Винетка "София" за депутатите, или за блондинките!

Според актьора Иван Ласкин това е дискриминация
3 дек 2015 10:14,
142
Винетка "София" за депутатите, или за блондинките!
Снимка: Facebook

Евентуалното въвеждане на такса за всяка кола от провинцията, която влиза в София, е дискриминация, каза миската юристка Антония Петрова.

"ЕС няма граници, а с подобна такса се ограничават основните човешки права", смята тя.

Според нея дори и предложението да бъде прието в Столичния общински съвет, няма как да бъде юридически издържано.

"Ако ще правим такова нещо за София, да го направим и за Банско, да речем", предложи Петрова от ефира на Нова тв.

Още по темата

Актьорът Иван Ласкин също заяви, че идеята е дискриминация. Той предложи, ако има винетка "вход за София", тя да бъде за депутатите, защото по думите му там има излишни хора.

"Аз познавам хора, които си правят регистрация в София – град, а всъщност са за регистрация "СО", каза още Ласкин и сравни идеята за такса с това все едно днес да пускаме в София само руси жени, а утре – само червенокоси.

Антония Петрова допълни, че няма никаква логика в предложението. "Има много други начини да се ограничи трафикът – например с регулирани светофари", заяви тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
2
 
! Отговори
Сори преди 8 години
Местни да се чете.
6
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А, не може ли, където си плащаш данъците да паркираш безплатно? Много по-честно е - плащаш данъци за МПС в София - паркираш безплатно. Отиваш в друг град - плащаш си. Така ще се регулира от самосебе си трафика във всички градове в страната, а не само в София.
5
6
 
11
 
! Отговори
ДОБРЕ ДОШЛИ В преди 8 години
Аз съм ЗА, НО И РЕЦИПРОЧНО ДЕ "СИФИЯНЕЦ" ВЛЕЗЕ В ДРУГ ГРАД, СЕЛО ДА СЕ ТАКСУВА ЗА СЪОТВЕТНИТЕ МЕСНИ ПЪТИЩА.
4
6
 
15
 
! Отговори
Желев преди 8 години
А,защо София не се отдели като град-държава.Ще живеем по-добре.Условието е едно: всички некадърници от НС,Президентство,министерства да си останат там.За излизане от София-визи.
3
9
 
9
 
! Отговори
Men преди 8 години
Или например с високи данъци за автомобили над 10 години. Перфектен градски транспорт и скъпо паркиране в центъра. Ама не ви стиска нали?
2
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
С регулирани светофари да се ограничи ТРАФИКЪТ?? Тая има ли си представа за какво говори? Едно е задръстване, съвсем друго - трафик. Или може би има предвид светофарите още повече да затрудняват движението и така хората сами да се откажат от колите и да ограничат трафика.
1
1
 
36
 
! Отговори
zeus преди 8 години
Докато се занимаваме с медийни партенки като тази, разни бусове с мръсни чорапи и други подобни вчера по тъмно в НС мина новия дълг от над 5 милиарда...