Сагата "Сватбарят Стоичков" – 10 минути ръгане, ругаене...

"Ванка, викай ги тия да ги хвърлят вътре и да им е..т майката"
Обновена: 29 авг 2016 08:04 | 29 авг 2016 07:00,
322
Сагата "Сватбарят Стоичков" – 10 минути ръгане, ругаене...
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"

"Вече знам кой си, ще направя всичко възможно да ти стъжня живота"..., "Ванка, викай ги тия да ги хвърлят вътре и да им е..т майката"..., "Никъде няма да ходите, излизайте от колата, дай телефона"...

Това са само част от репликите, които фоторепортерът на "България днес" Борислав Трошев и шофьорът Петър Симчев чуват от устатата на Христо Стоичков в събота следобед, когато са нападнати от него. Сипят се псувни и закани.

Още по темата

"Стоичков дойде до автомобила и се нахвърли върху нас. Искаше някакви записи. Опита се да вземе ключовете на колата, но не успя. Биеше ме. През цялото време псуваше на майка и на баща. Опитах се да избягам. Още съм в шок", разказва пред "24 часа" Петър Симчев.

От запис на фоторепортера Трошев се чува как Симчев вика за помощ униформен полицай, който стои наблизо.

Грозната сцена с побоя продължава над 10 минути пред свидетели в Етрополския манастир, където дъщерята на Стоичков Христина и хърватина Лука Белич сключиха брак.

Камата налага Симчев на почивки и ругае. Фоторепортерът Борислав Трошев е на задната седалка на редакционната кола. Стоичков се пресяга към него, за да му вземе телефона. Камата настоява журналистите да му дадат записите, след като вече е набил шофьора Петър Симчев.

При боричкането апаратът на журналиста се чупи. Екипът понечва да си тръгне, но Камата застава зад колата, за да препречи пътя ѝ. Настоява да му бъдат дадени кадрите, които са направени. В опит да избегне юмруците на футболиста, шофьорът дава на заден ход и удря леко БМВ, паркирано наблизо.

Пристигат и други двама добре облечени мъже, които обясняват културно на екипа, че ще си тръгнат, когато дадат записите. По случая е образувано дело в районното управление в Етрополе.

Трошев ще се яви днес като свидетел по досъдебно производство №122 от 2016 г. в районното полицейско управление в Етрополе. Днес разследващите ще получат и записа на журналистите от инцидента край манастира.

Пострадалият шофьор Петър Симчев вече е подал жалба в полицията, че е бит и заплашван от Стоичков. Двамата с Трошев са писали показания до 1 ч през нощта в събота срещу неделя в полицията.

Посрещнал ги началникът на РПУ-то. Извикал разследващ полицай Чакърова да снеме обясненията им. После Симчев е отведен за медицински преглед.

Той казва, че Стоичков го е удрял с лакът през прозореца и с юмруци по лицето, когато успял да отвори вратата на колата. След това ескорт го съпроводил до края на града, защото Симчев и Трошев били предупредени, че хора на сватбарите ще ги настигнат по пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
158
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тея папараци са нещастници. Ритници заслужават ония, които конфортно стоят в студията на водещите медии и обслужват елита за десетки хиляди заплата на месец. Крият се за така рекламираната евроатлантическа ценност ,,словоблудство на словото''. Ердоган за тях!
157
2
 
6
 
! Отговори
Въпрос преди 7 години
След като въпросните журналисти се считат за "правата" страна в случая - защо не търсят правата си тихомълком в съда, а вият по всички медии?! Май търсят слава на чужд гръб и ще се види в хода на процеса, че въобще не са толкова "хрисими", както се представят! никой не ги е канил, нямат акредитация и право да снимат толкова лично събитие!? Ако не е Стоичков да им "дава" хляб, не знам какво ще правят! Що не снимаха например изписването на внучето на боко от родилното тея "ербапи"?
156
7
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ЛораСнима се на обществено място - пред манастира и на паркинга. Журналистите не са вътре. Когато ги канят по интервюта, събитията и журналистите ги четкат - им е хубаво, но сега не може. Стоичков си е *** и див селянин. Защо не го направи това в Америка или Испания. Само тука е мъж - барабар с местните съмнителни бизнесменчета и продажни политици и ченгета. Работил съм навън - ако там полицай стои и гледа ще хвърчат глави на шефовете. Там Стоичков ще го сринат със земята.
155
4
 
