Патриотите съдят Морфов, обидил на простак Слави Бинев

Интелектуалци излизат на протест срещу назначението на Бинев
3 дек 2014 12:17,
76
Патриотите съдят Морфов, обидил на простак Слави Бинев
Александър Морфов Снимка: архив, Булфото

Лидерът на Патриотичния фронт Валери Симеонов се закани да заведе дело и да осъди за клевета и обида режисьора Александър Морфов.

Причината за това са думите на Морфов, че новият шеф на комисията по културата и медиите в парламента Слави Бинев е „неграмотен, арогантен простак“. „Той може да е само управител на плувен басейн”, каза режисьорът пред „Нова телевизия“.

Още по темата
„Това ли е лицето на българската култура? Опазил ме Господ“, каза в кулоарите на парламента днес лидерът на Патриотите.

Александър Морфов обяви снощи, че напуска Народния театър в знак на протест срещу назначаването на Слави Бинев за председател на комисията по култура и медиите в парламента. От няколко дни знакови лица от гилдията на артистите протестират срещу това, че именно Бинев ще е начело на културата в парламента. Самият Бинев отказа да се оттегли и обясни, че е най-подготвен за поста в Народното събрание.

Днес представителите на културата се събират по обяд в градинката на „Кристал“, за да покажат отново недоволството си срещу назначаването на Бинев. Той пък ги покани в парламента в комисията по култура и медии, за да се видят и обсъдят проблемите.

„Няма смисъл да седим по пейките в градинките, има си институции, където да се видим“, каза депутатът. „Ако аргументите им са по-добри от моите, аз ще удовлетворя техните желания“, обясни още депутатът.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


76
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
2
 
11
 
! Отговори
Развеселен преди 9 години
Ако го беше нарекъл гений дали щеше да се обиди?Едва ли,защото не е истина,но истината боли!
42
2
 
9
 
! Отговори
Hiter преди 9 години
За съжаление , Моркова е прав до болка.
41
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Целия български народ мисли така, но не го казва на глас. За какво да го съди точно?
40
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
*** си е отвсякъде!
39
4
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Морфов дори е много деликатен! Всички знаят миналото на Бинев, гнусна мутра след 1990 и пълен ***. Борисов е клонирал себе си. Всеки който иска у нас да има ниво на културата трябва да се бори хора като Мултака, мазното Мило което целува тая работа на Буда за да стане директор и сега го гласят за Народния театър, Бинев да бъдат на светлинни години от културата.
38
3
 
0
 
! Отговори
SILENCE преди 9 години
КОМУНИЗМЪТ Е МАНТАЛИТЕТ,"***",АМА ШАЯКЪТ НЯМА КАК ДА ГО ЗНАЕ. ПФУУУ!
37
3
 
12
 
! Отговори
SILENCE преди 9 години
КАКВО,НЕ ВИ ХАРЕСВА,ЧЕ САМО Г-Н МОРФОВ ПОСТЪПВА КАТО СЕБЕУВАЖАВАЩ СЕ ИНТЕЛИКТУАЛЕЦ? ИЛИ ,ЧЕ ШАЯЧНАТА ПСЕВДОИНТЕЛИГЕНЦИЙКА,КЪМ КОЯТО ПРИНАДЛЕЖАТ ВСИЧКИ *** В ТЕРИТОРИЯТА,НЕ УСПЯВА ВЕЧЕ И ДА МАНКИРА ИНТЕЛЕКТ? ИМА КЪДЕ ДА ПУБЛИКУВАМ ТОВА,КОЕТО НЕ ПУСНАХТЕ ТОКУ ЩО. ПЪК И ШАЯЦИТЕ ПРЕД КРИСТАЛ НЕ МОГАТ ДА БЪДАТ СПРЯНИ ДА НЕ СЛУ- ЖАТ "НА ПОЛЗУ РОДУ",НАЛИ?
36
2
 
10
 
! Отговори
Не е обида преди 9 години
Mорфов не го е обидил, таков си му е името и се държи като такъв
35
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
БО - СТАН-а ражда тикви, само тикви и нищо друго освен тикви.
34
1
 
15
 
! Отговори
SILENCE преди 9 години
ПОКЛОН,Г-Н МОРФОВ! ВСИЧКИ НЕСЪГЛАСНИ БИ ТРЯБВАЛО ДА ПОСТЪПЯТ КАТО ВАС,А НЕ ДА СТОЯТ В ГРАДИНКАТА,КЪДЕТО ЗАПОЧНАХА НАВРЕМЕТО ПСЕВДОПРОТЕСТИТЕ ЗА "ИЗПУСКАНЕ НА ПАРАТА" ДО ВРЕМЕТО НА Т. НАР. КРЪГЛА МАСА. ПОСЛЕ - ВСИЧКИ ЗНАЕМ КАКВО СТАНА И ПРОДЪЛЖАВА ДА СТАВА...
33
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Очевидно някои хора не искат да обичат да им казват истина в очите. Но нищо де - нека да го съдят Морфов. Така или иначе той ще бъде оправдан, защото не е казал абсолютно нищо, което да не е вярно или да е лъжа и клевета.
32
3
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До Бранник Напълно съм съгласен с оценката за качествата на коментираното лице ,но когато псуваш някого скрит зад анонимността не е ли също толкова просташко и нали можеш да си представиш ,че ако го напсуваш на четири очи може да имаш нужда от зъболекар.
31
2
 
12
 
! Отговори
Лумпенщилцхен преди 9 години
Че Славито е *** не е обида, а издаване на публична тайна... А и е нагъл като депесар.
30
5
 
5
 
! Отговори
Аз преди 9 години
Нито Бинев става за председател на комисия, нито Морфов става за интелектуалец. И двамата да си ходят!
29
1
 
9
 
! Отговори
bez преди 9 години
Ama toi si e takuv - tova ne e kleveta.
28
2
 
18
 
! Отговори
БРАННИК преди 9 години
Да ме съдят и мен, не само, че е ***, той е НЕКОМПЕТЕНТЕН в областта на културата. Чалгар-мутра-платен архонт, да ти еа мааа.
27
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Не им остава нищо друго на умните и красивите освен да излязат и пак да си правят слънчеви бани на жълтите павета под опашката на коня и да целуват полицаите , ама не би малко е студено.
26
0
 
8
 
! Отговори
ало преди 9 години
Не ни трябва никой. Сами ще се унищожим.
25
1
 
9
 
! Отговори
Tina преди 9 години
Това е истината за съжаление...Царството на мутрите.Какво може да се очаква?След като една мутра става шеф на цивилно и военно разузнаване - мислите ли, че няма да е*ат майката и на културата?...
24
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Само да напомня - огромното мнозинство тук коментиращи буквално до вчера лизахте *** медийно с коментари и на В.С. и няа С.Б. и на ПФ.А днес се обърнахте на 180 градуса.