Комплекс на екс! Простак ли е българинът?

За Бай Ганьо, за дебелашкия ни хумор и любовта Гришо-Никол
13 яну 2016 17:22,
177
Комплекс на екс! Простак ли е българинът?
Снимка: Facebook

Простаци ли сме? Или Бай Ганьо 2016? Защо повече от 100 години след публикуването на първия текст на Алеко за този емблематичен образ, продължаваме да носим все същите негативни черти и да си създаваме лош имидж по света?

Още по темата

Снимка на певицата Никол Шерцингер във Facebook скара българите тези дни. Двете групи си разменят взаимни нападки – едните наричат другите простаци, а вторите отвръщат, че певицата сама си е виновна, като публикува полуголи снимки. Разбира се, в историята има важно българско участие заради пикантните разкрития отпреди седмица, че Никол е новата любима на Григор Димитров.

"Първата ни реакция винаги е по-дебелашка. Винаги сме реагирали първично. За съжаление сме по-бедни в съзнанието си", смята Радина Цанева, експерт по езика на тялото.

По думите й българите имат по-дебелашко чувство за хумор и напоследък се върви към изпростяване на нацията.

Анкета

Комплексиран ли е българинът?

Според нея Никол Шерцингер не е очаквала да попадне в нашия свят, където народопсихологията ни е съвсем различна.

Според поета Добромир Банев българският хумор е прекален и лично на него му идва в повече.

"Хуморът ни става все по-дебелашки и все по-чалгарски. На по-възрастните бих казал да препрочетат Алеко, на младите да го прочетат", препоръча той в ефира на предаването "ДНЕС" по Bulgaria ON AIR.

По думите му по-интелигентните хора, които имат потенциал, се капсулират в собствени малки общества, където не допускат външни фактори. "Когато тези хора са заедно, нямат дори времето да обръщат внимание на простотията", заключи Банев.

Надина Цанева е на мнение, че българинът е комплексиран и не сме научени да се хвалим.

"Това е България - на кръстопът. Кой не е минал, той не ни е комплексирал под една или друга форма", коментира Цанева и припомни, че "в ада казана на българите никой не го пази, защото българите сами се донабутват, ако някой изпълзи нагоре".

Според водещата на предаването "ДЕСЕТ" Ирина Белчева коментарите под снимката на Шерцингер не означават, че хората са простаци в реалния живот.

"Хора откриха сензация и намериха начин да си поиграят с нея. Всеки се опитва да привлече вниманието по някакъв начин. Онлайн пространството е анонимно и всеки си позволява да говори неща, които не би казал в реалния свят. По-скоро става дума за друга аномалия - онлайн простотия", заключи тя.

Според нея трябва да се гледа на нещата от забавната страна, защото в крайна сметка никой не е направил на никого нещо лошо.

Ирина Белчева допълни и че разгласяването на връзката на Григор и Никол е голяма безплатна реклама. Тя отбеляза, че никоя от спортните прояви на тенисиста не е привлякла такова внимание, каквото коя е жената до него.

"От една страна трябва да се чувства изненадан, но трябва да се замисли върху спорта, а не толкова с кого излиза в момента", каза още Ирина Белчева.

Във видеото на предаването "ДНЕС" вижте най-просташките навици, от които всеки трябва да се отърве.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


177
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
1
 
3
 
! Отговори
Колеги-разбирачи!!! преди 8 години
Внимание! Нещата не вървят на добре! Директно от п...енис, тенис корта, тоест страницата на Шерцата, тоест Шперцата предавам, че жената почна да се чуди какво било любов! Тук трябва да се включи алармата на всички спецове и да се активизира всичката комплексаро-просташка енергия и да й се обясни, че любов няма. Гришо и?е и само това. Тази след някой друг ден ще почне да пише и за деца. Въпрос на време е да му свие сърмите! Дано го отупат в Сидни набързо, че да ходи да спасява трътката Николска!
22
4
 
4
 
! Отговори
Балканска класа преди 8 години
***,***,бай Ганьоцуни гуни,дави тури.*** винаги мисли с долната глава и за това върви винаги надолнище.Хахахахахаха
21
2
 
7
 
! Отговори
Жорж преди 8 години
*** е , ДА. И простотията се ЛЕЕ ОТ ВСЯКЪДЕ. Телевизията от 20 години дава тон за крещяща простащина. Достатъчен ПРИМЕР Е ДЪЛГИЯ. Опросточи цяло поколение.А по останалите канали ПРИМЕРИТЕ ЗА БЕЗГРАНИЧНА ПРОСТАЩИНА , НЕКОНТРОЛИРАНА ОТ НИКАКЪВ ДЪРЖАВЕН ОРГАН СА ОЧЕВАДНИ. Колкото за СЪВРЕМЕНЕН *** БАЛКАНСКИ- ТОЙ ВИ ВАДИ ОЧИТЕ И ПРОГЛУШАВА УШИТЕ ДЕНОНОЩНО . мнозина МУ се радват искрено. БЕЗПЪТИЦА.
20
3
 
