Поптодорова е заловена 3 дни след кражбата

Полската полиция: Жената се призна за виновна, върна нещата
Обновена: 1 мар 2017 18:56 | 1 мар 2017 18:55, Анисия Иванова
154
Поптодорова е заловена 3 дни след кражбата
Архив: Булфото

Елена Поптодорова е била задържана за кражбата три дни, след като я е извършила. Това става ясно от отговор на полската полиция до вестник "Стандарт”.

В него се уточнява: „Полската полиция записа кражба, извършена от гражданка на България в района на летището на Варшава. Случката е станала на 24-ти февруари. В един от безмитните магазини е открадната козметика на стойност 1600 злоти. След установяване на идентичността на заподозряната, тя е заловена на 27-ми февруари около 4 часа следобед в района на летището. Жената се призна за виновна, върна откраднатите неща и доброволно прие наказанието. След приключване на процедурите, тя е освободена”.

Още по темата

От вестника са поискали допълнително уточнение и от полицията обяснили, че няма грешка и кражбата е извършена 3 дни преди задържането на Поптодорова.

От полицията посочват още, че не могат да дават информация за личните данни на заподозрян или провинил се, тъй като това противоречи на полските закони.

Отговорът до вестника е подписан от Томаш Олешчук. Според "24 часа" той е говорител на полицията във Варшава. Идентифицирането на бившата ни посланичка в САЩ вероятно е станало чрез система за лицево разпознаване от охранителните камери на международното летище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
88
0
 
3
 
! Отговори
WC преди 7 години
До АнонименPO SKORO E EDIN NEREALEN IZMAMEN KLADENEC PREVARNAL SE VAV POMIINA SEPTICHNA IAMA
87
0
 
28
 
! Отговори
да върне паспорта преди 7 години
Придобита по времето на комунизма клептомания,или забавена функция на паметта по време на менопаузата.Поптодорова притежава незаконно дипломатически паспорт,който вече не е пожизнен и трябва да го върне.Опитала е да го използва ,за да избегне по-строго наказание.
86
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
в тъпата *** като си сложиш една специална фамилия и ти се издигаш....всички издигнали се с фамилии са ***
85
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Вчера, като прочетох новината, не ми се вярваше, не можех да допусна, че жена от такъв ранг може да извърши нещо такова, мисех, че е грешка. Явно не е грешка. Не зная вие как се чувствате, но мен ме е срам понякога, че съм българка.
84
2
 
5
 
! Отговори
До 94 преди 7 години
Ти на колко години си ? Я се ,,образовай " и разбери коя е тая кака.Имаш голяма каша в главата. Или.....ти ......срещу 5лева коментираш?
83
3
 
22
 
! Отговори
Смешно е ! преди 7 години
Браво бе юнаци малолетни.Толкова лесно ли се манипулирате.Тя има толкова общо с Герб,колкото и Т.Живков И той беше от Герб. Е може ли пък чак толкова да нямате мозък бе. Няма да се учудя ако ,,обучите"и по малките от вас че и Луканов е бил от Герб и Виденов и Кирчо Добрев. Майтап голям бе хлапета.Вие сте върха на т.ъ.по тата.
82
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Прекрасна предизборна агитация за ГЕРБ. Няма що. Едно от "новото" им лице. Кой ще гласува за тях при такова злепоставяне.
81
20
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Te комунисти посланици в САЩ не пращат, проверен човек на ГЕРБ е крадлата, евроатлантичка крадла.
80
0
 
41
 
! Отговори
анти преди 7 години
Тая крадла 3 дни говори по телефона и не се усеща че е взела нещо което не е платила - каква излагация - какво падение.
79
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Болест
78
1
 
30
 
! Отговори
Snorky преди 7 години
Явно край това нищожество няма нищо за крадене щом е тръгнала на лов за козметика. Голям срам!
77
5
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Три мандата депутат от БСП. Три дни крие крадени стоки, три... Комунистическа работа.
76
7
 
23
 
! Отговори
u4en преди 7 години
Типично за комунист - краде и лъже! Нямаше лустрация! Б.Б не прави чистка на крадливи комунисти ..урежда ги на удобни постове и доносници от ДС и си мисли .че ще заблуди народа! И магистрала до Луната да направи - разсипа си ракията! Народа иска ДА НЕ ГО КРАДАТ и крадците в ЗАТВОРА !
75
0
 
17
 
! Отговори
Троя преди 7 години
*** недоносено,какво толковалошо има в това,което написах. А именно: "Сега е момента да поиска р.о.м.с.к.огражданство! "
74
0
 
30
 
! Отговори
Американ преди 7 години
Тази кражба едва ли е първата в която е заловена, просто е първата за която пуснаха информация. Щото иначе трябваше да я натирят от външното министерство, то не че изобщо трябваше да е там още откак "демократите" взеха властта.
73
0
 
43
 
! Отговори
АК-47 преди 7 години
Тази, като се оправдаваше, че говорела по телефона, защо не се е върнала в магазина, като е приключила разговора... Какво, три дни ли говори непрекъснато, и три дни държи продуктите в ръка, и не съзнава, че ги е взела. Тази за какви ни има? То бива наглост...
72
11
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Борисов лобираше пред Радев да стане служебен премиер, но Радев не се върза. Сведенията за Поптодорова бяха, че е клептоманка. Освен това Радев се пазеше от отявлени комунисти, каквито са в ГЕРБ.
71
1
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Колко трябва да е американофилка и техен човек ,за да я назначат в Борда на Американския Държавен Фонд за недвижими имоти?Дано заради тази кражба и лъжа ,я изритат от там.
70
7
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
тая сака министерство у правителството на Герб, затова тренира чори-папи
69
6
 
13
 
! Отговори
Съсела преди 7 години
Защото сме цоцалисти!