Сбъдната мечта: От Крисия за сираче – рокля с дантелки

Малката Мария ровела по кофите и си мечтаела да е принцеса
Обновена: 23 дек 2016 19:24 | 23 дек 2016 19:02,
110
Сбъдната мечта: От Крисия за сираче – рокля с дантелки
Снимка: архив Булфото

Малката звезда от "Евровизия" Крисия сбъдна мечтата на сираче от Хасково, което си пожела да е принцеса като нея.

Историята на Мария е тъжна. Тя е останала без родители, живеела на улицата и се изхранвала от кофите за смет. От септември момиченцето е настанено в защитено жилище и записано да учи във втори клас.

В началото била свита и мълчалива и често плачела докато си намерила приятел, разказва БНР.

Това е нейният съученик Кристиян. Той успял да се сближи с мълчаливата и тревожна Мария и узнал за желанието ѝ да има рокля като на Крисия.

"С нея сме идеални приятели. Споделяме си всякакви неща. Например тайни. Мими разказа, това е много тъжна история, как нейните родители са починали. На мен много ми е жал за Мими, но тя вече си намери нейното семейство, защото нашият клас е нейното семейство. Ние обичаме Мими", обясни Кристиян.

Именно той стои в основата на сбъдването на мечтата на Мария.

"Тя ми каза, че иска да бъде принцеса, да има хубава рокля като на Крисия. Мими е много добра и с топло сърце. Мимето е изпаднала в беда и нашият клас се опитва да ѝ помогне", каза още момчето.

Кристиян разказал на майка си за мечтата на Мария, а тя му обещала, че Мими ще стане принцеса като Крисия.

Родители, учители и директорът на училище "Васил Левски", в което учат Мария и Кристиян, решили це ще търсят начин да сбъднат мечтата на Мария. И така стигнали до майката на Крисия, Ангелина.

"Наши приятели ни разказаха за това детенце с нелека съдба. Ние с най-голямо желание и удоволстве решихме да дарим тази рокля", каза майката на Крисия. Тя обясни, че Мария има нужда и от средства за операция на очите.

"Направихме този жест към детето, който е малък, но се надяваме да сме му доставили голямо удоволствие", каза още Ангелина.

Самата Крисия обясни, че е подарила на Мария една от роклите, с които се е представяла в Шоуто на Слави – червена дантелена рокля. “Радвам се, че й я дадох, защото това е много хубаво чувство“, каза малката звезда.

А отговорът на щастливата Мария е: "Крисия, обичам те!"
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


110
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
24
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Крисия талантлива?: )Че това момиче което представяше България на последната детска Евровизия- Лидия Ганева я сложи в малкия си джоб като вокални данни! Тя пее БЕЗУПРЕЧНО.трудни вокали, технически много грамотно, както е думата на англ. FLAWLESS! Един фалшив тон няма и е много естествено дете, с прекрасно сценично поведение, без сянка на надменност. Ама нали не я лансира чалгаджия Номер 1 Сл. Трифонов..... Мисля че тя ще бъде и има всички данни да е българската Ариана Гранде, следете развитието й! Крисия без шоуто на Трифонов е ни-що.
23
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
рядко гнусни коментари, на още по-рядко прости люде
22
4
 
0
 
! Отговори
ноне преди 7 години
какво зло те гони ?! Истината ли е зло?
21
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
То си е казано кое как е станало така и това са пълни глупости.А защо не го издържаш ти ? Да осиновят по твоята логика всички деца от домовете ?
20
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стига,спрете се за малко,стига зло!
19
2
 
6
 
! Отговори
copy преди 7 години
Мисля че се опитва да подражава на онова дете което спечели Норвегия търси талант - Анджелина Джордан, макар че като пеене Крисия не може да й стъпи на малкия пръст. Та Анджелина била за концерт в някаква азиатска държава и минала край бедно дете живеещо на улицата, което много харесало обувките й. Норвежчето веднага ги събуло и му го подарило! Това се казва жест. А защо като семейството на Крисия е богато, не поеме издръжката на това дете, нещо като морално спонсорство, за да открие и развие и то своя талант и въобще да има един по-сносен живот, или "жестът " е по-скоро пиар за Крисия?
18
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не може всички да имат нейните качества талант и съдба и всеки живее своя живот , но щом детето е направило това въпреки " презадоволеността си " е по-добре да се замълчи и да се преклоним.
17
1
 
6
 
! Отговори
ноне преди 7 години
Когато някое от децата на който подарява разни неща има възможност да е на нейното място тогава всичко ще е наред. В кое е новината че едно презадоволено дете търси внимание на гърба на друго дете което не е имало късмет. Подарила и рокля ...
16
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Браво дете ето така постъпват големите таланти и големите личности , а ти от малка се показваш в такава светлина и топлиш сърцата.Дай боже да се опазиш от лошотията и да гледаш над нещата както в песента , която изпя " Високо високо "
15
0
 
6
 
! Отговори
none преди 7 години
До АнонименКаквито възрастните такива и децата!
14
4
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Таланти като Крисия се раждат много рядко и нека се радваме , че си наша и слави името българско.Благодаря и за всичко , което досега направи за тази изстрадала държава.
13
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много благороден жест Крисия и е сигурно , че детето ще носи роклята ти с удоволствие , но ние знаем колко е добро сърцето ти , а тези които не те оценяват да си гледат работата.Господ помага на хората със сърца.
12
5
 
10
 
! Отговори
Сладурка преди 7 години
Сладурка е Крисито и глас има и сценично поведение и е красива и е въобще една звезда , която грее в България и ни кара да сме горди , че е българка.
11
1
 
6
 
! Отговори
до 13 преди 7 години
Е друго си е като теб да не върши нищо смислено , но да умее да храчи по другите
10
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За певица намя данни, но медийна звезда за ден два ще стане.Като порасне, на 16 ще сложи силикон,на 18 ще се ожени за мутра, на 20 ще забременее от продуцента си,на 24 ще скъса с продуцента си и ще е самотна майка с дете,и ще разчита на това да я пишат по жълтите парцали.Това е с две думи т.н. българският шоу бизнес.
9
5
 
11
 
! Отговори
ноне преди 7 години
Кой се интересува. От някакви посредствени деца който свръх амбициозни родители налагат.. Не ме занимавай с глупости!
8
5
 
3
 
! Отговори
Давай давай преди 7 години
Пиши пиши пак с 20 различни поста против Крисия като в другите 2 форума и после кажи , че не си луд.
7
5
 
7
 
! Отговори
ноне преди 7 години
Това дете е ужасно посредствено! Как са успели да го повредят така за толкова кратко време?! Имам чувството че това дете олицетворява следващото чалга поколение..
6
10
 
16
 
! Отговори
Софиянец преди 7 години
Противно селянче и бъдеща чалгаджийка.
5
5
 
2
 
! Отговори
до 5 преди 7 години
Това вече го дъвка по други места дай нещо ново.