А детето на Сидеров? Гражданите питат!

Настояват за проверка дали Волен - младши не е в рискова среда
Обновена: 27 окт 2015 15:37 | 27 окт 2015 14:38, Камелия Цветанова
375
 А детето на Сидеров? Гражданите питат!
Снимка: Булфото, архив

Граждани настояват с подписка в интернет Държавната агенция за закрила на детето да се самосезира заради поведението на лидера на "Атака" Волен Сидеров и приятелката му и майка на първородния му син Деница Гаджева.

Още по темата

"На базата на публикации в медиите за случилото се в нощта на 25 октомври в и около, НАТФИЗ и за участието и ролята на Волен Сидеров и Деница Гаджева, родители на едномесечното бебе Волен Сидеров-младши, в инцидента, ви призоваваме да изпълните задълженията си по закон като спешно направите оценка дали детето им не е дете в риск по смисъла на алинея 1, точка 11 б) и в) от Закона за закрила на детето", пише в петицията им.

"Надяваме се, че всички деца в България, независимо от статута на родителите им, имат право на закрила", завършват авторите.

Причината за инициативата им стана поредният скандал около лидера на националистите в нощта на изборите, когато той нахлу в НАТФИЗ. Политикът обвини младежите, че са наркомани и хомосексуалисти и поиска да се саморазправи с тях.

След това пък главният прокурор Сотир Цацаров поиска имунитета му, а управляващите от ГЕРБ обявиха, че започват консултации за промяна на Конституцията. С нея мнозинството ще премахне депутатския имунитет и ще остави защитата от наказателно преследване само за изказвания, направени в парламента.

Днес изтича крайният срок, в който Сидеров може да се откаже сам от имунитета си по друго искане на Цацаров. То бе отправено до шефката на Народното събрание Цецка Цачева заради хулигански действия на националиста на бул. "Раковски". Тогава лидерът на "Атака" предизвика проверка за контрабандни стоки в магазинче, а собствениците му го обвиниха, че ги е ударил.

Ако Сидеров не се откаже днес от имунитета си, утре парламентът ще трябва да сформира комисия, която да предложи на депутатите да му го отнемат или не.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


375
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
190
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен"ходи да нахлува" - ходи или нахлува?! Нахлува как - като вода, като вятър??? Ненормалници...
189
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До До Анонимен247кой каза, че са 2% - онези, дето заключиха Арена Армеец докато си натаманят техните % ли?
188
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Kakvi prostazi deteto na zz i bB ne vi li interisuvat dezata na bogataschite kak sa tolkova prostazi v bG sa Tova sme na Tova dereje kakvo Namesvate nevini bebe na siderov ne vi li e sram be besnojnizi tapi prodajnizi na bG Jupita USA Masoni Frenski i dr rotarianzi milioneri gledaite dezata in s Skapite koli imoti tn prostazi stiga ve4e murischite i To mnogo
187
1
 
5
 
! Отговори
До Анонимен247 преди 8 години
Поинтересувай се преди да пишеш. Не само че, има програма, ами има единствената програма която подробно описва как да се смени МЕХАНИЗМЪТ на държавата. Това е "страшното" затова е истерията срещу него!! Всички други ти предлагат нещо вмирисано, но опаковано в хубава обвивка с красиви надписи: родолюбие, демокрация, права.. Сидеров ти предлага правилния инструмент завит в груба хартия. Е, с 2% нищо не става разбира се, но сигурно това е заслуженото от всички!
186
5
 
4
 
! Отговори
До Unufri преди 8 години
Разбирам ти идеята - Сидеров можеше да е много по-безгрешен, не толкова емоционален и т.н... ако беше перфектен, щеше да е перфектно. Само че, програмата която той предлага е наистина перфектна, или то почти! Приложена, тя ще дръпне страната напред, това е истината. Имаме битка на идеи за построяване на обществото, това е ГЛАВНОТО, то е трудно за разбиране от деградирал народ! И тук идва въпросът - българите могат ли да си надскочат еснафлъка, снобизма, простотията и да оценят МОДЕЛА който им се предлага. Така че, Сидеров си е ТОЧНО на място!!
185
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За да напишеш такава простотия трябва да си едновременно и много жалък и много ***. Всяка нормална майка би била погнусена от такова жалко падение, дори да не харесва В. Сидеров. Който го е измислил, не е добре психически.
184
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Я оставете бебето на мираОткога бебетата са разменна монета в политически спорове
183
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутренска политика -да отвличат бебета
182
5
 
