Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"

Слави нахока Станев, направи аналогия с Шиниъд О'Конър
Обновена: 8 юни 2016 09:57 | 8 юни 2016 09:56,
461
Да скъсаш снимката на президента! Гарантирано от "Шоуто на Слави"
Снимка: кадър bTV

Понеделник вечер. "Шоуто на Слави" върви по националната телевизия bTV. Обикновена вечер.

Водещият Слави Трифонов е в студиото заедно с двама от сценаристите си обсъждат фактът, че президентът Росен Плевнелиев се обърна към Конституционния съд за три от общо шестте въпроса, предложени от екипа на шоумена.

Спорните въпроси са три - този за намаляване на броя на депутатите на 120 от 240, вече проведеното допитвне за електронния вот и за прекия мажоритарен избор на регионални полицейски началници.

Още преди седмица от екипа на шоумена реагираха остро на новината, че референдумът им отива в КС - сценаристът Тошко Йорданов нарече президента "маша на престъпната политическа класа".

В понеделник обаче явно на сценаристите им е дошло в повече. По време на уж лежерен диалог между Слави Трифонов, Тошко Йорданов и Филип Станев последният разкъса на две портета на държавния глава.

Реакциите не закъсняха. СЕМ се самосезира за случая и новият председател Мария Стоянова обяви, че с колегите си ще прегледат запис на предаването и тогава ще излязат с позиция. Те поясниха, че въпреки "Шоуто на Слави" е външна продукция, bTV също носи отговорност за съдържанието на предаването.

Телевизията пък снощи излезе с позиция, според която реакцията на сценариста е доказателство, че bTV обръща внимание на всички гледни точки.

"Ние от bTV Media Group заявяваме, че емоционалната реакция на г-н Филип Станев  по повод личността на г-н Росен Плевнелиев, излъчена във външната продукция "Шоуто на Слави”, е израз на собствена позиция. Като подчертаваме, че винаги сме давали възможност за изразяване на всички гледни точки, доколкото те не нарушават действащото законодателство, bTV Media Group се разграничава от изразеното лично мнение от страна на г-н Станев", се чете в съобщението.

Снощи шоуменът и компания преговориха събитията с шеговит тон. Слави нахока сценариста, че му създава проблеми, но пък и го оправда - направи аналогия с Шиниъд О'Конър, която преди години направи нещо подобно със снимка на папата.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


461
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
51
8
 
11
 
! Отговори
валентина преди 8 години
Този престанах да го гледам може би преди 15 години..псевдо родолюбец,и се чудя-как има още хора,които чак му плачат по концертите?..слушат и вярват на празните приказки с цел рейтинг-отдавна загубен!..е,в чалгаджииска държава така ще е,баш европейците ДА НИ ИМАТ кумирите-слави,азис,преслава,чоко,моко..леле..!вече са отворени границите!стига затъпявахте бе хора,идете някъде на хубаво и приятно,на културно място,с нормални хора,нормално заплащане,нормален животе,ще ви е мъчно за дома,но се свиква
50
15
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
""че огромна част от този народ пази добри чувства към Русия.""................ми като сте толкова огромна част - изберете си ваш президент бе ... комунист и любител на путин като вас.Ама нещо не можете ... можете само да драскате по форумите.
49
12
 
17
 
! Отговори
Безпристрастен преди 8 години
Слави може да е всякакъв, но поне не е дупад*вец. Винаги е бил опозиция и винаги се е бил коректив на нелепите депутатски решения. Затова Слави ме кефи - защото е истинска опозиция, защото критиката му е градивна и предлага неща, които наистина биха били добри за българите и за България.
48
7
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
До УнуфриДа всеки има поводи да се срамува от себе си--НО не ходи по целият свят да бръщолеви глупостите си--като Плевенлиев.А той все пак е лицето на Държавата ни.
47
6
 
15
 
! Отговори
Тинев преди 8 години
Не само снимката, вратът му трябва.
46
5
 
8
 
! Отговори
Майтапчия преди 8 години
У наше село на това му викаме:"На умряла кокошка нож вади"Плевналиев е политически труп вече от доста време,а тоя си прави PR по глупав начин....
45
3
 
