Нападенията в Кьолн – провокация към обществото

Така ИД иска да завземе територии и да насади насила исляма
55
Нападенията в Кьолн – провокация към обществото
Снимка: Reuters

Възможно е сексуалните нападения над стотици жени в Кьолн в новогодишната нощ от мигранти да са организирана провокация към обществото, смята бившият директор на разузнаването генерал Бриго Аспарухов.

Още по темата

"Склонен съм да вярвам, че започва едно издевателство над местните хора с цел да се докаже, че халифът на ИД може да нареди да се завземат територии, в които да се насажда ислямът насилствено", коментира той пред Нова телевизия. 

"Констатирано беше, че германската полиция не е могла да реагира на ситуацията. Жените буквално са били преследвани в един периметър край гарата. Моето усещане е, че не е изключено това да бъде новият почерк на "Ислямска държава" - да провокира обществата по този начин", допълни ген. Аспарухов.

Това са последиците от бежанската вълна и несправянето на политиците с този проблем, смята той.

Според него, след като има много случаи на тормоз над момичета в германски градове това означава "обличайте се, слагай фереджетата иначе ще ви преследваме". 

Въпреки това той е убеден, че макар засега да няма нито един арестуван за нападенията в Кьолн, последици за нападателите ще има.

"Да не дава Господ някой да се сблъска с германската машина, може да са закъснели, но ще стане страшно", увери той.

Що се отнася до изключването на доскорошната дясна ръка на лидера на ДПС Ахмед Доган Лютви Местан от редиците на движението, Аспарухов коментира, че това е ситуация, която се е случвала във всички партии.

Ако погледнем прехода във всички партии е имало разделяне, роене, махане на ключови фигури от политическите редици, мотивира се Аспарухов.

"Смутен съм, неприятно е, че един политически лидер търси закрила в чуждо посолство. Не мога да си обясня какво е било това действие", допълни той по повод престоя на Местан в турското посолство. 

Същевременно, според него ДПС е изиграло решаваща роля за запазване на етническия мир у нас и това е нещо, което никой не може да оспори.

"Доказателството за това е, че етническият мир съществува и ще го бъде", обобщи Аспарухов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Започва се
36
1
 
3
 
! Отговори
ноно преди 8 години
Защо престанаха да дават сълзливите клипчета с жени и *** деца.
35
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ха представете си" този казус" ,само че ,през 1943 година например...Мъка! Ама тогава други управници имаше и други песни се пееха ! Но опита го има, нали?!
34
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 40Не ви е вярна математиката.Просто още не са добили достатъчно самочувствие. Има време. Никой не си дава сметка, че както тези действат на физическо ниво, тук тълпата прави същото - на емоционално. Точката на пречупване е някъде в миналото.Без конфликт(и) и то голям, няма да мине.
33
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Положението в Германия е много по лошо, грабежите и изнасилванията от така наречените мигранти са масово явление, но има информационно затъмнение. Затъмнение, затъмнение ама до време. Баба Меркел и клика всячески се стремят да не излиза никаква информация, защото следващата година ще има избори.
32
17
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Писанията тук доказват, че хората не могат да мислят. Ето ви задача:ЖП централна гара, новогодищна нощ1000 здрави прави мъже, загорели и агресивни и пияни1000 пияни едри немкинирезултат:2 броя изнасилени и 100 тина опипваниТова означава, че или немкините са били много едри и силни, или загорелите мъже не са били толкова агресивни и загорели.
31
0
 
21
 
! Отговори
БАЧКАТОР преди 8 години
Демокрацията умря ! Да живее депортацията !
30
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен 36Има и друг начин.Когото хванат да безчинства - принудително заминава да работи в свинефермите и там яде само свинско.Да видиш как ще се кротнат за нула време.
29
2
 
