Тръмп не ни пропусна, поздрави България за 3-ти март

САЩ се гордеят с трайното сътрудничество между двете страни
Обновена: 2 мар 2017 18:49 | 2 мар 2017 18:15,
122
Тръмп не ни пропусна, поздрави България за 3-ти март
Снимка: Reuters, архив

Американският държавен секретар Рекс Тилърсън се обърна към всички българи в изявление, публикувано на сайта на Държавния департамент на САЩ, по случай предстоящия ни национален празник, предава "Труд".

"България е наш съюзник в НАТО и близък партньор, и САЩ се гордеят с трайното сътрудничество на нашите страни", пише Тилърсън.

"От името на президента на САЩ Доналд Тръмп и американския народ поздравявам всички българи по повод националния празник – 3-ти март.

Нашите взаимоотношения са здрави и ние ще продължим да работим заедно за икономически растеж чрез увеличаване на търговията и инвестициите, за подобряване на безопасността и сигурността на всички наши граждани, както и за връзките между българския и американския народ чрез образователни и културни обменни програми.

Съединените щати очакват с надежда дълги години на дълбоко приятелство и партньорство с България", допълва още държавният секретар.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


122
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
70
1
 
3
 
! Отговори
Калина Лакова преди 7 години
До АнонименТи откъде знаеш къде съм? Това не значи, че не се интересувам от България, скъпи!
69
7
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Кой знае коя секретарка е писала това, те се сетиха за България покрай скандала с Поптодорова.
68
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
ДО 42 - САМО ЧЕ БИБЛИЯТА СИ Е ЕВРЕЙСКА КНИГА, СТЪЛБ НА ЮДАИЗМА И НА ХРИСТИЯНСТВОТО.А И ХРИСТОС И ВСИЧКИТЕ АПОСТОЛИ СА ЕВРЕИ.ПЪРВОНАЧАЛНО ХРИСТИЯНСТВОТО СИ Е БИЛО ЕДНА ЕВРЕЙСКА СЕКТА, ПРЕЗ V век са го направили държавна религия
67
2
 
5
 
! Отговори
42 преди 7 години
До ДодоА какво ще кажеш за юдеиските привърженици на исляма?Стига с тия клишета "юдео-християнска" цивилизация. Те разпънаха Спасителя и се отрекоха от Месията, а през 187г. след появата на християнството сключиха договор с Антихриста за унищожаването ни. Създадоха и сатанистката религия ислям, призвана да ни унищожи. Така че, сори, цивилизацията е само християнска, а юдеите черпят от благините ни.
66
4
 
12
 
! Отговори
inatut преди 7 години
Честит празник на всички. Честит празник и на ония, дето съжаляват цял живот, че не са се родили оттатък Урал и признават само Мадър Раша..
65
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Чул го Господ! Дано това да е последната година когато България е съюзник на НАТО!!!
64
11
 
8
 
! Отговори
VIZA преди 7 години
До Додо A ВИЗАТА за ФАЩ??? Не че искам да посетя този фибан кинеф!!! ПРОКЛЕТ!!!
63
7
 
19
 
! Отговори
Додо преди 7 години
Браво! Достойния президент! Президента, който за месец направи повече за Юдео-Християнската цивилизация и жалко омерзената и поставена в калта от продажни лидери Бяла Раса, отколкото всички лидери на бели държави за последните 50 години! Бог да го пази и здраве да му дава, на него и близките му! Амин!
62
0
 
15
 
! Отговори
Калина Лакова преди 7 години
До АнонименАз не говоря за корупцията в България, а за корупцията на големите държави за сметка на България. Ама защо да не си продадем богатствата, както обичаме да правим, за няколко хидяли лева, които да използват нашите политици за лични цели, а възползвалите се от нас държави да ни гледат надменно отгоре и да ни се присмиват?
61
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До Калина ЛаковаТя корупцията е отдавна на лице в България,БКП я въведе в най-уродлив вариант.
60
6
 
10
 
! Отговори
Калина Лакова преди 7 години
Нека българите, политици и обикновени граждани, да не се възгордяваме от това "остроумно" писание от страна на една огромна и мощна държава към една нищо незначеща за нея точица на картата на света. Мислите, че е от сърце? Ще има дружба? Ще има корупция, драги, за да си постигнат великите сили целите. Напред и нагоре.
59
10
 
4
 
! Отговори
Аххъ 0 преди 7 години
Идвам от бъдещето и ще Ви кажа, кой ще спечели изборите в БГ.Изборите ще бъдат спечелени благодарение на една телевизионна реклама. Тя ще бъде предавана по всички телевизия в деня преди изборите. Тази реклама ще даде нов наклон в избора на българите. Ето и самата реклама.Тиха улица. Мъж в костюм върви. Вижда се само как прави бавни крачки. Главата на човека не се вижда. Изведнъж се чува за кратко гръм от пистолет, свестене от куршум. Ходещият мъж пада, но вместо глава има пробита от куршум
58
9
 
10
 
! Отговори
Аххъ 01 преди 7 години
Ходещият мъж пада, но вместо глава има пробита от куршум ТИКВА. Камерата се отдалечава бавна и нагоре към НЕБЕТО. Зрителите виждат убит мъж, който лежи на тихата улица. Главата му не е човешка, а просто една голяма и пробита ТИКВА. Около пръснатата от куршум тиква се виждат и няколко тиквени семки.През цялото време камерата се отдалечава нагоре и накрая се чува глас, който казва:ИСКАШ ЛИ ЦЯЛ ЖИВОТ ДЕЦАТА ТИ ДА ЛЮПЯТ ТИКВЕНИ СЕМКИ? ГЛАСУВАЙ СРЕЩУ ТОВА!
57
14
 
21
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 7 години
Браво на Тръмп! Според мен САЩ начело с Тръмп ще просперира с борбата срещу исляма! Ако това стане България трябва да е по-близка със САШ от всякога!!! Аз като българин неща да има ислямисти, араби и тури в България!!!
56
2
 
9
 
! Отговори
късата памет преди 7 години
До Един от СеверозападаДоста изопачени факти представяш. Приеми съвета на 60 и прочети "Строители на съвременна България". По татово време беше забранена. Изчетох материала за който говориш. Не мога да коментирам от първо лице целия период. Мога да коментирам 80те. Голяма част от материала са смесени лъжи с полуистини и носталгия а не факти. Мога да ти ги изредя ако те интересуват, но малко ме мързи.
55
10
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ако той е проявил някакъв интерес към България, то ще е само да види дали може да ни изтъргува с Путин срещу Сирия и т.н. преди да се срещнат. Досега не споменавал нито една друга европейска страна освен Англия.А може и да е само фалшивка.
54
1
 
10
 
! Отговори
Щирлиц преди 7 години
След Костов,Стоянов,Паси,Бойко и цял куп специалисти,как няма да се гордее,даже банкет трябва да спретне.
53
13
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
*** той, трети март. беше преди една година!
52
25
 
22
 
! Отговори
СОЛУНСКИ преди 7 години
САЩ и Германия са наи-добрите съюзници на България. Българи,не вярваите на пропагандата на руската пета колона и путинската хибридизация. . Предателите-комунисти не са българи и нямат родина.Америка винаги е била и ще бъде ВЕЛИКА. България може да оцелее И ДА ВЪЗКРЪСНЕ само с помощта на ЕС ,САЩ и НАТО.
51
13
 
24
 
! Отговори
Бау преди 7 години
Подозирам, че Тръмп няма никаква представа къде се намираме. Добре, че екипа му е подготвил изявлението.