ГДБОП изтри Facebook-a на малките биячки, валят заплахи...

Всички приятели на побойничките се обърнаха срещу тях
Обновена: 16 сеп 2016 07:25 | 16 сеп 2016 07:00,
136
ГДБОП изтри Facebook-a на малките биячки, валят заплахи...
Снимка: Youtube

 Две момичета на по 13 години пребиха зверски връстничка, накараха я да се съблече и качиха клипа с гаврата във Facebook. Поводът бил скандал заради това, че нападнатото момиче правило секс с гаджето на една от биячките, научи "24 часа”.

Заради появилите се заплахи се наложи антимафиоти от ГДБОП да изтрият профилите в мрежата на двете момичета. Случката е отпреди няколко дни и е заснета зад столичен мол. Любовният скандал избухва между жертвата и приятеля на една от побойничките. Изоставеното момиче и приятелката й се нахвърлят върху прелюбодейката, а техен приятел снима с телефона си. Започват да я удрят, дърпат я за косата и дори се вижда как я ритат в главата.

Още по темата

"Събличай се, давай, събличай се веднага! Събличай се веднага, защото ще побеснея и ще те смажа от бой!”, крещи П. на А., докато я удря. "Само че съм без гащи отдолу”, плахо казва момичето, преди П. да връхлети със страшна злоба върху нея. "Чуваш ли, бе? Имаш гащи, бе? Как ще ходиш ти без гащи, бе”, крещи ядосаното 13-годишно момиче, докато налага съперницата си. "Махни си сутиена да те видят всички, крещи тя, а момичето вече държи белия си сутиен на черни цветенца в ръка. Командите обаче не спират. "Ела и се съблечи гола. По-бързо, защото ще те накарам да ходиш гола по улицата”, вика побойничката.

Накрая се чува и страшната заплаха. "Нали знаеш, че това отива после във Facebook", казва агресорката и клипчето наистина се появява в социалните мрежи, за да разпали страшен скандал.

Всички приятели на побойничките се обръщат срещу тях и почват да сипят заплахи срещу момичетата. Скандалът ескалира до такава степен, че се налага антимафиотите от ГДБОП да изтрият профилите на двете ученички. Заплахите обаче се пренесоха в акаунтите им в Instagram. Повечето от тях директно съдържат заплахи за саморазправа и дори смърт. "Ще те пробода на 100 места с нож така, че да не умреш, но ще те гледам как се мъчиш и кръвта ти бавно изтича, преди да се гътнеш”, е написал потребител на сайта.

Не я бият за пръв път, каза познат на жертвата. "Тя си е лека и спи с всеки", добави момчето и обясни, че момичето дори само се разголвало по улиците, за да впечатли някой батко. Баща й също я тормозел. Той обаче отрече твърденията.

Двете побойнички бяха разпитани. Пред приятели и познати едно от момичетата се оправдавала, че видеото е инсценировка и идеята била да се качи в в портал за видеообмен. От срам и двете момичета не се появили на първия учебен ден.

Шестокласничката, която през повечето време бие, е била изключена от предишното си училище, казаха от 144-о СОУ, където в момента учи момичето. Тя е в шести клас, учителите й признават, че е по-палава и проблемна, но не се оплакват от момичето. Все пак не пожелаха да коментират защо е била изключена. 

Също в 6-и клас, но в 138-о СОУ, учи другата биячка. Момичетата се запознали това лято в кафе. 

Жертвата също е в 6 клас, но в 28-о СОУ. Оттам не пожелаха да коментират "неприятния инцидент с наш ученик". Освен прокуратурата проверка започна и Държавната агенция за закрила на детето. Оттам остро осъдиха нападението и отбелязаха, че е подготвено "предварително". 

