Сбъдната мечта: От Крисия за сираче – рокля с дантелки

Малката Мария ровела по кофите и си мечтаела да е принцеса
Обновена: 23 дек 2016 19:24 | 23 дек 2016 19:02,
110
Сбъдната мечта: От Крисия за сираче – рокля с дантелки
Снимка: архив Булфото

Малката звезда от "Евровизия" Крисия сбъдна мечтата на сираче от Хасково, което си пожела да е принцеса като нея.

Историята на Мария е тъжна. Тя е останала без родители, живеела на улицата и се изхранвала от кофите за смет. От септември момиченцето е настанено в защитено жилище и записано да учи във втори клас.

В началото била свита и мълчалива и често плачела докато си намерила приятел, разказва БНР.

Това е нейният съученик Кристиян. Той успял да се сближи с мълчаливата и тревожна Мария и узнал за желанието ѝ да има рокля като на Крисия.

"С нея сме идеални приятели. Споделяме си всякакви неща. Например тайни. Мими разказа, това е много тъжна история, как нейните родители са починали. На мен много ми е жал за Мими, но тя вече си намери нейното семейство, защото нашият клас е нейното семейство. Ние обичаме Мими", обясни Кристиян.

Именно той стои в основата на сбъдването на мечтата на Мария.

"Тя ми каза, че иска да бъде принцеса, да има хубава рокля като на Крисия. Мими е много добра и с топло сърце. Мимето е изпаднала в беда и нашият клас се опитва да ѝ помогне", каза още момчето.

Кристиян разказал на майка си за мечтата на Мария, а тя му обещала, че Мими ще стане принцеса като Крисия.

Родители, учители и директорът на училище "Васил Левски", в което учат Мария и Кристиян, решили це ще търсят начин да сбъднат мечтата на Мария. И така стигнали до майката на Крисия, Ангелина.

"Наши приятели ни разказаха за това детенце с нелека съдба. Ние с най-голямо желание и удоволстве решихме да дарим тази рокля", каза майката на Крисия. Тя обясни, че Мария има нужда и от средства за операция на очите.

"Направихме този жест към детето, който е малък, но се надяваме да сме му доставили голямо удоволствие", каза още Ангелина.

Самата Крисия обясни, че е подарила на Мария една от роклите, с които се е представяла в Шоуто на Слави – червена дантелена рокля. “Радвам се, че й я дадох, защото това е много хубаво чувство“, каза малката звезда.

