Проблемите с КТБ няма да се отразят на здравните плащания

Плащат централно дейностите за май на 5 РЗОК, обслужвани от банката
Обновена: 23 юни 2014 16:14 | 23 юни 2014 16:13, Веселина Йорданова
42
Проблемите с КТБ няма да се отразят на здравните плащания
Снимка: архив, БулФото

Националната здравноосигурителна каса декларира, че проблемите с Корпоративна търговска банка няма да рефлектират върху плащанията на дейността на договорните партньори на институцията.

Още по темата
Както Dnes.bg писа, КТБ ще отвори отново на 21 юли 2014 година, след като в петък БНБ постави търговската банка под специален надзор заради недостиг на ликвидност.

КТБ обслужва сметките на районните здравноосигурителни каси (РЗОК) в градовете Варна, Враца, Плевен, Пловдив и Хасково.

Предстоящите здравноосигурителни плащания на договорните партньори на тези РЗОК за отчетена дейност през май ще бъдат извършени чрез Централното управление на НЗОК до 30 юни.

От 1 юли ще бъдат открити сметки на петте РЗОК в други търговски банки, утвърдени от Министерството на финансите за работа с бюджетни оранизации.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


42
Още по темата: НЗОККТБ
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
14
2
 
8
 
! Отговори
Бай Иван преди 9 години
В статията липсва една подробност, не се казва че касата за половин година е с дефицит 300млн, до края на годината 600, а за другите ведомства не ми се мисли. Да му мислят следващите управляващи, но ако не вкарат червените *** в затвора тази поразия ще продължи до безкрай.
13
1
 
18
 
! Отговори
Хипнотизатор преди 9 години
Банковата система е стабилна. Орешарски е експерт. Правителството е компетентно и работи за благото на народа. Пеевски е ангел небесен, а Цветан Василев е новата Майка Тереза. Всичко е наред. Ние живеем в рая на земята. Господ е българин...ВАЖНО Е НИКОГА ДА НЕ СЕ СЪБУЖДАМЕ
12
1
 
18
 
! Отговори
Потърпевш преди 9 години
Народееее, пеят ти приспивната песничка отпреди 18 години. Гледай пак да не заспиш и като се събудиш да нямаш пари за погребение.
11
2
 
17
 
! Отговори
Боцмана преди 9 години
"Спокойно, моряци! Кораба потъва нормално."Защо ли не съм учуден. Като си помисля през зимата на 1996 се говореше същото, правеше се същото и накрая 14 банки си заминаха, а вложителите им дори не пиха една студена вода. Народа сега е спестил към 40 милиарда, време е да му бъдат откраднати. Схемата е работеща и проверена от преди 18 години.
10
1
 
11
 
! Отговори
Бръмбър преди 9 години
Уж банковата система била стабилна, дрън дрън, с тия лоши кредити тепърва ще има цирк. *** ви лъжат за да ви изненадат някой ден както беше с Първа Частна Банка. Докато си спинкате спокойно, крадливите банкери не спят и се чудят как да ви дръпнат за една нощ, това което сте спестявали с години.
9
1
 
13
 
! Отговори
Само въпроси преди 9 години
И сега как да живеят хората на които парите са им в КТБ. Три месеца на фотосинтеза ли ще преживяват, с какво ще хранят децата си, скакво ще си купуват лекарствата възрастните хора с пари в КТБ, как ще си получават заплатите хората, които ги получават по карта в тази банка. Някой изобщо замислил ли се е ?
8
1
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Важното е,че Доган чрез Пеевски е измислил план как да прилапа банката която докара до това състояние,вместо да се налага да и връща огромните кредити.А държавата се прави,че не вижда какво става и как могат да ти откраднат бизнеса.
7
2
 
16
 
! Отговори
бг преди 9 години
ЕЕЕЕЕЕЕЕ........за пореден път ни изиграха мафиотските троикаджии и казаха ДА ГО ДУ..ТЕ
6
3
 
23
 
! Отговори
optimist преди 9 години
Проблемите на КТБ ще се отразят на цялата банкова система и съответно на цялата ни икономика, колкото и разни експерти да твърдят обратното.
5
4
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Къде е оня рапър-*** да агитира за правителството?
4
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Здравните плащания не ме интересуват, но семейните вече са ми нарушени и не мога да си изтегля заплатата. Но на Чобанов му е през у* че аз бачкам за 500лв като луд цял месец и сега не мога да си взема парите. През у* му е сигурно и как ще изкарам до 21,07.Със здраве.
3
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
оставка, некадърници
2
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
e щом може да се извършват плащанията и без КТБ защо не се прави това и преди да и спрат дейноста?
1
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
На здравните не, ама на здравето на тези които кътат парички там задържително!!!!!