Единият го държеше, другият го биеше...

Приятелката на Тодор: Убиха го от бой за 10 минути!
14 яну 2016 10:07,
194
Единият го държеше, другият го биеше...
Грета, приятелката на Тодор. Кадър: bTV

"Единият брат го държеше, а другият го биеше. Всичко стана за 10 минути и той си отиде", разказа пред bTV приятелката на Тодор - Грета, която е била очевидец на смъртоносния бой в центъра на Враца.

Момичето е разпитано в полицията, час след зловещия инцидент, но не помни какво е разказала там, защото не е била на себе си.

Още по темата

Грета заяви още, че не починалият Тодор, а двамата братя са извадили бокс срещу него, макар вчера зам.-главният секретар на МВР Георги Арабаджиев да обяви, че именно младежът държал бокс в ръцете си.

"Те идваха към него, напсуваха го. Той излезе, защото има чест и тогава го нападнаха. Нападението беше животинско", каза още приятелката на починалото момче.

Напрежението във Враца не стихва след смъртта на младежа.

Нов протест се организира тази вечер от съучениците му. Акцията е планирана като шествие по централните улици на града.

Планира се шествието да премине през мястото, където стана инцидента и да завърши на централния площад в града. Така съучениците на момчето искат да се противопоставят на агресията.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
57
9
 
24
 
! Отговори
иво до 77 преди 8 години
да те питам защо младежа не ги оставил да си минат пътя? защо слиза от колата? айде стига глупости ! тръгнал да си го мери и си е намерил майстора !
56
17
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Явно, повечето от вас смятат, че младежа си го е търсил, и си го е намерил!......................Това е типичната позиция на българите от по-старото поколение. Те винаги стават на позицията на насилника Мръсотия, насилие, комунизъм - там са силни.
55
7
 
25
 
! Отговори
ivo преди 8 години
селския тарикат свири на пешеходци, селския тарикат излиза с бокс да се бие, селския тарикат намира други двама селски тарикати които го убиват от бой и ся да жалим за селки тарикати ...
54
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
2005г. бях свидетел как охраната на една печално известна мутра дойде в едно заведение и ступа 2-***. Единия го ритаха 5 мин, а другия го повалиха с първия удар и повече не стана. В заведението бяха 120 ч. нито някой го защити нито някой посмя да свидетелства после.
53
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Врачанската полиция е известна с престъпната си дейност и връзките си с местните мутри. щом полицията започна да защитава убийците - това е сигурен знак, че са утвърдени местни бандити и със сигурност са виновни за смъртта на момчето.
52
6
 
16
 
! Отговори
Горан преди 8 години
А, бе нещо ми прави изключително лошо впечатление: Явно, повечето от вас смятат, че младежа си го е търсил, и си го е намерил! А, тия... Дето са стояли и са гледали побоя, тия не струват и пукнат грош! Те са родени мъртви!
51
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Въпросните двама братя са престъпници и като такива - очевидно имат връзки в полицията.Младите трябва да продължат с протестите иначе старите мутри ще продължат да ги избиват като пилци.
50
7
 
10
 
! Отговори
Веселин преди 8 години
Май истината почва да се прояснява,,,,,,за да не се намеси никой, явно са били два три шамара и от това си е глътнал езика.и след това вече го знаем изхода....то ако те ударят с бокс нещата ще са мноооого различни и ще има кръв на 10м от удара.....
49
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонимен(60)Това важи напълно за Враца северозапада.Вчера един дятка хируг, каза че във Враца са отанали само печенезите, а те са дошли голи и бози по двама на кон.
48
8
 
10
 
! Отговори
Х преди 8 години
Пешеходната пътека е за преминаване, а не място за провеждане среща с приятели.Ако на вас се случи някой да стои на пешеходната пътека и да си говори ,вие няма ли да му свирнете?
47
6
 
21
 
! Отговори
Бай Иван преди 8 години
Случая е доста спорен.Тошко е тренирал таекуондо, и има голяма вероятност да е слязъл да раздава правосъдие на напсувалите го.
46
1
 
38
 
! Отговори
Мислите преди 8 години
1000 пъти съм казвал на приятели и познати-използвайте сила само при крайна нужда,каквато е самоотбраната.Не си заслужава за две псувни дето ще ги забравиш след 5 мин. да лежиш в гроба или затвора.В България вече младото поколение под чест разбира само да се размахват юмруци.За толкова малка държава толкова необразовани *** е истинско изпитание да оцелее един цивилизован човек.
45
10
 
4
 
! Отговори
Бургас преди 8 години
Не живеем в държава, където протестите ще бъдат отразени от някого. Съболезнования на близките и приятелите на момчето, но са необходими безредици, а не протест. А този "полицай" , който оповестява информация от местопрестъплението, която е способна да повлияе на обществените нагласи е редно да си търси нова работа. Извършена ли е обстойна експертиза на извзетото оръжие? Установено ли е несъмнено в чие притежание е било?Или единствената закъсняла реакция на полиция е това криворазбрано твъдение
44
16
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мутрите са убили Тошко буквално като животно!Единият го е държал, другият го смачква!
43
8
 
36
 
! Отговори
Голда Меир преди 8 години
И тук е замесена кифла...Както в Бургас...Момчета,кифлите не заслужават да се избивате заради тях...
42
6
 
18
 
! Отговори
Плавник преди 8 години
В тази ситуация има две много *** неща. 1. Младежът - за какво му е да свири на пешедците, че вървят много бавно? За гробищата ли бърза? Явно да! Ако беше научил нещо от таекуондото, нямаше да излезе от колата да се бие. Всички бойни спортове учат на смирение и самоконтрол, а не да ходиш да се саморазправяш с противника. 2. Двамата *** - трябва да си наистина ***, за да убиеш някого, че ти е свирил с клаксона на автомобила. А това че са го убили с бой е още по-извратено! Дълбок проблем.
41
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Побоят е станал пред много очевидци, включително и приятелката на убитото момче. Не стана ясно защо никой от присъстващите както и приятелката не са предприели нищо...с исключение на това, че са си правили "селфи" вместо веднага да повикат полиция ?
40
11
 
25
 
! Отговори
Чернобил преди 8 години
Абе и на мен ми порасна опашка от радиацията,ама това е прекалено. Това ученичка ли е?Изглежда като добре поддържана жена около 30-те
39
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Добре де, кой излезнал, как излезнал и какво ли не. Не може някой да пребива някого и хората да са равнодушни. Не може тези двамата да убиват човек и да се смята за нормално още повече те са по-голями и просто е трябвало да го вкарат в колата да върви по пътя си. Ненормално е това да се случва и хората да казват, че той им се е речил и затова са го смачкали. Този който го е държал да го беше замъкнал в полицейското управление, а не да го налагат. Те са убийци и тряба да лежат до живот.
38
11
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А ти какво правеше през това време, МААААА! А?!? *** *** и проста !!! Седеше и гледаше нали ? А той за да се фука пред теб е слязъл от колата - да се прави на герой ! Защо не го спря, аа ? Гледаше и ти сеир, нали ? Но нямаш толкова акъл да снимаш и ти. Всички сеирдижии също да ги съдят за съучастие в убийство и мълчаливо подстрекателство. Само тогава ще се научат кифлите и мъжете как да се държат в такава ситуация.