Божидар Димитров: Покръстваме мигрантите и в лагери!

Ислямът не е религия, а политическа доктрина, настоя историкът
Обновена: 29 мар 2016 11:03 | 29 мар 2016 10:44, Камелия Цветанова
285
Божидар Димитров: Покръстваме мигрантите и в лагери!
Снимка: Булфото, архив

Ислямът не е религия, а е политическа доктрина, защото се стреми към власт в целия свят, а именно стремежът към светска власт го изключва от списъка на религиите, настоя директорът на Националния исторически музей Божидар Димитров.

Още по темата

Според него български и чужди политици не могат да разберат корена на проблема с "тази ислямска инвазия в Европа", а също и не виждат решението й.

Димитров смята, че то е да се изключи исляма от списъка на религиите и да "започваме да го пердашим по динковски начин и то в общоевропейски мащаб".

Историкът посочи, че не може да се очаква от всички идващи на континента младежи да спазват законите, защото "идват от държави, които не ги е имало преди 50-60 години, те и прадедите им не знаят как да бранят всяка ливада, не знаят какво е Ахелой, Айзенкур, Сталинград".

По думите му мигрантите идват от държави, чиито граници са "чертани с ножица" и с чиято независимост народите им нямат нищо общо.

"Трябва да им внушим чувство за родина", призова от bTV Божидар Димитров, като предложи те да бъдат покръствани и да бъдат изпращани в трудови лагери за придобиване на умения.

"На мултикултурализма оня ден му беше турен кръстен знак от не кого да е, а от външния министър Даниел Митов, който идва от тези кръгове - лека полека ще стигнат до идеите ми, до идеите на Павката Чернев, Бог да го прости”, допълни историкът.

Божидар Димитров още е в болницата и въпреки съмненията на лекаря от "Спешна помощ", в крайна сметка става дума за двустранна бронхопневмония, а не за инфаркт и до края на седмицата ще бъде изписан.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


285
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо пък точно да бъдат покръствани?Вярата в летящото спагетено чудовище, да му се светят свещените кюфтета, пък е по-истинска!Иначе съм съгласен Божо, поне по една точка - мигрантите да бъдат пращани в лагери, където да си изработват прехраната. Така няма да са в тежест на обществото, няма да се шляят по цял ден насам-натам и няма да се изкушават да правят бели, както направиха в Кьолн например.
126
4
 
16
 
! Отговори
Накара преди 8 години
ОДОБРЯВАМ!!!
125
22
 
5
 
! Отговори
яна преди 8 години
ОТВРАТИТЕЛЕН ЧОВЕК ,СРАМ ЗА БЪЛГАРИЯ !!!! ЗАЩО ПОМЕСТВАТЕ ТАКИВА ИНДИВИДИ АНТИЧОВЕШКИ БРЪТВЕЖИ !!!!
124
1
 
3
 
! Отговори
Честен преди 8 години
Кря-кря-кря.....Тази религия била по-добра от другата..? Всички религии са за тъпанарите. Простака не може да проумее природата.Неуки, прости, *** - първобитните хора се поддават на отделни хитреци и започват да се молят на ...нещо си. Хитрягите доволни, простаците ги хранят, дарове принасят??По-късно: Всички войни произлизат от религиозни заблуди и алчност на отделни хитреци. Религията е разлагащо ума действие. Отговорете само на: Защо са толкова много- бог,аллах,буда ......
123
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Мюсюлманите имат речник от около 5 различни думи, едната от тях е Аллах, другата е "неверник"***, което се случва в момента, че докато Каролингите и другите големи владетели са ги пердашили, сега отваряме вратите на тази ***, която ще превърне Европа в ***, от който идват.
122
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
След като искат да се заселят на нашите земи са ДЛЪЖНИ да зачитат нашата религия и закони.Впрочем никой християнин няма право да иска християнски храм,както те настояват да им се построят джамии.Аз живея в България и никой не желая да ми натрапва техните закони и правила на живот.Ако не им харесва има много мусулмански държави,да се заселят там!Малко со ни ц..иганите сега и тях да ги търпим.Не!
121
10
 
5
 
! Отговори
аноним преди 8 години
Който уволни този *** от НИМ ще бъде герой на България !!!! Егати *** !!!
120
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
За справка - "твардя" се пише с Ъ.Хубаво е човек да се ограмоти малко, пък после да публикува разсъжденията си публично.
119
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя най-добре не го изписвайте изобщо...Само диспансера му сменете.
118
9
 
8
 
! Отговори
До 151 преди 8 години
Това че не си чул за мюсюлманин художник или диригент само показва собствената ти неинформираност.
117
5
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Точно така. Ислямът е военна доктрина за завладяване на нови територии. Те нямат други ценности.Затова и аз не съм чул за диригент мюсюлманин или художник мюсюлманин. Това е така, защото докато биеш 5-те си жени не ти остава време за друго.
116
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
само човеците приеха учението на Христос, прасетата го замеряха с камъни
115
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Европа е основана на библейските принципи,които сега европейците ценично изопачиха!Не може да има морал или етика без Христовите ценности! Хилядолетия назад понятия като добро и зло излизат от Библията.
114
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До Анонименкапиши, това е дума използвана само от ***
113
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Предлагам всички да станем муслими и тогава сегашните муслими няма да има с кого да се бият.
112
1
 
1
 
! Отговори
До 134 преди 8 години
Колко хилядолетия назад? Хронологичните пластове в главата ти са яко разбъркани. Направи си справка кога са написани библиотека, от кога е християнството и от кога са общочовешките ценности.
111
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
ТРЯБВА ДА СЕ ПРИЕМЕ ЗАКОН, КОЙТО ЗАБРАНЯВА НА ХОРА СВЪРЗАНИ СЪС СЛУЖБИТЕ ПО КАКЪВТО И ДА Е НАЧИН ДА СЕ ИЗКАЗВАТ ПО РЕЛИГИОЗНИ ВЪПРОСИ. В БЪЛГАРИЯ ИМА БЪЛГАРСКА ПРАВОСЛАВНА ЦЪРКВА И ТЯ Е НОСИТЕЛ НА ХРИСТОВОТО УЧЕНИЕ.
110
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До бгЕвропа е основана на библейските принципи,които сега европейците ценично изопачиха!Не може да има морал или етика без Христовите ценности! Хилядолетия назад понятия като добро и зло излизат от Библията.-------------Тези хилядолетия да са най-много 7 нали. Щото сега сме 7525 от създаването на света. Капиши?
109
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Тоя е пример как изкуфяват пенсионерите след 70
108
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не знаех, че пневмонията освен белите дробове засяга и мозъка. Божкеее, ако изтокът се разбира и през България минат само 10милиона мигранти няма да ти стигнат не лагери за тях ами и купели в които да ги топнеш за ритуала.

Спонсорирани публикации