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


136
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
20
1
 
49
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Накрая се чува и страшната заплаха. "Нали знаеш, че това отива после във Facebook""Тоест заплахите с бой не били страшни, страшното било фейсбука... Фейсбукърите сте много просто племе.
19
2
 
62
 
! Отговори
ined преди 7 години
В държавата на кифлите е така - 13 годишни ходят без *** и си лягат с батковците
18
0
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Някакъв пишман психолог обясняваше вчера, че наказания не трябвало да има! То затова се разхождат по улицата индивиди на по 40 с излежани присъди за убийства, изнасилвания, кражби, побой, гаври и не знам колко хиляди регистрации! Така се започва! Какви са тези закони, които позволяват да се случва това? Защо ние го позволяваме?
17
1
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Два милиарда бюджет на рушветчиите и те взели че свършили нещо. Изтрили фейсбука на някой.
16
3
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тикволандия. Без коментар.
15
10
 
12
 
! Отговори
ДС преди 7 години
Родителите са виновни. Отделно учителите не ставата за нищо, но те са виновни за други неща. Учителската професия не е просто един работен ден а нещо повече. На теб за поверени деца - непълнолетни. Или намираш подход, разбира се заедно с родителите, защото е невъзможно, или просто не ставаш за тази работа.
14
0
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тези неща не са отсега.Навремето, преди повече от 15 години,в нашето училище имаше такива случаи.Две момчета на 15 бяха изнасилили момиче, което дали имаше и толкова, или беше на само на 12-13, ще излъжа.В крайна сметка се оказа, че тя искала да прави секс,но само с единия.Нямаше обаче фейсбук и Интернет, та сагата си остана на местно ниво. Имаше си и по някоя друга малолетна к***а,ставали са и масови боища и тем подобни. Оцеляхме. Любопитно е обаче да видите тогавашните "герои" къде са днес.
13
6
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Само че съм без *** отдолу", е това ме довърши! Наистина ли е било без *** битото момиче?!
12
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
bude6tite trujeni4ki na Evropa
11
2
 
8
 
! Отговори
Нищо лично преди 7 години
ГДБОП -парите развращават. Чакайте ЧК -Расстрелять, как бешеных собак! И.Сталин.
10
2
 
47
 
! Отговори
Az преди 7 години
Не мога да разбера каква е тая държава и защо абсолютно винаги се помага на биячите, изнасилвачите, убийците и тн... Сипели заплахи, приятели се обърнали срещу тях...ми да ги поздравят ли? Каквото посееш... а че и трите са ***** си е личен родителски провал. Децата са бял лист, каквото напишеш, това ще прочетеш.
9
5
 
79
 
! Отговори
Нед преди 7 години
На някой изобщо правили му впечатление , че малки момичета правят секс?На тяхната възраст играехме на фунийки ,футбол ,шмайзер, народна топка и какво ли още не.Това е извратено вече ,да и пикам на демокрацията и на флаша!!
8
2
 
52
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защита на агресорите... Никакво ***, да живеят в страх и унижение. Какво й е било на момичето да изживее това? Кой с кого и какво е правил няма значение. Дали онова момче е бил нейн приятел или само въображаем такъв? Защо не му е търсила сметка на него, а на някой беззащитен? Горкото момиче, дано да се отърси от този епизод по-скоро. Не знам при какво условия израстват такива деца за да има такава злоба? Аз на 14 само спортувах и се заливах от смях...хубави години бяха...
7
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Пускай за Митя Учите! Славиииййй Трифунооооооооооиф!
6
0
 
72
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
6 клас, а? Пази Боже да стигнат до гимназията! 13 годишна спи с всеки, другите две още от сега са биячки... Не ми се мисли на 16-17 какви ще са!
5
7
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е ясно.Тия двете пачаври го играят нравствена полиция щото ги е яд ,че тая прави секс пък те са задръстени и не могат.Или са лесбийки.
4
2
 
54
 
! Отговори
бай иван преди 7 години
Добре че по наше време нямаше такива неща.Говоря за смартфони интернет и фейсбук, че нямаше да е по-различно.
3
1
 
84
 
! Отговори
лл преди 7 години
Голям родителски провал са и трите. само на 13г, а вече прости парцали. дано им обърнат внимание, но не съм оптимист.
2
1
 
57
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** шматки... и трите в шести клас!!! Как е възможно!
1
0
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Сприятелили се и на няколко пъти." A?