Гошка изчезна, вероятно е по плажовете на Валенсия

Семейството още нямало планове какво ще прави с парите
Обновена: 6 авг 2016 12:38 | 6 авг 2016 12:22, Анисия Иванова
194
Гошка изчезна, вероятно е по плажовете на Валенсия

Милионерката Гошка, която удари втората най-голяма печалба в испанската лотария “Ла Примитива”, е изчезнала и местонахождението ѝ е неизвестно, съобщи испанското електронно издание Clm24.

Семейството вероятно е по плажовете във Валенсия или в Мадрид. Те имат нужда от почивка и време да осмислят това, което им се случи. Това разказа Мигел Гарсия, кмет на испанското село, в което живее Гошка, спечелила 67 милиона евро от лотария пред Нова тв.

Още по темата

Преди това 61-годишната българка внесла получените чисти над 54 млн. евро в банков клон в градчето Кинтанар дел Рей, община Куенка, където живее от 15 години със семейството си. Кметът на Кинтанар дел Рей също потвърди, че парите вече са прехвърлени на сметка на семейството на Гошка – около 54 милиона след удържането на данъци.

"Те са много работливи. Едни обикновени хора, които живеят тук от години", каза Гарсия, цитиран "24 часа".

Детето му учело заедно с едно от внучетата на Гошка. Кметът разговарял със сина на милионерката, който му обяснил, че още нямат планове какво ще правят с огромната печалба.

Гарсия се надява, че Гошка може да помогне на селото и не скри гордостта си, че именно там се е паднала втората по големина печалба в историята на лотарията в Испания, а селото му за кратко се превърнало в столица на страната заради Гошка.

"Нищо не знам какво се случва с тях. Телефоните им са изключени", разказа близка на семейството на милионерката.

Други българи в селото пък споделиха, че не вярват, че фамилията ще се върне в България след огромната печалба.

 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


194
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименМадрид е на 300км.от морето. Интересно какви ся тези плажове? Неграмотни ***...................ЧЕ КОЙ СПОМЕНАВА ЗА МАДРИД БЕ Т.ЪПАК ?!
36
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мадрид е на 300км.от морето. Интересно какви ся тези плажове? Неграмотни ***.
35
4
 
7
 
! Отговори
анонимен преди 7 години
И сега защо плюете? Оставете семейството да се порадва на късмета си! Защо злобеете?!
34
2
 
9
 
! Отговори
един въпрос преди 7 години
Абе нали тото противниците уверяваха ,че при тези високи технологии навсякъде по света лотото и тотото са манипулирани и никой няма шанс да спечели голям джакпот ?! А дори и да има печеливш той бил близък човек на еди кой си ?! Гошка на кого е близък ,на краля ли ?!
33
5
 
7
 
! Отговори
Полицай Попов преди 7 години
Май само глупаците тук не осъзнават изцяло смисълът на думата (((( ИЗЧЕЗНА )))) :-) седмица , след като родните медии рецитираха дословно местоположение ,адрес и локация.Обзалагам се ,че щастливата Гошка е в правилните ръце , прави компания на някоя банда тип НАГЛИТЕ.
32
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До socialenСега разбираш ли защо си на държавна службица и чакаш на заплатка като кон на празна ясла?!Щото си ***!
31
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АнонименРаботлив ром е като черен сняг. Може и да го има, ама малцина са го виждали........................Пукаш се по шевовете от яд и завист !
30
2
 
9
 
! Отговори
Стига де преди 7 години
Оставете хората, какво сте се захванали с тях. Имали късмет, спечелили, това по никакъв начин не ви засяга.
29
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ся Гошка набива кифтета
28
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До те трева не пасатСъгласна съм с тебе ! Щом са успели 15 г. да се задържат и интегрират в чужда държава значи не са толкова т.ъпи ! Може да са необразовани ,но не и прекалено т.ъпи за да си вложат парите в няколко банки и да чакат банките да фалират !
27
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 30Какво ДДС бе психопат?!Ти не си добре с главата.Едно е че си неграмотен а друго че имаш въздухарското самочувствие да даваш съвети и коментари.Не случайно бграците сте най-глупавите в Европа.
26
2
 
8
 
! Отговори
Kol преди 7 години
GOSHKA E VECHE PODSTRIGANA PARVI NOMER RUSA E I IMA I ZAB VECHE V SEEDATA I SE KAZVA NEOTKRIVKA
25
7
 
11
 
! Отговори
те трева не пасат преди 7 години
До АнонименПри банков фалит ще получи само 100 бона от краля......................Независимо ,че роми едва ли ще си пръснат парите в няколко банки и да чакат печалба само от лихви ! Всеки знае за риск от банкови фалити затова с част от милионите ще си купят недвижими имущества ще ги отдадат под наем , с друга част от милионите ще купят златни кюлчета и ще ги заключат в банков сейф и прочие ! Има начини да си запазят парите ! Не си въобразявай ,че като са роми пасат трева !
24
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
К'ъв е тоя сив кон със зеленикав отенък бе майна, да не е фазан и да е получил оперение, да го е? Ееееее... Недей така.. Ние домати с колци не ядем.
23
2
 
8
 
! Отговори
кофти преди 7 години
До socialenЗа съжаление в Испания за разлика от другите европейски страни печалбите от лото се облагат с данък ! Но както вече един друг ти спомена от Гошка този данък е взет и друг данък върху тези пари няма да има ! Единственият дъпълнителен данък ще е върху лихвите ,които получава ,но не и върху гланицата ,която е внесла в банката !
22
5
 
13
 
! Отговори
Хенде Хох преди 7 години
Има едни супер бани за ей такива като гОжка..Много здравословни,..измислени още преди 80години,и то икономични и без вода.Къпеш се в благороден газ!След процедурата светът става по хубав и здрав!!!Айде гоЖке,с цялата фамилия на БАНЯ!!!!
21
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До socialenПечалбите ит лотарийни игри в Испания се облага с еднократен данък, и се удържат още при изплащането на печалбата, платеца на печалбата е задължен да ги удържи и внесе и издава за същото документ, от там нататък печелившия си прибира парите и не дължи нищо повече върху тях, никакъв консултант не и е нужен, единственото което и трябва малко труд да разхвърли въпросните пари в няколко различни банки, като евентуална гаранция срещу възможен фалит
20
1
 
7
 
! Отговори
Обещавам, че преди 7 години
ще си го преместя в левия крачол.
19
2
 
5
 
! Отговори
До 11 преди 7 години
Пич,Някои казват зелен кон като синоним на нещо несъществуващо.Само че в миналото такова е било популярното сред народа название на някаква рядка и скъпа порода коне, заради окраската им - сив цвят със зеленикав оттенък, на по-светлосиви петна. Прочетох това в статия на някаква етнографка или фолклористка, посветена на представите за западноевропейците в нашия фолклор. Конете им зелени да бъдат казвал моминият баща, като искал чуждоземните сватове да дойдат с богато сватбено шествие.
18
6
 
4
 
! Отговори
socialen преди 7 години
Както написах, от догодина 51%. Това, което ти написа, са само 10% данък в/у печалбата от Лотарията. Милионите генерират огромна печалба и тя се облага с висок данък доход. При такива суми, 52% годишно. На Гошка ще и трябват финансови консултанти. Дано да случи на честни...