32
 
! Отговори
До 22 преди 8 години
Не е вярно, ч не могат да контролират нагона си. В техните държави го контролират, защото там тълпата ще ги линчува на улицата, ако пипнат чужда жена.Тук реагират като дивак на свобода - той не знае какво да прави със свободата, защото не си я е извоювал, нито е дошъл сам до извода, че европейският ред и нрави са причината в Европа да се живее по-добре и по-богато, отколкото в техните кочини.Не ценят Европа, защото тя им беше подарена. Да се връщат у дома си и там да изградят по-добър свят.
28
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Само *** баталиони ще оправят положението в Германия.
27
2
 
30
 
! Отговори
Май няма друг изход преди 8 години
Германски жени с електрошокови палки да започнат да преследват всеки арабин и северноафриканец, който е посмял да излезе на улицата без женска ислямска забрадка на главата и не слиза от тротоара,когато по него минават жени.Бой и ако посмее да погледне или заговори жена и не бяга поне на 2 метра разстояние от жена.Не могат да се превъзпитат същества, израснали в дивашка среда.Те се дресират, ако ги поставиш в безправно положение - да се молят за равноправие.Тогава ще възпитат децата си правилно
26
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Пришълците не са нормални хора.Когато разберем това,че те са с примитивно,престъпно мислене,мразещи цивилизацията,тогава ще можем да се борим срещу тях.Те не искат да работят.Не искат да се интегрират.Не искат да са като нас.Те искат ние да станем скотове като тях.И понеже няма да се интегрират,трябва насилствено да се въдворят в лагери.Който ще работи и иска да се цивилизова остава под наблюдение и контрол.Другите на товарни самолети и ги изхвърлят над джунглите в централна Африка.
25
1
 
35
 
! Отговори
мда преди 8 години
Ще споделя един виц вие си направете извода какви хора са германците :Двама мюсюмани си говорят в метрото в Германия на висок глас... Абе Мохамед да знаеш толкова мног сме вече тука и имоти и пари имаме скоро ще превземем всичко... От другите пътници гробно мълчание, никаква реакция. На една от спирките вързастна жена едва ходи и докато слиза се обръща и казва те преди много години и евреите говореха така...
24
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До гневна европейкаПолицията да ги регистрира, да ги събере и кой от къде е !!! НАС КОЙ ЩЕ НИ ЗАЩИТИ ОТ ТЯХ?!? НЯМА КОЙ !...помнится совсем еще недавно,европейки жаловались на своих мужиков за "попытки сексуальных домогательств",если те открывали перед ними двери или дарили букетик....
23
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма ли да поканите още?Те ги не искат от съседните им държави, защото го знаят що за стока са, а Меркел ги кани.Защо не поканиха Украинците, като са "загрижени" толкова за тях. Основното правило на империите - завземай и владей.След обединението на Германия, все още има разлика между източна и западна част, а те ми канят и хора дето повечето са си захвърлили паспорта и пристигат.Ограничения за нормалните хора и никакви за подчовеците. Скоро Европа ще се разпадне! Всякаква из'мет има само права.
22
3
 
10
 
! Отговори
Мемет преди 8 години
г-жо Цветанова, моля изписвайте правилно и цяло името на генерал - ген. Бригадир Аспарухов"Бриго" е прякор, името на другаря генерал е звучното и красиво българско име БРИГАДИР
21
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Христос е бил обрязан, в това няма нищо лошо
20
3
 
31
 
! Отговори
мдаа преди 8 години
Меркел ще гори в ада. Хитлер вече й е запалил казана и я чака с нетърпение. Тя предаде своя народ.
19
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Дано най после я свалят тази бабичка в Германия от власт и да дойде човек със желязна ръка и да въведе ред в ЕС. Сега всичките големи сили се управляват от някви пълни ***,които затриват народите си и държавите си и хич не им пука.Важното е че от САЩ им ръкопляскат.Време е вече да се възроди новият Хитлер и да изгони всичките араби и турци от ЕС.Ще видите как ще го последват всички от всички страни,понеже европейците се умориха да бъдат толерантни и да им се плюе на труда и земята.
18
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Няма нищо лошо в нагона на мъжа и на жената. От писанията излиза, че трябва да си резнем оная работа.