Камери засекли човек, свързан с убийството на Георги

Издирват го, не е ясно дали е свидетел или извършител
22
Камери засекли човек, свързан с убийството на Георги
Снимка: БТА

Има засечен човек на камерите в Борисовата градина, но не е ясно дали е свидетел, съучастник или извършител на убийството на 16-годишния Георги Игнатов, съобщи министърът на вътрешните работи Румяна Бъчварова.

Още по темата

Към момента той се издирва, а Бъчварова се надява в следващите дни да има по-голяма яснота по случая.

Тя уточни обаче, че образът на камерите не е достатъчно добър, за да се очертае ясно лицето му.

Относно случая на полигона в Анево, при който загина американец, а други четирима души бяха ранени, Бъчварова каза, че има няколко версии, по които се работи заедно с прокуратурата.

Основното според нея е, че трябва да се повиши контролът на работата с боеприпаси.

Тя съобщи, че е назначила пълна проверка на дирекцията на полицията във Варна във връзка с твърденията на обвинени в джебчийски кражби за полицейски чадър над тях.

"Смятаме, че екип от столицата по-добре ще се справи на място с опасенията, че там има наслагване на доста регионални фактори, които са попречили да има доста добри резултати в работата на ОДМВР- Варна", разясни вътрешният министър след церемония, на която пожарната получи 67 нови автомобила за гасене на горски пожари.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


22
Още по темата: МВРРумяна Бъчварова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
5
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Тра - ла - ла!Туй полиция, НСО и т.н. - ба си хрантутниците.Некадърници.Дьомбели с дебели ***.Бас слагам, че *** няма да открият убиеца на детето.
12
0
 
2
 
! Отговори
Ранчо преди 8 години
Днес в едно интервю по тв със бивш зам.министър се съобщи,че частна американска армия е правила изпитания с оръжие за Украйна.
11
0
 
0
 
! Отговори
Надя преди 8 години
До абеАми нали за това има различни ти там длъжности, те да хващат който трябва,да си върши всеки работата! ( Да се надяваме) Тук просто коментират уплашени хора и майки..
10
2
 
1
 
! Отговори
абе преди 8 години
Направо се убедих, че по-добри криминалисти от коментирещите тук няма. Ама що не го хванали за 2 дена, защо няма заподозрян и пр. и пр. Ами хайде де, хванете го, някой да ви спира?
9
0
 
9
 
! Отговори
Надя преди 8 години
Убийство на оживено място ,по средата на деня.. Извършителят не е хванат веднага , нито седмица по-късно. Спи спокойно, народе!
8
5
 
4
 
! Отговори
до 1 преди 8 години
Разследването си има принципи. Няма как да пуснат снимка на когото и да било поради елементарни съображения. Когато разследването зацикли (а то не е, повярвай ми), тогава се иска помощ от обществото.
7
0
 
8
 
! Отговори
Тялото преди 8 години
От цялото нешо стана ясно че не знаят кой е този човек и дали въобще има нещо обшо със случая.И къде е новината?Дори не мога да кажа че симулират дейност. По-малко от това е.
6
2
 
14
 
! Отговори
КуРти преди 8 години
До 5Защо бе много е хубава снимката и показателна, тотални смешници и калинки са в това министерство, типичните гербави кадри и само си раздават измислени чинове и плакети, за друго не ги търси.
5
1
 
14
 
! Отговори
аз преди 8 години
до В.УзуновА ти си пълен ***,преди да напишеш това ,помисли ли какво чувстват сега майката и бащата на момчето? Ако така убият твоето дете,помисли ли и за това?И кой си ти ,че да даваш определения какъв е бил той, да не би да го познаваш, явно не.Така , че по-добре да замълчишзамълчиш
4
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ама как издирват някой, като образа не е ясен? По какво го издирват по черното яке и късите панталони.....
3
1
 
21
 
! Отговори
... преди 8 години
Uzunov,dai si adresa horata da te posetqt,che nikoi nemoje da te ponasq veche.zaminavai za turciq i osvobodi rodinata ni ot vmirisaniq si zadnik palen sas semenna technost!!!
2
58
 
3
 
! Отговори
В.Узунов преди 8 години
Ореваха орталъка с тоя Гошо. Ако беше ромче или турче медиите щяха да мълчат ,но понеже е каурче го изкараха много тежък случай. Заслужил си го е вероятно.
1
3
 
32
 
! Отговори
? преди 8 години
Да бяха пуснали снимка, пък можеше и да им помогне обществото. Нали така?