13
 
! Отговори
Гого преди 7 години
"Нямаш ли акъл и милиони да имаш пак ще си останеш ***" това ни го каза един поп когато бях малък. Абе Стойчков имаш толкова милиони дай на една охранителна фирма 1000 лева и те ще се грижат за спокойствието на свадбарите, къде си тръгнал ти да се биеш да си разваляш свадбата, пари море акъл слаб.
154
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Сега ще търка руските и съветски паметници на пробация заедно с Волен.Направо кандидат презедентски чифт!
153
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Този няма ли кой да го скрие някъде. Времето през което разочарова тези го харесваха се проточи много по дълго от времето през което ги радваше.
152
6
 
10
 
! Отговори
Ами преди 7 години
До ЦецоПожелавам ти на твоята или на сватбата на някой твой много близък човек да дойдат някакви неканени папараци, и да снимат кой как се залял с вино, на коя как вятърът й духнал роклята, че й се видяла оная работа, каква глупост си изтърсил ти самият в някой неподходящ момент, и т.н. А после всичко това да го публикуват по вестниците без твое съгласие, а ти само да гледаш и четеш, и да скърцаш със зъби ! И не само на теб го пожелавам, а на всички, които защитавате наглите папараци !
151
9
 
9
 
! Отговори
хич ми нее преди 7 години
Малко им боя на тия ***. Какви помии писаха само за гимнастичката Цвети докато се бореше за живота си. Браво Стоичков!
150
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Моите уважения към Стоичков, ама нещо се е самозабравил тоя изтърсак май и и е повярвал прекалено много! Ама да не се мисли за голям ербап, че някой по - голям ше излезе от него и ше му сцепи тиквата на тоя чорбар!
149
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо МВР охранява частното мероприятие на Стоичков и защо ченгето не се е намесило при боя?
148
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
доживотен за Ица-ка много на сериозно се взе, то не бяха сини лампи, не бяха скандали още 1000 простотии
147
1
 
19
 
! Отговори
Лора преди 7 години
До Анонимен 170За каъв закон и морал говорите? Кой спазва закона и налага морала? Законът се определя според това кой колко може да плати. Моралът се определя от личности като Дилян Пеевски и Николета Лозанова - корумпирани, наглии безмозъчни. Тези хора формират общественото мнение и поведение. В тази рамка - поведението на Стоичков е норамлно. Вероятно, ако женеше дъщеря си в САЩ нямаше да регира така, защото там законът се прилага по друг начин.
146
10
 
12
 
! Отговори
Шаран БГ преди 7 години
Без да е фоторепортер на някой медия, поне от 20-30 метра нормален човек усеща къде не е желан ! И щом не е желан - няма работа там. А щом се е наложило да му" обясняват " - означава, че си го е просил!!!Ненавиждам фоторепортери, журналисти и оператори, които скрити зад мощна медия, не зачитат никого и нищо/ било то щастливо събитие или нечия трагедия /само и само за да сътворят сензация! Оставете човека да си живее живота - той без Вас не може да пръдне.
145
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Еми като не иска да го снимат папараци, да направи сватбата в частен комплекс с ограничен достъп и частна охрана. Като иска да ходи в манастир дето го охраняват ченгели от РПУ-то, ще го снимат и ще го приказват - ей това е положението.
144
2
 
6
 
! Отговори
Е преди 7 години
Хайде нека покажат записа, и къде точно е правен.
143
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До СократисПълни глупости пишеш! На публични събития и места можеш колкото си искаш да щракаш известни личности! На лични събития и тържества е абсолютно забранено без покана! Виждал ли си снимки от сватби, кръщенки и т.н. на някой известен футболист по медиите? Това, което е направил световнонеизвестният фотограф е подсъдно по цял свят! Аз когато снимам децата си гледам в кадър да не попанде чужд човек, а тези нагляри с нищо и никой не се съобразяват!
142
4
 
4
 
! Отговори
k.1 преди 7 години
Stoickov ima nujda ot previzpitanie !
141
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 170 (еха)Не съм му фен на Стоичков, но ако на сватбата на дъщеря ти дойдат папараци от жълти издания, които пишат само гнусни неща за семейството ти как ще реагираш ?
140
5
 
2
 
! Отговори
Биляна преди 7 години
До СократисМного точно казано! И сега ако има правосъдие , нека си понесе последствията
139
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 169едно е да те снимат за спомен от сватбата, друго е да те изртипосат във вестника, за да те гледа цял свят, като коментарите под снимките ще са вероятно безобразни.