Сагата "Сватбарят Стоичков" – 10 минути ръгане, ругаене...

"Ванка, викай ги тия да ги хвърлят вътре и да им е..т майката"
Обновена: 29 авг 2016 08:04 | 29 авг 2016 07:00,
322
Сагата "Сватбарят Стоичков" – 10 минути ръгане, ругаене...
Стоичков тръгва към колата на "България днес" със свой приятел. Снимка: "24 часа"

"Вече знам кой си, ще направя всичко възможно да ти стъжня живота"..., "Ванка, викай ги тия да ги хвърлят вътре и да им е..т майката"..., "Никъде няма да ходите, излизайте от колата, дай телефона"...

Това са само част от репликите, които фоторепортерът на "България днес" Борислав Трошев и шофьорът Петър Симчев чуват от устатата на Христо Стоичков в събота следобед, когато са нападнати от него. Сипят се псувни и закани.

Още по темата

"Стоичков дойде до автомобила и се нахвърли върху нас. Искаше някакви записи. Опита се да вземе ключовете на колата, но не успя. Биеше ме. През цялото време псуваше на майка и на баща. Опитах се да избягам. Още съм в шок", разказва пред "24 часа" Петър Симчев.

От запис на фоторепортера Трошев се чува как Симчев вика за помощ униформен полицай, който стои наблизо.

Грозната сцена с побоя продължава над 10 минути пред свидетели в Етрополския манастир, където дъщерята на Стоичков Христина и хърватина Лука Белич сключиха брак.

Камата налага Симчев на почивки и ругае. Фоторепортерът Борислав Трошев е на задната седалка на редакционната кола. Стоичков се пресяга към него, за да му вземе телефона. Камата настоява журналистите да му дадат записите, след като вече е набил шофьора Петър Симчев.

При боричкането апаратът на журналиста се чупи. Екипът понечва да си тръгне, но Камата застава зад колата, за да препречи пътя ѝ. Настоява да му бъдат дадени кадрите, които са направени. В опит да избегне юмруците на футболиста, шофьорът дава на заден ход и удря леко БМВ, паркирано наблизо.

Пристигат и други двама добре облечени мъже, които обясняват културно на екипа, че ще си тръгнат, когато дадат записите. По случая е образувано дело в районното управление в Етрополе.

Трошев ще се яви днес като свидетел по досъдебно производство №122 от 2016 г. в районното полицейско управление в Етрополе. Днес разследващите ще получат и записа на журналистите от инцидента край манастира.

Пострадалият шофьор Петър Симчев вече е подал жалба в полицията, че е бит и заплашван от Стоичков. Двамата с Трошев са писали показания до 1 ч през нощта в събота срещу неделя в полицията.

Посрещнал ги началникът на РПУ-то. Извикал разследващ полицай Чакърова да снеме обясненията им. После Симчев е отведен за медицински преглед.

Той казва, че Стоичков го е удрял с лакът през прозореца и с юмруци по лицето, когато успял да отвори вратата на колата. След това ескорт го съпроводил до края на града, защото Симчев и Трошев били предупредени, че хора на сватбарите ще ги настигнат по пътя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


322
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
2
 
18
 
! Отговори
ажа преди 7 години
*** си беше, *** си остана
177
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 1234А наглеците отишли да го снимат без покана на лично събитие на дъщеря му какви са според теб? За мен точно те отговарят на определенията, които си дал за Ицо? Не той е търсил конфликта с тях, а точно обратното! Чиф са го дирили там наглите псевдожурналя? Да си бяха стояли в почивния ден до фустите на жените си и нямаше да имат проблеми!
176
4
 
15
 
! Отговори
Стоичков е простак преди 7 години
Да
175
2
 
9
 
! Отговори
Биляна преди 7 години
До ивчоИвчо, кой ти каза че не е имало други журналисти...? Ти там ли беше? Как иначе ще се отрази събитието без журналисти...? Логично е след като е обявено публично да има медийно присъствие. Ако са искали да правят тайна сватба да не са се прибирали в България. Но не знам , защо го защитавате след като това е красиво събитие, а той реагира като пълен ***! Благодаря ти за вниманието :)
174
16
 
4
 
! Отговори
Злостър преди 7 години
Трябва още доста да ги бият тия навлеци, докато разберат... Само боят ги оправя!
173
3
 