12
 
! Отговори
Пророк преди 8 години
Скоро, много скоро всички НПО, подобни инициативни комитети и *** организации на съд и доживотен затвор в Белене. Няма да ви спаси ни Нато, ни Тато, ни Господ. Запомнете, че тези хора, 75 процента от българите, които не са гласували през последните години, точно те ще пометат ф,ашистката хунта, която е узурпирала властта вече 26 години. Българина търпи много, но когато се вдигне става страшно.
181
4
 
8
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
240, не знам на кой викаш "винкела", но честно да ти кажа, не ме интересуват разни прякори.Не може една личност да стои по-високо от една идея! Утре, ако Волен Сидеров реши да си гледа детето и да излезе от политиката или недай си Боже нещо му се случи...Какво ще правим тогава? Ще закриен национализма ли?
180
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До unufriСамо де не кажеш ,че Винкела е автентичен патриот.
179
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Що не се загрижат за всекидневно ограбваните ,пребивани ,изнасилвани наши бащи ,майки ,баби от едно *** малцинство.И те ли като болшевиките -евреи ще отнемат деца от родителите . Големи комунсти са тези ,,загрижените ,,.Ами то нали комунсти ни уравляват .(На ,,Дондуков ,,1 и 2 )
178
6
 
15
 
! Отговори
unufri преди 8 години
Разберете, че Волен Сидеров от едно 5-6 години насам унищожава идеята за автентичен, силен и искрен национализъм с идиотските си постъпки. Той е в политиката не, за да се прави на инспектор от отдел наркотични вещества. С ресурсите, с които разполага в политиката може да е много по-полезен, а не да разиграва циркове.Искам да видя онзи национализъм, който навремето наричахме РОДОЛЮБИЕ и който ни завещаха хора, като Николай Хайтов, а не реалити клоунади!
177
3
 
9
 
! Отговори
Unufri преди 8 години
Трябва да си направите реална, трезва и обективна преценка защо се случиха тези събития. А не да търсите зле мотивирани конспирации, за да защитите нервакът Волен Сидеров!Не, че няма политическа, полицейска, икономическа, медийна и всякаква друга мафия в България! Не, че Волен Сидеров не е прав за 80% от теориите си! Но той вече е станал един износен от параноя човек, който на моменти не може да прави рационални и уравновесени съждения, а поведението му е на махленски селинджър!
176
3
 
16
 
! Отговори
Напомняне преди 8 години
То още Ботев навремето беше казал, че "у нас нормалните считат за луди" ако си спомняш, де.
175
7
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тия граждани инициирали подобна подписка ,са или бездетни ,или психично болни! Но най ми приличат на питбули оставени гладни една седмица и после пуснати из улиците на София без наморник!
174
2
 
2
 
! Отговори
MANGALA OT ZATVORA преди 8 години
s golemo netarpennie go 4akame i 4u4ulinata sa6o
173
2
 
22
 
! Отговори
GARGOV преди 8 години
AZ PITAM BALGARINA NE E LI V RISKOVA SREDA SLED KATO GO UPRAVLIAVA MAFIA OT UBIICI NARKOTRAFIKANTI I ANTIBALGARI GERBADJIISKI
172
2
 
18
 
! Отговори
Социален работник преди 8 години
Опитът доказва, че децата се развиват най-добре в семейството и никоя институция не може да компенсира родителската любов. В момента в България тече процес на деинституализация, защото отглеждането на деца без любов е страшно извращение.За децата е важно да имат своите родители към които да се привържат.Това е великолепно нещо! Такива деца трудно се подават на злоупотреба с наркотици и др.
171
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До ПетърПетенце, а къде я работиш тази "роботика" Щото най-напред демокрадията закри водещите технически отрасли. Доколкото има роботика, тя е на ниво кухненски роботи. Ти да не си кухненски персонал, там също се правят докторати, на кухненско равнище, де.