Божидар Димитров: Покръстваме мигрантите и в лагери!

Ислямът не е религия, а политическа доктрина, настоя историкът
Обновена: 29 мар 2016 11:03 | 29 мар 2016 10:44, Камелия Цветанова
285
Божидар Димитров: Покръстваме мигрантите и в лагери!
Снимка: Булфото, архив

Ислямът не е религия, а е политическа доктрина, защото се стреми към власт в целия свят, а именно стремежът към светска власт го изключва от списъка на религиите, настоя директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров.

Още по темата

Според него български и чужди политици не могат да разберат корена на проблема с "тази ислямска инвазия в Европа", а също и не виждат решението й.

Димитров смята, че то е да се изключи исляма от списъка на религиите и да "започваме да го пердашим по динковски начин и то в общоевропейски мащаб".

Историкът посочи, че не може да се очаква от всички идващи на континента младежи да спазват законите, защото "идват от държави, които не ги е имало преди 50-60 години, те и прадедите им не знаят как да бранят всяка ливада, не знаят какво е Ахелой, Айзенкур, Сталинград".

По думите му мигрантите идват от държави, чиито граници са "чертани с ножица" и с чиято независимост народите им нямат нищо общо.

"Трябва да им внушим чувство за родина", призова от bTV Божидар Димитров, като предложи те да бъдат покръствани и да бъдат изпращани в трудови лагери за придобиване на умения.

"На мултикултурализма оня ден му беше турен кръстен знак от не кого да е, а от външния министър Даниел Митов, който идва от тези кръгове - лека полека ще стигнат до идеите ми, до идеите на Павката Чернев, Бог да го прости”, допълни историкът.

Божидар Димитров още е в болницата и въпреки съмненията на лекаря от "Спешна помощ", в крайна сметка става дума за двустранна бронхопневмония, а не за инфаркт и до края на седмицата ще бъде изписан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Постоянно сее интриги!
106
11
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Господин Димитров, покръстете се вие и приемете мюсюлманската вяра, даже заминавайте при тях. Тук вече сте излишен и изчерпан.Преди това върнете крадените икони и златното съкровище, които протъргувахте.
105
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Абе защо мюсюлманите постоянно се натискат да идват в Европа, не им ли харесва в мюлюлманските държави?
104
2
 
11
 
! Отговори
българина преди 8 години
Браво! Но първо екстрадация
103
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя е ***, мюсулманинът да стане християнин доброволно е все едно аз доброволно от windows10 да даунгрейтна до windows XP. E как ще стане?
102
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Покръстване и лагери няма да помогнат, освен ако не са концлагери. Тая невежа п.аплач няма разум че да бъде вкарана в релси. Радикалните мерки са единственото решение. Как се постъпва с разни напасти като скакалци или други вредители? Просто се унищожават.
101
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Представителите на най-калпавата религия плюят исляма и християнството.
100
2
 
5
 
! Отговори
подсрекател преди 8 години
Защо професора не хване един поп и да влезне да покръства.Само се кани.Може и после като покръстят всички мюсюлмани да иде и в ИД
99
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този почна да говори като алкохолика и советски гражданин Г. димитров.Да не са роднина(носят еднакви фамилии) и са пили един и същи алкохол:)
98
13
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За исляма няма националности. За един мюсюлманин мюсулманинът е брат независимо от националността му. Ислямът обединява. Това което Европа иска и към което се стреми ислямът го има в същността си. Неслучайно от възникването му до сега непрекъснато печели територии от християнството. Идеята за глобален свят е в основата му. Християнството набляга на индивидуалното спасение на душата и много много не се интересува от общността, затова е обречено. Ислямът ще обедини Европа.Жалко, но е така
97
5
 
4
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Божо нали от ГЕРБ беше?И аз се чудя защо е такъв --куфялник? ГЕРБ-ска му работа!
96
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
религията е опият за масите (без значение коя) Религията е оправдание на еретиците да се крият зад "божията воля"кабала ( и други стари учения ) е наука за висшите светове .За това шепа народ управлява света . За религиозните е войната по " Божия воля"
95
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А дали с тези си идеи някои не ни превръща в мишена?
94
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този от плевмонията го е ударило в главата! Никакво покръстване няма да помогне. Имаме примери с ромите християни отдавна. Тези бежанци трябва да се спрат и върнат в държавите си. Никой не носи отговорност за желанията им да живеят в Европа.
93
1
 
5
 
! Отговори
mangodjeri преди 8 години
Toia neshtasten pensioner parvo poiska da prashta nashi voinici v siria, sega mi govori za pokrastvane .....Kak mu se dava tribuna na toia izkufial bandit, zaradi takiva kato nego stavat voinite!
92
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
А няма ли да е по демократично да им предоставим избор? Ето тук колегата славист предлага жертвоприношение към Перуна, Тангра също е избор?
91
9
 
4
 
! Отговори
Неверниците преди 8 години
Християните подценявате Бог като казвате, че има син и жена. Този същият Бог, който е Създател и владетел от най-малките невидими за окото атоми до Космоса. Същият Бог, който е направил така, че даже когато ядеш сладолед от сладоледа да става кръв в твоето тяло. Същият този Бог, който е направил така, че когато наторяваш почвата с кравешки ***, от тази земя ти дава свежа диня. Подценявате Аллах, християни, не се поддавайте на манипулациите, а четете!
90
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Луди има по целия свят, независимо от релгията или вярванията. Той Брейвик се определи като християнин, което не го прави по-малко психопат.
89
4
 
10
 
! Отговори
Берлин преди 8 години
Не разбирам защо наричате този милиционер историк?!
88
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Димитров - в света има 1.6 милиарда мюсюлмани. Запретвай ръкави, че има бая работа.