360 кг яки субекти срещу моите 55 килограма! Говори Беновска

"Не знам на какво, освен да бъхтят за мускули, ги учат тези момчетии от НСО?"
Обновена: 22 яну 2017 19:18 | 22 яну 2017 18:58,
157
360 кг яки субекти срещу моите 55 килограма! Говори Беновска
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg

Под претекст, че пазят президента да не му хвърля ябълка, 3-ма яки субекти - общо 360 килограма - наричани с респект "гардове от НСО" се хвърлиха върху моите 55 килограма…

Така Илияна Беновска, която се опита да хвърли ябълка към Росен Плевнелиев на последната му пресконференция като президент, но бе извадена от гардовете на НСО, описа своето виждане за случката в сградата на президентството.

В сряда на брифинга на Плевнелиев и Попова Беновска попита вече бившия държавен глава какво са му заплатили, за да стане проводник на американската политика. Докато довършваше въпроса си тя си извади ябълка и се опита да я метне към президента както направи това към Румен Радев в нощта на изборите в НДК. Сега обаче гардовете от НСО й попречиха и я извадиха от залата на пресконференцията.

Още по темата

"Не знам на какво, освен да бъхтят за мускули, ги учат тези момчетии от НСО… Дали им дават и по някоя книжка да попрочетат ,че да мислят преди да се демонстрират като добичета?", попита Беновска в предаването си по радио К2, цитирана от "Фокус".

Водещата припомня филма "Бодигард" и "как многопластово Кевин Костнър изигра ролята на бодигард на Уитни Хюстън…

"Нека и да напомня на експрезидента Плевнелиев, че "неговият голям личен приятел" експрезидентът Обама на последната си пресконференция заяви, че журналистите трябва да са "не симпатични, а скептични и трябва да задават неудобни въпроси", каза още Беновска.

Тя настоя началникът на Националната служба за охрана генерал-лейтенант д-р Ангел Антонов да й отговори официално кое е предизвикало "животинската агресия на подчинените му" към нея.

"И преди да отида и аз като Гришо "да си взема една студена вана, а после да потренирам", за да поддържам спортната си форма да устоявам да стоя изправена и на крака, когато ме нападат 360 кг живо тегло-бодигардове от НСО ще ви попитам: "Що ли пък изхабих хубавите ябълки, а не метнах по Плевнелиев обувка?!", завършва коментара си журналистката.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


157
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
96
11
 
15
 
! Отговори
ЧестАпагон преди 7 години
Охранителю всеобщо е мнението,че Плевнелиев е национален предател с 7%минус доверие така че по добре замълчи и не се мазни моля!
95
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е айде, айде...
94
6
 
44
 
! Отговори
Частен охранител преди 7 години
Поведението на тази поръчкова неуспяла циркаджийка е повече от осъдително и тук две мнения не може да има. Първо това не е само гражданин, а Институция, Президентът на Р България, не чичо й от село.Второ осъдителни са особената дързост и циничност на такива платени чучела, с който се мъчат да очернят една институция и една гилдия.Трето, крайно време е да се предложи закон за защита на държавността и такива лeкeта като тази, да бъдат поставени на местата им.
93
10
 
25
 
! Отговори
св.св.Маркс и Енгелс преди 7 години
Тая Баба Яга има късмет че е в България. Интересно какво щеше да и се случи ако беше извъртяла тоя номер в Русия Турция или Китай...
92
15
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мишо Шамара при Диков 2013-та.Направо го на.***! Има го в ю туб. Уж независимия Диков бе нас.ран от Шамара... Гледам клипа..голямо щоу!Рапъра няма какво да губи там. Браво, Мишо!
91
1
 
19
 
! Отговори
Гражданин преди 7 години
Учат ги да пазят Президентът от такива плямпала като нея.Други питанки?
90
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беновска, сега нямаше да имаш право на отговор, а щеше да си в Белене при бай Тошо!Не, нямаше да си вечеря на прасетата, а просто щеще да чистиш лай.ната на прасетата изяли такива като теб.
89
1
 
22
 
! Отговори
Охранителвт-Софив преди 7 години
110: Бе не я знам и не искам да я познавам ,ама долничко и подло търси пиар!Аз ако бях,щях ръцете зад гърба да и щракна преди да я подкарам навън ,и направо в някоя стаичка ще я озаптя на тъмничко да поседи! Трябва да е благодарна на сегашното НСО! Евала Атака! Хубава вечер!
88
0
 
14
 
! Отговори
АТАКИСТ преди 7 години
104 Един социопат като нея може ли да има достойснтво?Дали осъзнава тази дума?Доктор Лектър определи ли оня другия, като социопат- оня недъгавия изяден от прасетатата във физиономия?Психолог ли е Лектър?Да каже как мислят обезобразени хора за света???
87
1
 
8
 
! Отговори
До 101 преди 7 години
Приятел,това не е въпрос,обиждане!Ако имаше доказателства ,че са му плащали,да ги извади!Другото е като да кажа ,че щом жена ти пътува всеки ден по околовръсното,можем да допуснем,че работи там!
86
2
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Момчетата" са си свършили работата и то много "Меко"!Г-жата Беновска да благодари, че още може да пише в с ръчичките си!Това е посегателство срещу Първото лице в държавата, и без разлика кой е той - това е оскърбление към цялата нация!"Гардоете" от НСО са също хора като нас, но разликата от нас е, че те застават под куршумите!
85
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беновска и Плевнялиеффф трябаше да излязат навънка да се разберат като жени. Вместо това какво поседва Плефнялиеффф напълни гащите, първия охранител се скри зад гърба на втория от страх, а третия събираше от пода гнили ябълки и кисело зеле.
84
5
 
20
 
! Отговори
Манталитет преди 7 години
Недопостима постъпка.Трябваше още с замерването да бъде повалена на земята.
83
4
 
17
 
! Отговори
Умник преди 7 години
Червена бабичка, ама от най-долните.
82
1
 
22
 
! Отговори
Охранителят-София преди 7 години
Момчетата от НСО си свършиха работата,и то доста нежно! Няма какво да се оплаква журналистката! Дори перо да беше извадила,те трябваше да се намесят то да не стигне до трибуната! Тя е наясно,че това щеше да се случи,така,че да не се прави! Номерът не и мина и ако има достойнство няма да хленчи безпричинно сега!
81
0
 
3
 
! Отговори
Ех преди 7 години
Много цензура брат
80
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ябълката, ти оправдаваш поведението на Беновска с Ябълката?????????????????????????????????????????
79
19
 
13
 
! Отговори
ябълката... преди 7 години
Беновска зададе въпроси, които никой друг нямаше "топки" да зададе.Плевнелиев не отговори, защото не му стиска да каже кой му плаща.Явно не се е издържал само от заплатата си.Сега щял да прави фондация, нали е безработен, пари трябват...
78
12
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тия прехвалените бъхтичи от НСО, с отбора ги бяхме откъртили от бой на Боровец. Накрая квичаха на заколено и половината молеха да ги оставим. Нема такива смешници. Налитаха на всяко момиче в дискотеката на хотела и обиждаха хората. Такъв бой отнесоха, че само на специални части станаха :)))
77
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Беновска ,имаше късмет че си жена, иначе гардовете щяха така да ти надуят от бой, че да не можеш да говориш един месец поне.Това ясно ли ти е, па.ча?

Спонсорирани публикации