Миската Анчева – разочарована, но с мечта: Да съм президент!

България не е само една шевица, защити я Маги Вълчанова
Обновена: 1 фев 2017 15:43 | 1 фев 2017 15:38,
106
Миската Анчева – разочарована, но с мечта: Да съм президент!
Снимка: Facebook

Виолина Анчева, която представи България на конкурса "Мис Вселена" 2016 г., е разочарована, но не и обидена от негативните комендари по неин адрес след конкурса.

"Разочарована съм, защото аз не бих постъпила така. За мен е абсолютно без значение кое момиче отива, важното е, че е българка", сподели Анчева.

Още по темата
В социалните мрежи десетки я разкритикуваха заради избора й на костюм с чанове. Разголеният конкурс беше интерпретация на празника Сирни заговезни.

Анчева се прибра днес в България. Посрещнаха я семейството и приятелите й.

Ели Анчева, майка на миската, беше категорична, че за нея тя е цялата вселена. Посрещнаха я с питка с мед и сол, символизиращи сладките и тежките моменти в живота й.

"Най-разочароващия момент беше, когато българи започнаха да се заяждат с мен от една снимка с един тигър в зоопарк. После за това, че не съм с перфектните мерки 90/60/90 и последното с националния ми костюм", коментира още тя.

"Решихме да заложим на нещо по-различно, да популяризираме българските празници. В крайна сметка България не е само една шевица, не е само една носия", категорична е Маги Вълчанова.

Първото нещо, което ще направи Виолина след конкурса е да се върне в университета, където е пропуснала много часове по европеистика, а голямата й мечта е някой ден да стане първата жена президент на България. 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


106
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
63
0
 
0
 
! Отговори
H преди 7 години
Да разбираме, че има козметици от всякакъв род, които работят "на тъмно"?!Я с личните карти моля, да се регистрира първо кой ще претърпява процедурите, подробно описание на самите процедури и ако има снимка, с която да идва, посочвайки я: "Ей на тоя искам да заприличам", електронна база със снимките(и оригиналните от личната карта) - кой на кого е заприличал, ако изобщо трябва да е законно подобно нещо да заприличваш на някого.
62
0
 
0
 
! Отговори
H преди 7 години
За който е психично здрав, разбира се - това са много повечето!Обаждайте се на 112 и казвайте: "Прочетох, че броят на психично болните бил съмнително и нереално огромен, да не би да се правят измами, например с двойници? ПСИХИЧНО ЗДРАВ/А СЪМ!"
61
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Виолина, никой (тоест публиката) не ти е виновен, че в екипът ти е пълно с некъдърни ***.и! Ти наистина ли не знаеш, че за да те изберат трябва най вече да излъчваш сексапил а не имидж на бг овцевъд с типичните атрибути? Съвет от мен - преразгледай договора който имаш с великите ти продуценти и ако можеш го скъсай веднага!!! Пожелавам ти успех защото все пак си една от красивите Българки заслужаващи да им се даде шанс.
60
1
 
7
 
! Отговори
Теди преди 7 години
Журито на конкурса избира победителките .Тя може да се сърди на тях там, на което място са я избрали .А и физическата красота е твърде преходна да разчита само на нея.
59
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Не ни занимавайте с някаква си провалила се миска. С който спала спала, който обслужвала обслужвала, добрала се до състезанието, сега вече никой няма да я иска, язък че толкова много хора са я гнявили напразно. Да си търси някаква работа, да се изучи за счетоводителка или да стане продавачка.
58
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ко Не!
57
4
 
10
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
Като не говори е по-умна.
56
4
 
12
 
! Отговори
Ха,ха,хаааааааа... преди 7 години
Много си умен ,бе Кольо....ЗАТОВА ЛИ НАКИЧИХТЕ МОМИЧЕТО С ТИЯ ДЗВЪНЦИ НА *** ....!"ЩОТО Е НАЙ-КРАСИВА" -----ТА , ДА НЕ СПЕЧЕЛИ....??!!!!!!!Много хитро ,бе...ха,ха,хаааааааааааааа....
55
7
 
13
 
! Отговори
Никола преди 7 години
Защо хейтите момичето , та тя е в пъти по-хубава от френската зъболекарка с конските зъби и кривия нос , която спечели конкурса ?! Да не би костюмите на другите взети под наем от карнавала в Рио с оперение като на птеродактил да са по-оригинални от този на нашето момиче . Истината е, че на страна като България никога няма да бъде позволено да спечели такъв конкурс нашата кандидатка , няма никаква вина за това !
54
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Тя няма и да може да завърши.Сега Вълчанова,ще я продаде на някои дърт олигарх.Той ще и напраска 3-4 деца и ще лежи до живот по гръб.Тези конкурси за Мис са си показна проституция.Учат малките деца как да си уредят живота,като пораснат да се продават за зелено ^^
53
3
 
17
 
! Отговори
Смех!!! преди 7 години
Опазил но Господ от такива "Президенти" .....с консервени кутии и дзвънци по ***....!!!!Егати Простотията!!!!
52
1
 
23
 
! Отговори
Костюм с чанове ха,х преди 7 години
Другия път , вържете на роклята Й консервени кутии от "Русенско варено" и кофички от "Българско кисело мляко"------ЗА ДА ПОПУЛЯРИЗИРАТЕ "БЪЛГАРСКОТО"!!!МНОГО ЩЕ Е ОРГИНАЛНО!!!!ЖУРИТО ШЕ ПАДНЕ ПО ГРЪБ.......
51
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За ползването на интернет трябва да има ЦЕНЗ!!!Не може прости селяни, издухани па.чи като тая и всякаква друга гм.еж да поства и да тормози нормалните хора.
50
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Миската Анчева с мечта: Да съм президент"Пази Боже от това просто същество........Ако това е демокрацията по-добре да се върнем в комунизма.
49
0
 
12
 
! Отговори
сминдух енд чесън преди 7 години
По дрехите само посрещат,изпращането е нещо друго.
48
5
 
14
 
! Отговори
Горан преди 7 години
Убава мома, ама глупава! За президент не става! Тя и Луна бълнуваше президент да става!
47
1
 
8
 
! Отговори
софиянец преди 7 години
убаво е, ама щом се хвърля по мис всильена шо е толкоз глуповато?
46
9
 
9
 
! Отговори
! преди 7 години
Браво, момиче! най-важното е да завършиш образованието си, стани един принципен Президент, като изучиш каква е билаБългария преди 1944, унищожаването на интелигенцията й и средната класа, възцаряване на "МОлчать, не россуждат!'Стреми се към истина, към прогрес! Учи, чети, намери си интересна за теб работа!Успех!
45
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
President na mutresite i plemeitli na trifanov
44
1
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Значи обекнивността няма нищо общо с хейта! Момичето е хубаво, спор няма, тялото й не отговаря на стандартите, за които тя се бори, също факт (неслучайно трудно се откриват снимки на тялото и в нета), а и очевидно не спечели конкурса..просто не е на нивото за мис Вселена и това няма общо със завист, хейт или каквото и да е друго, което се опитват да ни втълпят. Естествено, че ще я коментираме! Тя е избрала този път!