А отговорът на щастливата Мария е: "Крисия, обичам те!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
6
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ти усещаш ли се , че приказваш едно и също бе ??
43
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е с този коментар за плащането на Дисни ме убеждаваш , че си луд.Колко плащат на Джордан да ходи по шоута ?
42
6
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крисия има продуцент и участва вече в шоу и няма как да обикаля и навън и да пее и в шоуто на Слави. Тя не е робот да участва на 20 места.За тези 3 години откакто се е появила постигна достатъчно много успехи и не е нужно повече.Тя получи вече две покани от американска страна ама ти тези неща не ги виждаш.Защо не поканиха Джордан в Европейския парламент , а Крисия ? Не забравяй , че ние сме Източна Европа все пак.
41
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато човек не може да пее не му дават награди и не го търсят от Дисни , а си стои като теб и плещи глупости.
40
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
На другия ти коментар нали се сещаш какви небивалици пишеш.
39
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крисия от 3 години прави страхотни кавъри на достатъчно много певици и певци какво ми дрънкаш за тази посредствена норвежка , която кой знае по какъв начин и при каква конкуренция е спечелила значително по нещастния местен конкурс. Е да станала е първа на село ама в града сред другите може да не я докара доикъде.Grammy awards за деца да си чувал.Единственият конкурс с многомилионна публика и предаван на живо е Евровизията , а целта е публиката.Тя я спечели и затова си е нашата звезда.
38
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Евровизия не е никакъв престижен музикален конкурс , от там не е излязъл известен музикант, никой не ги помни - всички са еднодневки. Престижен е Grammy Awards например, и други има. А ти питай учиндолеца с голата глава който явно му е платено да пробутва посредствената Крисия, той все пак е завършил консерватория и има ухо - къде е неговото протеже и къде е Анжелина Джорда - разлика от земята до небето, Крисия никога няма да може да направи парчето на Били Холидей както Анжелина Джордан.
37
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Опитваш се да я черниш и да я омаловажаваш като изпълнител , а тя през това време си върви напред , постига си успехите , пее си песните и толкова.Е кажи ми не си ли губиш ти времето /
36
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Когато искаме да омаловажим нечии успех,ще намерим хиляди доводи и причини.Конкурсът е най-престижния европейски такъв и за деца и за големите.Звезди дали излизат от него или не е въпрос на това с кои мениджъри ще работят после участниците.Тук се гледа таланта и щом публиката ти кляка както беше при нея няма какво да коментираш повече.Крисия показа , че е страхотен талант и никой не може да и го оспори.Приеми истината и толкова.
35
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Това , че обърках децата с Амира не означава , че не знам кой стил какъв е.Двете деца пеят различен стил и няма място за сравнение и стига чете Уикипедия и ми цитира от там какво пише за Били Холидей и Ейми Уайнхауз.Крисия е страхотен талант и както сега я потърсиха от Дисни така след време ще покори света.Българче с подобен успех не сме имали и това го знаят всички , а щом чуваш че на " All of me " пее фалшиво значи си далеч от музиката. Намери ми 10-годишно да я изпее и изиграе така и тогава
34
0
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A от Gloomy Sunday Крисия дори и една фраза, един мотив не може да възпроизведе, не говорим за цялата песен, ще изфалшиви...
33
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да спечелиш такова място на такъв силен конкурс е доста по-убедително от това да спечелиш норвежкия конкурс за таланти.Когато това дете се конкурира с други участници от други страни и си спечели награда тогава ще говорим.За сега е само местна звезда.
32
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е ти пък виж " Аll of me " когато Крисия беше също на 10 и ми кажи , че има равна на нея.Или си пусни " Vivo per lei " и се наслаждавай.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Да грешката е моя тя пее джаз пеене, което пак няма общо с поп пеенето. А относно клиповете Крисия имаше доскоро близо 80 милиона гледания така че няма какво да гледам.
30
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ХА ХА никой не си спомня пък само за този месец направи 3 участия по концерти и на 25.12.2016 ще бъде с участие в " Българската коледа ".Ама това е защото не я помнят де не че нещо друго.Голяма комедия си.
29
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Анджелина Джордан пее оперно пеене , а Крисия се извяява в поп пеенето и нямат нищо общо.В леката атлетика този , който скача висок сравняван ли е някога с този , който скача овчарски ? Крисия спечели европейско признание и конкурс пък Анджелина Джордан конкурс на местно ниво.Айде да се пусне и с други деца да се конкурира в оперното пеене пък дори и само от европейски страни.Клиповете на Крисия са гледани не по-малко така че приказваш глупости от злоба.
28
2
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
и Анджелина Джордан пее винаги боса, като покойната Цезария Евора, има много клипове в ютюб с нея, как изобщо може да става и дума за сравнени с нашето дете...
27
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До copyАнджелина Джордан е продиджи, нещо невероятно, просто зашеметяваща. Това дете пее като зряла джаз певица, като че ли е преродена Били Холидей. И е много по малка от Крисия, на 8 години е като печели конкурса, сега сигурно е на 10. Изобщо не може и дума да става за сравнение между двете, Крисия пее фалшиво е много далече от Анджелина Джордан.
26
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Липсва му талант на детето. По добре да започне да учи нещо, певица няма да стане, само ще се напъва и ще се мъчи, то вече и без това никой не си спомня за нея, никой не знае мелодия на нейна песен.
25
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Фактите говорят , че Лидия завърши 9 - та , а Крисия 2-ра на същата тази детска Евровизия и Дисни потърсиха Крисия , а не българската Ариана Гранде. Всички ли толкова да не разбират питам аз ?