20
 
! Отговори
Само Левски! преди 7 години
Тоя не е мъжкар.Такива се правят на мъже само там,където ще им мине номерът,без риск да ги бият.Като човек и личност не може на Гунди на малкия пръст да стъпи..
172
4
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Журналистът намя нужда от покана за да снима на улицата пред черквата - това е обществено място. Още по малки пък покана и разрешение от интелигентът Стоичков - всеки има право да снима на обществено място. Като не иска да го снимат интелигентът Стоичков да си беше направил сватба в хола със спуснати пердета.
171
6
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Постъпката на Стоичков е абсолютно брутална, един нормален човек и публична личност не постъпват така, колкото и да счита че са нарушили личната му неприкосновеност. Но в случая НЕ СА, защото мястото е обществено и то близо до църква. По същият начин преди години един друг комплексар с мутренско поведение.(ама защо все такива са ни "уважаваните" личности?! ) - Слави Трифонов, на едно светско парти забелязал екип на Сигнално жълто да го снима, отишъл до Албена Вулева, полял я с бира и казал на оператора й: Хайде сега, снимай бе ! Тя след това го осъди и Трифонов й плати солидно обезщетение
170
4
 
14
 
! Отговори
1234 преди 7 години
Сточков е ***, селски тарикат. Пълен ***. ***. Типичен съвременен безмозъчен българин. Самозабравиха се. Сега ще го накажат с усмивка, тъпата българска съдебна система.
169
4
 
18
 
! Отговори
Прост човек с пари преди 7 години
Тоя биеше майка си и баща си па на сватбата на дъщеря си ли нема да бие некви журналисти ??? Това жалко подобие на човек навремето се слагаше на ВИС и СИГ, сега се слага на ДПС.
168
19
 
9
 
! Отговори
Респект преди 7 години
Респект към Сточков! Чий го дирят тез на сватба, неканени и оня наглец дето вика "ще снимам, продължавам да си снимам"... Бих го пребил в колата на момента натрапника му със ***!
167
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Анонимен 199щом са завели дело е в техен ущърб всякакви отразявания на събитието по медиите, колко е "виновен" Стоичков?! Явно не целят да спечелят делото, а да получат 5 минути "слава" на гърба на най-известния в момента българин по света!
166
7
 
19
 
! Отговори
Ганьо преди 7 години
Ей така сме оцелели 500 години. Бай Ганьовщината НИКОЙ неможе да я утепа. Ристо селяндуркото е доказателството. Да нацапа с кръв сватбата на дъщеря си, която пък дава за невяста на турчин !!!!! Тоя ***, ако бяхме в нормална държава да са го арестували и осъдили по бързата процедура за самоуправство. Като са му нарушили правата да си ги търси в съда, щеше да спечели на 100%. Ама нали е селяндурко, ходил да се бие
165
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е все едно да отида в магазина и да настоявам да ми дадат стоката, щото съм "кама". Аааа, и да водя 2-3 добре облечени мyтри с 0 грама мозък. Добре, че тоя тюфлeк не иска да се води българин, иначе щеше да ме е срам за него.
164
9
 
5
 
! Отговори
Господ е бълагарин ! преди 7 години
Когато господ си жени дъщерята е нормално първият срещнат да яде бой !Малее ми това е най ценното за един баща !И повярвайте ми следващият ще е младоженика сега му се е разминало на косъм ...В Пловдив всички бият неканените гости - традицията повелява !Покана нямат нито договор за снимки като искат да вадят пари с репортажи .
163
9
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Българин 198Я вземи ни светни с какво ти си "по-българин" от Стоичков? С какво си по-известен от него по света и по-уважаван от хората - някакво постижение в спортна, науката, политиката или какво си постигнал повече от него?
162
5
 
5
 
! Отговори
Лора преди 7 години
До Анонимен 193Снима се обществено събитие - мястото е без значение. Журналистие ги канят да отазяват обществени събития, както и частни. Но го КАНЯТ! Те нарушават закона точно толков, колкото го е нарушил и Стоичков. Вие сам си отговаряте на въпроса защо не се държи така в САЩ или Испания - защото там няма псевдо полиция и бабаити бизнесмени, които управляват държавата. Каквото повикало - такова се обадило. Както казват Господарите на ефира "Няма такава държава".
161
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До ВъпросВече са завели дело. Интелигентът Стоичков сега яко ще го одрусат. А може и нарочно да са го провокирали журналистите защото знаят колко е интелигентен, и интелигентът се е хвалнал защото е много интелигентитен. Сега интелигентът хем ще има граждансми иск, хем наказателна процедура, защото интелигентът Стоичков е известен по-цял свят със своята интелигентност.
160
4
 
12
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Не се гордея че Стойчков е българин,имал е своите звездни моменти - така е ,всеки в работата си е постигал нещо.Но преди всичко те уважават ако си ЧОВЕК,а не ***!
159
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До АмиА пък аз ни пожелавам на твояте сватба или на сватбата на детето ти да стане наводнение или пожар и всичко да се провали.