Да се направи нещо за хората, не да дават подаръци срещу глас!

Цветанов разчита местният вот да не се отрази на стабилността на кабинета
56
Да се направи нещо за хората, не да дават подаръци срещу глас!
Цветан Цветанов. Снимка: архив, БулФото

Ще има напрежение в предстоящите местни избори, което, надявам се, няма да рефлектира върху стабилността и устойчивостта на правителството, коментира зам.-председателят на ГЕРБ Цветан Цветанов пред БНТ.

По думите му, за да бъде проведен вотът нормално, е изключително важно кабинетът да бъде стабилен, а политиците да бъдат "премерени".

Още по темата

ГЕРБ е единствената партия, която нарушава статуквото на ДПС в смесените региони и фактът, че е на балотаж в Сърница, показва, че партията има своята стабилност, каза още Цветанов.

По думите му от ГЕРБ са предприели различна стратегия от тази да се раздават подаръци.

"От парите за предизборната кампания щабът ни прецени, че трябва да се направи нещо за хората: за двете населени места извън Сърница – Побит камък и Медени поляни, възстановихме осветлението и това беше ясен жест за ангажимента на Мустафа /Аликанов – бел.ред./, ако бъде избран за кмет", обясни той.

Цветанов каза още, че основните опоненти на ГЕРБ в тази кампания са раздавали торбички с хранителни продукти, часовници, броеници, което той определи като "недопустимо". В тази връзка зам.-председателят на ГЕРБ призова да бъде проследен финансовият отчет за кампанията на всички формации, участвали в тези избори.

Цветанов апелира всички избиратели, които ще гласуват идната седмица, "да подкрепят по-достойния, който е показал, че можe да изпълнява своите обещания".

Той обяви, че от ГЕРБ се надяват на подкрепата не само на Реформаторите, с които са в коалиция във властта, но и на всички демократично мислещи граждани за бъдещето и просперитета на всяко едно населено място.

На въпрос за поставения ултиматум до април от страна на Георги Първанов, че ако АБВ не види реални реформи в управлението, напуска коалицията и твърдението, че Ивайло Калфин е най-успешният министър в правителството, Цветанов коментира: "Всеки министър се старае максимално да реализира своя управленски потенциал и кредит на доверие, който му е даден".

"Не смятам, че в момента можем да дадем оценка за реално постигнати резултати, в която и да е област. Можем да кажем, че мнозинството, което се формира в българския парламент, подкрепя дейността на българското правителство. Думи като "ултиматум", поне аз съм забравил като терминология. Изискванията на всички парламентарни групи, които формираме парламентарното мнозинство, са изключително големи един към друг", коментира Цветанов.

Евентуалната номинация на бившия зам.-министър на вътрешните работи Димитър Георгиев за шеф на ДАНС, Цветанов коментира с одобрение, като заяви, че това е "достойна и професионална личност, която може да успокои обществото".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


56
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
17
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Човекът е осъден на две инстанции да лежи в затвора, а той ръси компетентност.Има ли друга такава държава по света?
16
3
 
11
 
! Отговори
анили преди 9 години
какво направихте Вие за хората г-н Цветанов? За 4 години управление докарахте безработицата до над 25%. Сега се върнахте на власт и отново започнахте да сривате икономиката, да увеличавате безработицата, да вземате нови и нови кредити. Спрете се малко. Хората имат нужда да си починат от Вас
15
3
 
13
 
! Отговори
бъдещ емигрант преди 9 години
Хора, бягайте бързо без да се обръщате назад. Ей такива, като този на снимката, богатеят и убиват България. Никаква надежда няма. Какви местни избори, какви партии, какви политики?Нищо! Бягайте, спасявайте се!Единственото, което все още не са ни взели е правото ни да им теглим по една майна, и да ги зарежем през сълзи, докато изтриват България от картата!
14
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Balgarino, sabudi se idi da glasuvash! Nastroise europeiski i ti sashto ne si prodavai glasa, kolkoto da ti obeshtavat!
13
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
ei kradec skrise nekade be nekadarnik
12
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
До политологС големи мъки, *** научиха една думичка: ***.Но като погледнеш първите им хора що за манталитет и държание имат / Борисов-що не *** фаниш за шушлека, пора-президентин-***, ***, една държава и столицата и не може да научи/, какво чакаш от електората им?***, простаци но иначе великолепни *** близци.А, че мошениците и мафията цъфтят сега у нас спор няма. Бойко Борисов е начело.
11
3
 
18
 
! Отговори
бай Петко преди 9 години
Ами вие, гербаджиите, по колко на ден давахте на "умните, красивите, косматите и брадатите" да думкат тъпаните и зурлите. Преди да кажеш "хоп" поогледай се малко за себе си и тогава дрънкай !
10
17
 
5
 
! Отговори
политолог преди 9 години
Другарю червен *** много рано си се напушил , хайде спри малко с тази злоба , че ако получиш инсулт кой ще плюе по цял ден ГЕРБ и Борисов . А иначе управлението е супер и в пъти по добро от тройната банда на БСП-ДПС-Атака . Ето вчера на изборите в община Сърница ГЕРБ и РБ имат повече общински съветници от ДПС , което е показателно на къде отиват работите . А БСП ги няма даже и в калта .
9
1
 
4
 
! Отговори
vesko02 преди 9 години
Ако времето е спряло ,един часовник би бил полезен за тези хора
8
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Хората в Сърница са като всички българо мюсюлмани. Свестни и работливи. Ако се водеше една разумна политика спрямо тях, ДПС изобщо нямаше да имат думата. Самият факт ,че имат още улици с имената на български исторически личности, значи че хората признават България за своя родина.
7
1
 
10
 
! Отговори
Бандюгата откровенич преди 9 години
Да *** бандитите.Децата ни трябва да живеят в по-справедлива страна!Бандюгите до стената!
6
1
 
13
 
! Отговори
Гошо...Тъпото преди 9 години
В Сърница никога не съм ходил.Чувал съм,че местните хора са...харни.Да си изберат кмета,който им допада,а той да работи за всички от общината.Това е мечтата на отрудените хорица,а не партийните...ежби и домогвания.
5
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
А Тиквата щял да се жени, обаче не обичал да го питат къде отива и кога ще се върне. Дори и чувството му за хумор е много дебелашко, мутренско и просташко. Този тип мъже презират жените и винаги на всички се подиграват. Но пред американците и гейропейците седи хрисимо като ощипана мома.
4
5
 
11
 
! Отговори
Брат Пит преди 9 години
А, ето го и Цвинокио! Наскоро да са го награждавали от някоя ционистка асоциация?
3
9
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Вчера от затвора казаха , че подготвят специална килия за Станишев . Сега е ред на кадрите на БСП-ДС .
2
4
 
11
 
! Отговори
Бабан Шабан преди 9 години
Ам ти достатъчно направи за всички бе утайко вифаджийска. Провери на половин България качеството на телефоните връзки.Глейте кви му станаха ушите от слушане на зелника.*** !
1
4
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 9 години
Цецко, пооправете условията в затворите. Голяма мизерия е там !Мисли за себе си ... :)

Спонсорирани публикации