13
 
! Отговори
zeus преди 8 години
До Анонимен 48Ти ще ми кажеш, че няма реална власт, вземи прочети малко Конституцията. Иначе за представителните функции освен да ни излага тук и там друго не е направил. Някой беше казал в коментарите, че имал про-европейска позиция, а кога ще има про-българска?
44
17
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Този е тотален глуп***к.Слави прогони и малкото му симпатизанти, подкрепящи референдума му.Но, каквото сам си направиш...Да не говорим, че Президентът ни, не заслужава подобна постъпка.
43
10
 
9
 
! Отговори
уйвидек преди 8 години
До Анонимен 43Защото уйчиндолският тарикат нарече веднъж в предаването си хидроинженера на републиката, Ахмед Доган, най-големият политик на Държавата... Прави си изводи
42
2
 
2
 
! Отговори
До Петър преди 8 години
Петре, момче младо...То хубаво ще ги изметем. Кой ще дойде? И аз съм озверен от 26 години мръсно управление но трябва да има идея кой ще дойде. да ти кажа ли кой? Производни на тези хубаци, които сеха ни управляват.
41
3
 
15
 
! Отговори
тттттттттттттттттттт преди 8 години
ПРАВИЛНО Е НАПРАВИЛ-то цяла БЪЛГАРИЯ с удоволствие ще скъса не само снимката му......
40
17
 
10
 
! Отговори
Унуфри преди 8 години
А на тези, които се срамували от президента ще кажа следното нещо - погледнете вътре в себе си и ще откриете хиляди причини за срам. Само че е по-лесно да хейтиш друг човек, нали, вместо да кажеш срам ме е от себе си, че съм такъв тотален провал, че живея във вмирисана панелка и че жена ми изневерява, че нямам 5 лева в джоба, защото не умея нищо по-различно от всички останали, че чакам някой друг да се погрижи за мен и ББ да ми увеличи заплатата. Помислете върху това!
39
9
 
3
 
! Отговори
з н а й к о преди 8 години
Баце ако не напердаши Славито, значи ще става президент
38
10
 
4
 
! Отговори
ф 22 преди 8 години
Някак логично ДПС ползва последната си карта -шоуто на *** оглупил цяло едно поколение-майче даже две. Да переш парите на мутрите от СОК и ВИС ,да се кланяш на Доган като си два метра ,о това оставя незаличими следи в психологически план . Затова Слави е и страхлив по Хрушчовски и бодър ,когато му дойде силата и ТСВ ще отвори даже ...... Истината е някъде там ,когато решиха да заглушат силата на демокрацията и я превърнат в етнически модел на червени барони и сини соросутки.
37
4
 
28
 
! Отговори
Петър преди 8 години
От 15 минути е публикувана статията и повече от половината коментари лъхат на платени ***. Това едновременно ме радва и ядосва. Не се оставяйте да бъдете манипулирани хора, мислете с главите си! Насрало се е всичко що е било на власт 25 години и са впрегнати средства и хора само и само да се плюе срещу рефенредума. Гласувайте и да изринем веднъж за винаги тази гнусна сбирщина от *** и предатели!!
36
12
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Защо нито един пьт не сьм видял в шоуто на слави, да се присмиват на партията на бсп?
35
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
TIA SZENARISTI SA SA SUDEBEN PROZES. S KUSANETO NA SNIMKATA POKASVA PODIGRAVKA I KUM MEN I HILYDI DRUGI GLASUVALI SA PRESIDENTA.
34
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Не ми е интересно когато провинциалисти започнат да си късат снимките по разни провинциални предавания ! От тяхната провинциална култура, манталитет и нрави я докарахме до тук ! И като погледнеш как провинциалистите превзеха парламент, правителство и всичко друго .... за какво изобщо си говорим !? Пълна с.е.л.я.н.и.я !!!
33
8
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 8 години
Това са ***, слуги на комунисти!
32
3
 
22
 
! Отговори
zeus преди 8 години
До УнуфриАз още си чакам пример за нещо конкретно, което Прецедента е направил за хората. Щом твърдиш, че е най-добрият президент трябва да можеш да дадеш много конкретни примери, нали ;)