Великденски добавки няма да има за всички пенсионери

Най-вероятно ще се отчита размерът на индивидуалната пенсия
Обновена: 23 фев 2015 14:40 | 23 фев 2015 14:40,
75
Великденски добавки няма да има за всички пенсионери
Владислав Горанов. Снимка: БТА

Най-вероятно великденски добавки няма да получат всички пенсионери, а ще се отчита размерът на индивидуалната пенсия, каза финансовият министър Владислав Горанов пред журналисти след заседанието на Националния съвет за тристранно сътрудничество.

Още по темата
Днес Горанов уточни, че това е подход, който обикновено се използва при такива ситуации.

Вчера премиерът Бойко Борисов обяви, че великденски добавки ще има, без да уточнява в какъв размер.

Стана ясно обаче, че общият бюджет за тази цел ще е 50 милиона лева.

Миналата седмица Горанов коментира, че ако бюджетното изпълнение се движи както досега, няма да има аргументи срещу великденските добавки.

„За първи път след 2008 г. януари месец 2015 е на излишък“, припомни Горанов.

Още икономически новини четете в Investor.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
26
2
 
21
 
! Отговори
До 32 преди 9 години
"Не е нормално, когато държавата изпитва сериозни финансови затруднения, дадени хора да ламтят за пари!"- Прав си.Нека оставят служебните коли, бонусите, парите за дрехи, субсидиите дето пълнят касичките, представителните пари, и всички знайни и незнайни благинки и тогава да говорим за опосканата държава със сериозни финансови затруднения.
25
0
 
14
 
! Отговори
1 преди 9 години
До Анчо,твоя бойко също е комунист,нима не знаеш,цяла България го знае.
24
1
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Каквото и да се говори разликата между богатите и бедните се увеличава. У нас влизаш или си плащаш да си в политиката и ставаш милионер. Не от честен бизнес а от крадене от народа си. И тази лакомия в световен мащаб се засилва. Докато се премине границата и избухне бунта и всичко се изпепели. У нас такива като Горанов с лопата да ги ринеш. Бърза човека, милионите в сряда ще потекат към сметките му. И кой е виновен? Народа който търпи ли търпи. Въпроса е до кога?
23
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Етого първия червен *** , който цял живот е мързелувал . Бай *** викаше-имал си дал си . Какво да го коментираш маргинал необразован .
22
2
 
24
 
! Отговори
Стойне от Чукурово преди 9 години
Великденски добавки,за гаврата наречена пенсии ще има,Великденски добавки няма да има....ще има,няма да има....Абе я аз да си напълня калашника!....
21
8
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Имал си-внасял си ,та тези надбавки да не ги вадиш от твоя джоб я?
20
2
 
25
 
! Отговори
лекар-пенсионер преди 9 години
В България ще има финансова справедливост , когато всеки ще има лична пенсионна и здравна осигуровка . Колкото си внесъл толкова и ще ползваш . Сега какво става . Имаме т.н. солидарна пенсионна система или по просто казано аз съм внасял по 300 лв. на месец а *** и Пульо нищо или по 50 лв. и накрая всеки иска равна пенсия . Да ама не . След като цял живот си ял и пил без да мислиш за пенсия сега ще гладуваш и никой не ти е виновен .
19
24
 
1
 
! Отговори
Анчо преди 9 години
Бойко Борисов каза, че ще даде на всички пенсионери, стига да не са комонисти. Бойко Борисов е добър и справедлив!
18
4
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Важното е да има разделение между хората. Селянчето от Банкя е майстор на това. На едни ще дадем но на други не. Тези които са голям трудов стаж и по-големи пенсии, няма. Защо? Те са внасяли повече и по-дълго време осигуровки. Но разделения и излъган народ не е опасен. Друга част купени или вкарани в далавери от които живеят добре. Приказката с магарето и моркова е в действие. Докато не се измете тази пасмина крадци и безбожници нямаме никакъв шанс.
17
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
DO KOGA IMITACII ZA GRIJA ____
16
3
 
24
 
! Отговори
lLESNAR преди 9 години
Станишев,даваше на всички пенсионери еднаква сума,тези с малките пенсии да не са седели на бюро,а да са работили !
15
0
 
2
 
! Отговори
WTF преди 9 години
До Анонимен 25Как си изредил обаче все преуспяващи държави. Сигурно те трябва да са ни пример за подражание, а? :).
14
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Най много се лъже преди война..
13
1
 
13
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Ще бъдат зарадвани бившите партиини секретари,другите ще чакат по добри времена
12
9
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Що за народ сме ние? По отделно кой по-голям юнак. След 3 ракии Крали Марко. И...до следващата сутрин като *** с главоболие и преклонена главица пред шефа. Няма такъв народ, да избере отново един доказан пресъпник и *** който го е унижавал и безмилостно грабил и да го гледа с възхита и вика, давай Бойко, мачкай. Ние сме нород без достойнство поради което никой нама да ни уважава. Това ако са сърби, гърци, поляци, албанци и.т.н. примата щеше до виси на някое дърво заедно с маймунчето Гора
11
2
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Ами що не изравните всички пенсии - тоест хората с по 2 висши образования да получават колкото една метачка на улицата, ходила на училище до четвърти клас.Тогава ще бъде по-справедливо, защото всички пенсионери ще получат еднаква великденска добавка!
10
0
 
42
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Да спрат ограбването на държавата чрез здравната каса, да спрат ограбването чрез субсидии за производители на тютюн (които не са виждали тютюн), да спрат "грозните" държавни субсидии за партиите си, да спрат да си купуват служебни коли и да си обзавеждат жилища, да спрат с всичките си безобразия, и ако тогава има дефицит да теглят заеми! Безобразници с мазни физиономии!
9
5
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ЩЕ ИМА ДОБАВКИ ЗА ЧИНОВИЦИТЕ-ПЕНСИОНЕРИ И МИЛИЦИОНЕРИТЕ-ПЕНСИОНЕРИ КОИТО ЦЯЛ ЖИВОТ СА СИ ПОЧИВАЛИ И СА СИ ДРЪГНЕЛИ ТАШ.ЦИТЕ ЗАРАДИ НИЩОНЕПРАВЕНЕ.
8
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Нека погледнем по на едро.Когато пом*ияри управляват се получава помийна яма.С тези 20 или 40 лева дето ще ги раздават не са решението което ни трябва.Работни места трябват и то със солидни заплати, а за да стане това държавата трябва да създаде условия.Самата тя да създава места (не в администрацията) с което да е конкурент на частния бизнес.И накрая искам да кажа, че всяка крайност е вредна.
7
1
 
16
 
! Отговори
пенсионер преди 9 години
Това е дискриминация. На всички по малко. Боко казва по 100лв на пенсионер този само с най малките .Св. Петър да го отчете и повече да не се показва.