Сбъдната мечта: От Крисия за сираче – рокля с дантелки

Малката Мария ровела по кофите и си мечтаела да е принцеса
Обновена: 23 дек 2016 19:24 | 23 дек 2016 19:02,
110
Сбъдната мечта: От Крисия за сираче – рокля с дантелки
Снимка: архив Булфото

Малката звезда от "Евровизия" Крисия сбъдна мечтата на сираче от Хасково, което си пожела да е принцеса като нея.

Историята на Мария е тъжна. Тя е останала без родители, живеела на улицата и се изхранвала от кофите за смет. От септември момиченцето е настанено в защитено жилище и записано да учи във втори клас.

В началото била свита и мълчалива и често плачела докато си намерила приятел, разказва БНР.

Това е нейният съученик Кристиян. Той успял да се сближи с мълчаливата и тревожна Мария и узнал за желанието ѝ да има рокля като на Крисия.

"С нея сме идеални приятели. Споделяме си всякакви неща. Например тайни. Мими разказа, това е много тъжна история, как нейните родители са починали. На мен много ми е жал за Мими, но тя вече си намери нейното семейство, защото нашият клас е нейното семейство. Ние обичаме Мими", обясни Кристиян.

Именно той стои в основата на сбъдването на мечтата на Мария.

"Тя ми каза, че иска да бъде принцеса, да има хубава рокля като на Крисия. Мими е много добра и с топло сърце. Мимето е изпаднала в беда и нашият клас се опитва да ѝ помогне", каза още момчето.

Кристиян разказал на майка си за мечтата на Мария, а тя му обещала, че Мими ще стане принцеса като Крисия.

Родители, учители и директорът на училище "Васил Левски", в което учат Мария и Кристиян, решили це ще търсят начин да сбъднат мечтата на Мария. И така стигнали до майката на Крисия, Ангелина.

"Наши приятели ни разказаха за това детенце с нелека съдба. Ние с най-голямо желание и удоволстве решихме да дарим тази рокля", каза майката на Крисия. Тя обясни, че Мария има нужда и от средства за операция на очите.

"Направихме този жест към детето, който е малък, но се надяваме да сме му доставили голямо удоволствие", каза още Ангелина.

Самата Крисия обясни, че е подарила на Мария една от роклите, с които се е представяла в Шоуто на Слави – червена дантелена рокля. “Радвам се, че й я дадох, защото това е много хубаво чувство“, каза малката звезда.

А отговорът на щастливата Мария е: "Крисия, обичам те!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
64
2
 
0
 
! Отговори
До 79 преди 7 години
Аз мога и да си бърша *** мога, ти и тва не си се научил, понеже мозъка ти върши работа, само когато си в кома и не се налага да извършваш никаква дейност. Тоя PR не е, за да направи някого известен, кухаро малоyмен, а за да му изтъкне постъпката и да направи добро впечатление на залyпeняци като теб. Винаги мисля сам и винаги съм мислил сам и за мен тва е *** и евтин PR, а консулматор на боклyци като теб няма как да ми промени мнението, ако ще и да застанеш надолу със зомбираната си тиква.
63
1
 
2
 
! Отговори
XXX преди 7 години
Крисия е талантливо момиче, не бих казал нищо лошо за нея, нито за родителите и, ако не и правеха такъв евтин и пошъл PR, а тва, че е евтин и пошъл PR само амеби като теб не разбраха.
62
0
 
0
 
! Отговори
impious преди 7 години
@80, наистина си яко кух тип, всичко можеше да стане и без да се разгласява, но както вече казах - всичко е PR, а само куха тиква като теб би сметнала, че са го направили с друга цел.@81, ти спокойно можеше да намесиш и папата тук и него да го обсъдим, нищо, че за него не е ставало дума, а за тая с книгата може да си поговорим друг път, но да не е тук, че ще използвам само нецензурни думи, а тук вече ги трият тия коментари.
61
0
 
