Лебедът Джордж е жив! Плува щастлив с ятото си...

Птицата е със счупено крило, наранено от българската туристка
10 мар 2016 17:00,
60
Лебедът Джордж е жив! Плува щастлив с ятото си...
Снимка: Наке Батев

В социалните мрежи жители на Охрид споделят фотографии, според които лебедът Джордж, за когото по-рано бе съобщено, че е убит от българска туристка, плува щастлив във водите на езерото с ятото си, съобщава македонският вестник "Вечер".

Охридските сайтове посочват, че птицата е със счупено крило, но то бързо зараства.

"Джордж преживя насилие от туристка от съседна държава", пише "Вечер", без да споменава България.

Още по темата

"Надяваме се, че дивашката постъпка на туристката бързо ще бъде санкционирана", допълва изданието.

Историята беше публикувана преди ден в "Сън" под заглавие: "Какво им става на хората? Сега лебед умря, след като туристка го извлече от езеро, за да си направи селфи".

Инцидентът с лебеда се случи на 4 март на Охридското езеро и беше заснет случайно от фотографа Наке Батев.

Македонската полиция все още издирва българката, която е тормозила птицата. Жената е била част от туристическа група.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


60
Още по темата: лебедДжорджселфи
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
33
0
 
1
 
! Отговори
Бг преди 8 години
Na макетата съвсем, ще им спадне туризмът, след тази гавра с България, че и в Сън са ни злепоставили. Не са компютри а компоти.
32
1
 
4
 
! Отговори
оз преди 8 години
като се хване сега тази садиска и на нея да се направи сеифи с две вчупени ребра и две изпочупени ръце и крака за да стане интересно сеифето а пък и главата малко смачкана ще е още по сеифно
31
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Отклоняване на вниманието на братятя Македонци от съществените проблеми в Македония който стават и ето виждаш ли лошите Българи са по важни!Убила лебеда Българката да си направи селфи а същност била Албанка има лоши хора но от убиство до нараняване на лебеда от глупост има разлика!При такива случеи хващаш я и глобяваш а и снимките може да се фалшиви хората са толкова фалшиви че нямам думи!
30
6
 
6
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
Уважаеми 34,Българският словоред дава широка свобода за подреждане на думите в изречението.Колкото до правописа, не съм учил филология и само едно "е" пред "Борисов" видях, че съм пропуснал. Ще се радвам, да ме осветлите за останалите грешки, та да не ходя *** по света.Като казвам, че българският народ е много, ама много ***, не крия, че и аз съм българин, да перифразирам Сократ.Ако не много просто, какво е лицето мачкащо лебед за селфи?Не нападайте, а дайте линк, където фотографът уточнява националността!
29
3
 
4
 
! Отговори
до "П.Петров&qu преди 8 години
как да не се съмнявам, че тази проста женица е българка ...........................Изобщо не се съмнявам, че не си българин, с това най-типично българско име, за ник.
28
4
 
13
 
! Отговори
до "П.Петров&qu преди 8 години
Самият фотограф Наке Батев е учил в България висше и може да определи езика......................................Понеже "може да определи езика", затова вчера пишеше, че се обърнал към "българската" туристка на английски.А, стига се напиняхте с мазните гнусни лъжи, че се оср.ахте, до шията вече.
27
9
 
2
 
! Отговори
Анадолски манафец преди 8 години
Аз ако го пипна този македонски лебед Джордж или преведено Джоката с малко вазелин и никакви счупвания и травми дее, ърца пърца ... Може после само кръгчета в езерото да прави докато му се отпусне опашката рийш.
26
13
 
10
 
! Отговори
П.Петров преди 8 години
До Stiga 30Можеш ли да дадеш линк, където се казва, че е албанка ?Аз доколкото видях, на 4-ти се казва "туристка", без уточнение.Самият фотограф Наке Батев е учил в България висше и може да определи езика.Като знам, че министър председател ни Борисов, а Бареков ни е представител в европарламента, как да не се съмнявам, че тази проста женица е българка ...
25
15
 
9
 
! Отговори
хахаха преди 8 години
От прости българи какво друго може да се очаква. 90% от останаля мТрял в БГ са прости като ***. *** и хора с ниво на интелект под 60. Изгнила държава , очакваща тотален фалит до 50 години. Това е истината , ние сме изчезващ народ , късно е за промяна. Който има акъл бяга , другите седят с илюзии за промяна , която е невъзможно да настъпи.
24
3
 
27
 
! Отговори
Зиг преди 8 години
Каквото и да му има или няма на лебеда, тая е една проста ***!
23
5
 
9
 
! Отговори
мигрант преди 8 години
Нали не е попаднал на Динко с атевето,че щеше да стане само на лебеди
22
6
 
24
 
! Отговори
Stiga преди 8 години
Стига лъгали така долно . Туристката е е Албанка, самия фотограф го каза. А лебеда си е жив и здрав
21
8
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Aз лично на снимката виждам жена, която помага на лебед в беда. Хвала на такива жени!
20
2
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Охридските сайтове посочват, че птицата е със счупено крило, но то бързо зараства..................................Крилото на птицата толкова "бързо зараства", че на другия ден вече било напълно здраво.
19
3
 
9
 
! Отговори
до "dp" преди 8 години
употребете енергията за да се цивилизовате, не еособено трудна задача....................................Обръщаме резбата и сме същински Аврупейци - циЛИвилизовани.
18
2
 
15
 
! Отговори
Wiolette преди 8 години
е такава простотия няма , само и само за тъпите селфита ...............
17
7
 
18
 
! Отговори
И не била българка преди 8 години
Оказало се, че и туристката била пияна туркиня от Кърджали. Изобщо, на маке не трябва да се вярва.
16
4
 
37
 
! Отговори
балама преди 8 години
Лебедът не бил умрял, а жив. А "българката" не била българка, а албанка.Но поне т.нер. "медии на международната общност" си отплюха по българите.
15
5
 
26
 
! Отговори
:):):) преди 8 години
*** атакува лебед... голяма работа станала. Ами животни са си, бият се!А иначе, ясно беше, че лебеда е жив и че всичко е антибългарска пропаганда на бързоиоставащите македонци.
14
1
 
8
 
! Отговори
dp преди 8 години
Що има толкова наскачали от тая новина от вчера бе? Кое от нея е вярно и кое не нямакак да разберем, но няма кой живял в БГ да се учуди от такава селения и дивотия, виждамея ежедневно.Тия подскоци са от идентифициращи се с простотията ли? Ми вместо да се идентифициратес нея и да я разнасяте със себе си употребете енергията за да се цивилизовате, не еособено трудна задача.