4
 
! Отговори
ННН преди 8 години
Тая освен, че пуска голи снимки, прави песни с заглавия като "Мокра". Гришо сигурно хубавичко я подмокря. :Д :Д: Д
19
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Цензурирали сте думата п р о ст а к ли ве?!?!?!?!?! А после дори сте я сложил и в заглавието!!!Д е б и ли!!!!
18
9
 
7
 
! Отговори
българин преди 8 години
Българката стана враг на българския мъж.Е,сега идват арабите-мюсюлмани.Та режат глави,не признават жената като авторитет.Образно-за косата,един юмрук в зъбите и вдигане на полите.След това изнасилване.Харем.Жената е равна на нула.Ето,това Ви очаква скъпи наши жени-християнки.Кой ще Ви защитава от ***-араби-мюсюлмани?Очаквам да отговорите.
17
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Българина, че е комплексар и ***, такъв си е.Но от друга страна кифлата си е кифла, независимо дали БГ, САЩ или от Замунда. Т.н. "звезди" (как я мразя тая дума в преносния и смисъл) си търсят сензациите, като провокират качвайки снимки. Хранят се, така да се каже от вниманието на другите и в тоя смисъл не ми е жал за тях когато им се случи да ги залеят с пoмия.
16
4
 
6
 
! Отговори
мда преди 8 години
Просто поредната война на писалия се нов евроидиотски елит срещу нацията.Когато не им изнася истината намразват свободата ба словото и задъжлително българинът става ***.
15
4
 
5
 
! Отговори
Християнин преди 8 години
Госпожице,вижте Шоуто на Трифонов и просто спрете повече да анализирате. Днес освен мъже,има и жени простакеси.И те владеят на практика света.
14
7
 
4
 
! Отговори
Алеко преди 8 години
Не спекулирайте с моя герой .Днес жените са по -голямото зло .
13
3
 
13
 
! Отговори
Изумена преди 8 години
И какви коментари очаквате под снимката на тази.... да не казвам каква. Под такава снимка, с такива ясни препратки, очаквайте и такива ценични коментари. Тая по нищо не се различава от родните чалгаджийки, и начина по който е постигнала слава не се отличава от начина, по който са постигнали слава те. А а статията е писана от поредната *** селска кифла в типишния български Бай-Ганйовски стил "дай да се мачкаме взаимно". Малоумщина пълна.
12
4
 
12
 
! Отговори
Интересувам се преди 8 години
1. От кое да се комплексира българинът? От размера на Гришювия? Колко е той? От красотата на Никол? Сериозно ли?2. Някой замислял ли се е какви теми за разговор имат тези двамата? "Я си чекни скеджулчето, да видим къде да се обичаме.." . Има един филм. "Високо в небето".3. Ще се ожени ли Гришката за българка или не? Ако не се ожени този за кое точно да го уважаваме като българин, че не разбрах?4. Григор Димитров може ли да говори български или не може?5. Какво е сготвил този на Никол? Яйца?
11
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не само ние сме такива.
10
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това се отнася не само за българите. Влезте в някой чуждоезичен сайт, който има коментари и ще видите, че и там е същото. Простотията и комплексарщината нямат националност.
9
3
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Поредната прoсташкa статия от този пропаднал сайт.
8
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Медийте поощряват простащината.Сайтовете най-много.В Блиц всеки ден заливат аудиторията с "новини" за *** в държавата като блокират хората които изказват възмущението си но спокойно и целенасочено допускат вулгарни коментари дори колкото са по цинични и пошли толкова повече ги толерират.Тук също понякога цензурирате истината.
7
3
 
13
 
! Отговори
gs6 преди 8 години
мега *** народ
6
9
 
0
 
! Отговори
Надрусан гей преди 8 години
До вижте blitzДъхът ти мирише чак тук! Блиц са най-яката медия!
5
2
 
13
 
! Отговори
вижте blitz преди 8 години
Вижте blitz докъде им стигна простащината. Отвратена съм....от тази медия.
4
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Какво изобщо ни занимават с тези глупости. Много важна с кого си ляга Григор Димитров, по-важно е какво показва на корта. Медиите се стремят да му градят някакъв имидж на "мачо" но на мен лично все повече този Гришо ми прилича на интересчия, как пък се с известни и много богати жени и то всичките коренно различни една от друга!?