Единият го държеше, другият го биеше...

Приятелката на Тодор: Убиха го от бой за 10 минути!
14 яну 2016 10:07,
194
Единият го държеше, другият го биеше...
Грета, приятелката на Тодор. Кадър: bTV

"Единият брат го държеше, а другият го биеше. Всичко стана за 10 минути и той си отиде", разказа пред bTV приятелката на Тодор - Грета, която е била очевидец на смъртоносния бой в центъра на Враца.

Момичето е разпитано в полицията, час след зловещия инцидент, но не помни какво е разказала там, защото не е била на себе си.

Още по темата

Грета заяви още, че не починалият Тодор, а двамата братя са извадили бокс срещу него, макар вчера зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев да обяви, че именно младежът държал бокс в ръцете си.

"Те идваха към него, напсуваха го. Той излезе, защото има чест и тогава го нападнаха. Нападението беше животинско", каза още приятелката на починалото момче.

Напрежението във Враца не стихва след смъртта на младежа.

Нов протест се организира тази вечер от съучениците му. Акцията е планирана като шествие по централните улици на града.

Планира се шествието да премине през мястото, където стана инцидента и да завърши на централния площад в града. Така съучениците на момчето искат да се противопоставят на агресията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
77
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ако беше скочил с бокса на някой пресичащ дядо друга песен щяхте да пеете...
76
3
 
30
 
! Отговори
Яна преди 8 години
Сега си спомням един случай:Бях студентка и всяка вечер,в тъмното се прибирах през Борисовата градина,по алеята зад стадион В.Левски.В една такава зимна нощ се натъкнах на ужасна гледка-дузина мъже се нахвърлиха върху младеж.Беше ми нужно само секунда,за да изляза от шока и да се нахвърля върху биачите с голи ръце,крещейки,че не е доблестно и честно да се нахвърлят мнозина срещу един беззащитен.Крясъците ми ги сепнаха и те моментално го пуснаха-сега те бяха в шок от силата на слабостта ми...
75
7
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Убойството си е убийство било за лев или милион, било при самозащита.
74
5
 
23
 
! Отговори
96 преди 8 години
До Анонименможе да ми пишете минуси, но онзи ден един такъв с чест и за да се направи на мъж пред приятелката си преби дядото в автобуса
73
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Ей такива *** не са за съд. А българите не сме за демокрация. Тези двамата трябва да ги изправят на центъра вързани, и само да чакат кой ще хвърли първият камък.
72
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Toi se e napravil na maj pred devoikata no e popadnal na nepodhodiahtite hora i e izial korheto
71
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Големи групи жители на Враца са се разбунили по казуса с убития младеж , ама май не са се разбудили... Не само във Враца и врачанско , в цялата ни страна САМОУПРАВСТВОТО и БАБАИТЛЪЦИТЕ са МАСОВИ МАНТАЛИТЕТИ - дори ония дето "христолюбиво" се хвърлиха в ледените води за Кръст-а се биха за да изтръгнат от ръцете на другия дървеното кръстче за да получат малко мангизи , завист и превъзходство над останалите. Ами , нека разбунените сънени врачани да се поинтересуват какви ги вършим по улиците и пътищата , като седнем зад воланите. Пък не е зле да помислят и за възпитанието на подрастващите , за см
70
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
какво значи той имал чест бе момиченце
69
7
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
!0 минути гледала как го бият? А защо не е звъннала на полицията или е се опасявала от нещо? Може би Тодор не е чак толкова невинен...
68
2
 
17
 
! Отговори
8 преди 8 години
Всички гледали,някои снимали,а никой не се намесил,даже не се обадили веднага на полицията!Човеци ли са това или.......А сега -мълчаливи шествия!Бог да прости момчето!Да почива в мир!ЖАЛКА ДЪРЖАВА НА СЕИРДЖИИ,МОШЕНИЦИ,***!
67
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Онзи ден снимали врачани безучастно с телефоните, вчера пък протестират?! Против какво, против това, че са мъжки полови органи ли?!
66
4
 
12
 
! Отговори
до 89 преди 8 години
Е недей така, вярно е, че са си барали оная работа, докато са убивали момчето пред тях, ама пък я виж после какъв сълзлив протест направиха във Враца, удариха *** в имоцийти, много емоции, много шит!
65
2
 
10
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
До 89 : Точно това е въпроса? Сега се вдигат на протест "целия град", а онзи ден снимат клипове... То хубаво страх, страх, ама 15 човека са били очевидци... Не могат да спрат двама души ли?
64
2
 
32
 
! Отговори
Авджия преди 8 години
И другия път когато убиват, изнасилват, или крадат някого нали си знаете - снимайте с телефончетата от безопасно разстояние, пак в никакъв случай не се намесвяайте и после обяснявайте, колко е калпава държавата и как всички вие сте жертви, може и пак да спретнете протестче пред полицията.Срам ме е и ме е гнус, че съм българин.Докато не разберете, че проблемът е в самите вас, никога няма да се оправим!
63
2
 
17
 
! Отговори
анонимен преди 8 години
А всички останали са гледали! И никой не се е намесил! 10 минути! Сега всички се възмущаваме! жалко за момчето!
62
9
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Кофти ,че така се е случило ама къде беше Грета докато Тодор се е правил на мъж заради нея?! Обадила ли се е на полицията?! Опитала ли се е да ги разтърве и да му окаже първа помощ?! И защо малкия пикльо псува пешеходци на пешеходна пътека?! Защо същото това олигофренче излиза да ги бие с метален бокс?! Заради честта си или да се прави на мъж пред пиклата?!Аман от *** в тая държава! Каквото си е търсил това си е намерил!
61
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Едно не разбирам- как е възможно всичко в държавата ни е да е сеир?! Убийството на млад човек е трагедия за всички нас. Нима някой може да отрече, че живеем във време на бездушие, на агресия и жестокост? Ужасно е, че хората се страхуват да се намесят, но още по-страшното е, че дори смъртта на един млад човек, загинал от насилствена смърт, не трогва сърцата на мнозина. Каквото и да се е случило, едно младо момче вече няма да е сред нас. Поклон пред паметта му!
60
2
 
14
 
! Отговори
Мирослав преди 8 години
Факт е, че момчето е починало! Хубаво, направил се е на мъж и е излезнал от колата, но чак да умре... Какво прави това момиче през тези 10мин? Полиция ли няма? Хора в центъра ли няма? За толкова време ще ме чуе целия град как лееща за помощ. Дето има една дума : То е лесно да говорим след като е станало вече, но хората наоколо защо са гледали само, а не са се намесили?
59
4
 
13
 
! Отговори
Пъзел преди 8 години
Пикло, а ти какво правеше....че на снимките те гледаме как си клечиш и гледаш?!?!?
58
3
 
10
 
! Отговори
не е смешен виц преди 8 години
Дядо Вазов слязъл на земята за един ден отпуск от Рая.Гледа две яки български момчета кротко да пресичат пешеходна алея.- Това земята на Ботев и Левски ли е ? - пита дядо Вазов .- Ти на отворен ли се правиш, Бе ! Тука бейове са Боко и Пеевски !