА ТЕХНИТЕ ГУШИ.НЕЗНАМ КОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ОТПРАВЯ ПРИЗИВ ЗА ПОМОЩ КЪМ НАРОДА СИ.ОТ 800ЛВ ЗАПЛАТА 300 СА ТАКСИ,ТАКСИЧКИ,ДАНЪЧЕТА,И КАКВО ЛИ НЕ.***-ДЪРЖАВАТА НА РОБИТЕ.
7
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Тези платени медии само маниполират и разделят народа този сайт да не е на ДПС
6
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Аз няма да пратя sms,за да си пълни пак някой сметката!Плащаме данъци и осигуровки и какво ли още не,а в такива моменти пак сами се оправяме!Ако беше всичко наред,този дъжд който валя нямаше да причини такива щети,защото и по-проливни е имало.
5
5
 
3
 
! Отговори
ФИНАНСОВ ПЪНКАР преди 9 години
В нашия клуб жените ни харчат повече пари като ходят на неделен шопинг до Лондон , Дубай или Париж !Но все пак е похвално ,че хората имат сърца!
4
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
испратих esm ,дано няма злоупотреби ,че сутринта даваха репортаж как някой хора се нареждали по два пъти за помащи , затова дълго мисли дали да испратя но човищина над дела умен , следете стиктно какво става ,
3
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Браво на хората, че помагат от състрадание и хуманност, но само в България ми се струва че има подобна наглост да се събират пари за помощи от нормалните хора. Къде е държавата, къде е общината, къде е Европейския съюз и Кристалина, която на всичко отгоре отговаря за бедствията и авариите? Плащаш данъци и всякакви налози, накрая държавата като трябва да се намеси - изпратете смс на кратък номер. Срамота.
2
0
 
7
 
! Отговори
edin преди 9 години
Информация на 12ч. За постьпилите и похарчени пари.Строг контрол-а родната полиция да си влезе в задьлженията.
1
0
 
26
 
! Отговори
Momo преди 9 години
Оказа се, че над 50% от сградите са били незаконно построени.Собствениците им също ли ще бъдат обезщетени?