Поптодорова е заловена 3 дни след кражбата

Полската полиция: Жената се призна за виновна, върна нещата
Обновена: 1 мар 2017 18:56 | 1 мар 2017 18:55, Анисия Иванова
154
Поптодорова е заловена 3 дни след кражбата
Архив: Булфото

Елена Поптодорова е била задържана за кражбата три дни, след като я е извършила. Това става ясно от отговор на полската полиция до вестник "Стандарт”.

В него се уточнява: „Полската полиция записа кражба, извършена от гражданка на България в района на летището на Варшава. Случката е станала на 24-ти февруари. В един от безмитните магазини е открадната козметика на стойност 1600 злоти. След установяване на идентичността на заподозряната, тя е заловена на 27-ми февруари около 4 часа следобед в района на летището. Жената се призна за виновна, върна откраднатите неща и доброволно прие наказанието. След приключване на процедурите, тя е освободена”.

Още по темата

От вестника са поискали допълнително уточнение и от полицията обяснили, че няма грешка и кражбата е извършена 3 дни преди задържането на Поптодорова.

От полицията посочват още, че не могат да дават информация за личните данни на заподозрян или провинил се, тъй като това противоречи на полските закони.

Отговорът до вестника е подписан от Томаш Олешчук. Според "24 часа" той е говорител на полицията във Варшава. Идентифицирането на бившата ни посланичка в САЩ вероятно е станало чрез система за лицево разпознаване от охранителните камери на международното летище.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


154
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
15
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Стандартно ппведение на проруски шумкар, хващаш го на место престъплението, а то продължава да се обяснява и да ръси нелепици
47
0
 
13
 
! Отговори
ДР преди 7 години
До СТРАНДЖАТАТо е защото майка й е била много болна.
46
12
 
18
 
! Отговори
bolbov преди 7 години
Сега трябва да я върнат на американските и господари да се осигури на госпожата допълнително обучение по кражби и грабежи.За пореден път обръщам внимание на всички демократично мислещи хора.К радиото Лен че е ваш човек не я правете комунист ка.
45
17
 
7
 
! Отговори
очевидно преди 7 години
Очевидно жената има някакъв проблем , който не е бил разгласяван преди това. Не е възможно да го е направила съзнателно.
44
3
 
9
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
ако беше заявила, че иска БГ да излезе от НАТО и ЕС нииииииикога нямаше да разберете за случая:))
43
1
 
31
 
! Отговори
кремчета, помади преди 7 години
Тя беше назначена посланик в САЩ от Симеон Сакс..., абе Мадридския крадец. По- му приляга ***. Толкова *** доведе и изпоназначи, все БАй-тошови хора. ТАя беше от БСП тогава, след това обърна лопатата и ходи в други партии, но не е единствена. А че е крадла, крадла е, не е нито кремче нито парфюм, за 400 долара. Срамота, не може ли да и се отнеме гражданството, че резили страната.
42
0
 
37
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
Все се надявах да е станало по невнимание, все пак не ми е приятно български дипломат да е крадец След тази информация обаче тоя вариант отпада. До сега се въздържах да я оплюя Поптодорова, сега с чиста съвест мога да кажа че тоя е една от най жалките утр/пки.
41
1
 
41
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 7 години
Баси... - три дни говорила с майка си...
40
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Може ли да сте такива коравосърдечни,и все под вола търсите,жената Ви обясни ,че3 дни е говорила с болната си майка и тъкмо тръгнала към летището за да върне взето и полицията я арестувала.
39
22
 
7
 
! Отговори
Bad Company преди 7 години
Комунистите ги мразя и в червата си но статията е повече от смешна. Няма как да повярвам на парцала "Стандарт", че червената госпожата е живяла три дни в безмитна зона!!!:)) А може би бесния вой от руската преса има връзка с нейното изказване, че Пусия не може да извади България от Европа??
38
10
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Комуниста срам няма където и когато може!
37
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Е АЙДЕ СЕГА ЗА ЕДНО КРЕМЧЕ. Такъв шум. В СОЦА ИМАШЕ ПО ГОЛЕМИ КРАЖБИ АМА НЕ ПИШЕХТЕ.
36
2
 
25
 
! Отговори
Майтапчия преди 7 години
Дали на безмитните магазини няма да и залепят снимката?
35
29
 
5
 
! Отговори
Е бати и резила преди 7 години
Стига вече сте тръбили че е кражба, на всеки поне един път му се е случвало.Е бати и резила е че посолството го няма никакво. Има ги само да вземат заплатки а като се стигне до работа в интерес на народа ги няма никакви.
34
0
 
18
 
! Отговори
Хм преди 7 години
А,забравих още нещо-с пата.логичния лъжец А.Томов-Лупи правиха и собствена партия-Евролевица(или нещо такова),под.л.ога на Костов!
33
1
 
20
 
! Отговори
Андрешко. преди 7 години
Никога не е късно да стане за резил,макар и вече да не е посланик. Дали ще може да отиде повече в Америка при свои познати,а да не говорим за България.
32
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Цялото ни посолство във Варшава.с комплекса на тъугоеците от БКП, БСП ЗАВЛЕКОХА България над $ 1.5 мил. /1993-94г./
31
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Мале какви посланници имаме само
30
11
 
25
 
! Отговори
Българина преди 7 години
И все пак е член на герб от 2014г, част от безкрайно дългата скамейка с цру калинки на герб
29
11
 
28
 
! Отговори
Тиквун е по-як преди 7 години
От тази единствения по-крадлив е Тиквун. Този гепи на едро. Досега ни е опоскал 5-6 милиарда.