Акушерката, била бебе: Освободете ме! Посягала и на други деца

В ареста Емилия Ковачева била подложена на тормоз и стрес
30
Акушерката, била бебе: Освободете ме! Посягала и на други деца
Снимка: архив, БулФото

Акушерката Емилия Ковачева, която беше задържана за побой над новородено, поиска в съдебна зала да бъде освободена, за да бъде с детето си.

Още по темата
Софийският градски съд разглежда мярката за неотклонение на Ковачева, която преби 4-дневната Никол в болница в София. Ковачева е в ареста от април.

Разследването на прокуратурата е показало, че жената е посягала и на други деца, предаде Нова телевизия.

От прегледаните записи ставало ясно, че няколко дни преди да посегне на малката Никол, Ковачева е била и други деца в отделението, като е притискала главичките им и ги е удряла по лицето и тялото.

Адвокатът й Владислав Янев мотивира искането й за освобождаване с факта, че записите, които показаха как акушерката бие новородено бебе в столична болница, са мъгляви и неясни и вещите лица не могат да заключат, че на тях е именно Ковачева.

По думите му клиентката му е в тежко психическо състояние, а в ареста е подложена на тормоз и изключителен стрес.

Ковачева бе задържана в края на април, след като новородената Никол беше приета с тежка черепно-мозъчна травма и опасност за живота в болница "Токуда".

Бебето беше докарано от "Софиямед", откъдето след дежурството на Ковачева дежурният лекар установил, че бебето е в много тежко състояние.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


30
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
2
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Като родител на едномесечни близначки, но и като ловец, категорично заявявам че тази *** отдавна щях да съм я гръмнал, както и преките и началници, както и всичките и "защитници" -***! Съдебна система ли?!? Къде е това? То е като онзи виц, в който македонците решили да си създадат министерство на корабоплаването и ги попитали защо им е, след като нямат излаз на море. А те отговорили: ами вижте българите - текакси имат министерство на правосъдието...
17
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Виждал съм хора, които да изперкват от стрес, но те не си го изкарват на други хора, а още по-малко на беззащитни деца.
16
0
 
3
 
! Отговори
Киро преди 8 години
До ПустинякОт коментара ти направо засмърдя на нафталин и в. "Работническо дело".
15
1
 
8
 
! Отговори
лекар преди 8 години
До Анонимен1Абе ти чувал ли си за лекарска тайна?Какви камери в операционните и отделенията???Да сме нормална държава разбирам но тук кой знае за какви гнусотии и фалшификати ще се използват тези записи!
14
12
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Хайде арестувана е за побой и от името на кого е дадена жалбата кой е ищеца или кои щом като има и други бити новородени,както и за първото кои са родителите се не казва,те ли са ищещите или дом за изоставени деца или още по зле търговци на деца или мафия за това-онова,нещо не е ясно в това.
13
12
 
8
 
! Отговори
Пустиняк преди 8 години
Това е сиптоматично за болното ни озверяло общество, чиято корумпирана съдебна система с радост се гаври с очевидно болно създание за радост на -тунеядци, виещи по цял ден из форумите и винаги искащи смъртни присъди и мъчения. Те са толкова примитивни и заслепени, че не могат да потърсят вината по-високо от физическия извършител. За това, че отговорност от управата на болницата не е потърсена, те не могат и да се замислят. Те са примитивни като афганци и с радост биха убили лудата с камъни
12
3
 
17
 
! Отговори
ауслендър преди 8 години
Тая още ли е жива...?!
11
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тая карайте я в затвора и да приключваизродка *** ще бие бебе
10
8
 
12
 
! Отговори
ВалиDolce Vita преди 8 години
До КироПриятел, ако си семеен, ще знаеш отлично, че паметта на жените по принцип си работи селективно. Винаги! Твоите заслуги се забравят моментално. Простъпките ти - никога. Нейните простъпки не съществуват. Заслугите й - стават й знаме за цял живот. Вслучаи като на тази изродка - това "качество" достига върховете си. И най-противното е, че тия жалки твари си вярват искрено....
9
4
 
24
 
! Отговори
Киро преди 8 години
Тая като я видя и направо ми се повръща. Сега се прави, че нищо не помнела. Със сигурност няма да си спомня и за това, че и преди е пребивала и душила бебета. Изобщо паметта й ще започне доста селективно да работи. Scum.
8
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Страсбург е пълна пародия, няма ***, който да е съдил БГ и да не е осъдил България, бетер от другарския съд е.
7
6
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тази вдясно ако надуе дрегера - ще изгори.
6
3
 
26
 
! Отговори
Момчил преди 8 години
Изверг. Бие бебе, а се оплаква от тормоз.Типично БГ.Страсбург сигурно и тая ще обезпечи. За такива трябва месомелачка и ....... бездомните кучета са ОК.
5
6
 
1
 
! Отговори
qwertz преди 8 години
исках да кажа от дясната нейна страна
4
5
 
1
 
! Отговори
qwertz преди 8 години
само аз ли я забелязвам оная кукла от ляво на акушерката :)
3
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако няма психични отклонения тая жена, трябва да си понесе наказанието. Много добре е знаела какво върши.
2
0
 
13
 
! Отговори
Емилия Ковачева преди 8 години
БУБА ЛАЗИ, БУБА ЛАЗИ....ЛЕКАРСКАТА ГИЛДИЯ МЕ ПААЗЗИИИИИИИИ.....
1
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това, което правеше с бебето, не го измислила тя. Май си е повсеместна практика. Но кой знае защо лекарите се пазят от камери в операционните и болниците като дявол от тамян!!!