0
 
! Отговори
До 76 преди 7 години
Благотворителните концерти се правят с цел да привлечат публика, чрез която да съберат средства, тук тя дава собствената си рокля и си прави евтиния PR на гърба на момичето, ама ти явно си с акъл на амеба, щом простата ти тиква е неспособна да разбере нещо толкова просто.
60
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Щом Анджелина Джордан може да описва в книгата си , че подарила чехли на дете от Азия значи и за Крисия може да се напише статия и да се каже , че е подарила рокля.Крисия няма да вземе пари от статията ама Анджелинка ще попрецунка някое евро нали така.Аршина е двоен , когато сме изпълнени със злоба и е хубаво да влезем в релси.Между другото тя се съдрала дала ЧЕХЛИ.
59
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благотворителните концерти значи трябва да се закрият и певците да ходят да пеят тайно на уше за да няма показност.Как не са се сетили хората досега боже боже.Благотворителните мачове да се играят пред затворени врати , а всеки направил нещо добро трябва да се крие и срамува особено ако е по известен, защото винаги ще се намери един ,който да търси под вола теле.Е пожелавам му да намери това което търси и да се отърка добре в него.
58
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Днесбг някаква цензура към неприлични приказки нямате ли ? Самосезирайте се ако обичате и този коментар кой на кой да го яде го изтрийте.Очевидно е , че човека е пълно куку и е за специализирано лечение , но това премина границата на нормалното.Очаквам адекватно действие от ваша страна.
57
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Защо позволявате на човек да пише подобни глупости за едно дете и за родителите и ? Тази статия я пускате да бъде псувана Крисия и родителите и ли? Как може да толерирате подобно нещо и да не триете ? Или щом е за шоуто и Крисия може ? Засрамете се!
56
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз ако съм на родителите на това дете и прочета това жална ти майка бобко.Няма да можеш да си седнеш на левскарския *** и добре , че хората не ги четат явно , защото ти си за съд.
55
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Благотворителност е да направиш анонимно дарение, всичко друго е реклама и показност. Никой, изпитващ истинско удоволствие да направи друг човек щастлив, не би се показал, а родителите на тва момиче могат да ми го ядат, щом са такива ебалници, че са стигнали до тва да правят PR на дъщеря си на гърба на сираци.
54
10
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Какво пак злобеете бе, смешни?
53
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Напиши си адреса като си толкова смел да ти изпратят хората подарък.
52
1
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Доста грозен опит за реклама (ей, да не ме забравите около празниците!) върху чуждо нещастие.
51
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това за ПР - а нали го дъвка снощи цяла вечер в друг форум , че и тук.Наспа се викаш и давай сначале ти наистина си луд и трябва да бъдеш намерен и освидетелстван.
50
0
 
19
 
! Отговори
стефчо преди 7 години
айде махнете я тая жабешка усмивка вече от медиите,има много талантливи малки певици в страната,обаче няма плешив сопнсор с много пари зад тях....
49
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много нагъл ПР на гърба на сирачето - дала една ползвана рокля и го разтръби по всички медии.
48
11
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти ли си седнал да ме определяш мен ? Стоиш там скрит зад компа и няма да се учудя да блъскаш *** докато си пишеш глупостите.Ти остави това прекрасно талантливо дете и не се занимавай с нея.Това което тя прави няма как да разбираш , защото си назад еволюционно.
47
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Повтаряш се бе амиго.Слаба ракия си просто и нито доводи имаш нито покрития.Пишеш си едни и същи глупости и така я караш толкова много време.Жалък си да знаеш.
46
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Поинтересувай се как и защо Крисия беше в Европейския парламент.А това , че си е признание за качествата на един певец това е факт и това , че ти не го оценяваш си е лично твой въпрос.Мъчиш се да оборваш факти и събития и да се правиш на експерт какъвто не си.Ти си господин никой разбираш ли ? Нищо не зависи от теб освен да си избърсваш *** след кензане.
45
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Смени си репертоара пич , защото просто си зациклил и не мърдаш напред.От 2 часа повтаряш едни и същи глупости и това показва , че ти е трудно да мислиш.Докажи , че я уреждат и че и плащат.Иначе ако е по твоята логика те и на Джордан са и уредили конкурса и родителите и плащат участията тук там.

Спонсорирани публикации