Поптодорова след кремгейт: Признала ли съм вината? Да!

Платих огромна цена, призна бившата посланичка
12 мар 2017 20:25, Александър Попов
298
Поптодорова след кремгейт: Признала ли съм вината? Да!
Снимка: Нова тв

Бившият български посланик в САЩ Елена Поптодорова застана пред камера, за да коментира случая с откраднатия крем и многобройните нападки към след това.

"Това е едно от най-трудните ми проявявания в ефир. Трябваше да се събирам парче по парче, за да дойда. Бях буквално разчленена, не просто попарена. Усещах се разпадната - внезапно и несправедливо", заяви Поптодорова пред Нова тв.

Още по темата

"Да, има инцидент. Признала ли съм вината – да, заплатила ли съм цена – да. Платила съм огромна цена", коментира случаят с прословутия крем.

По думите й той попаднал в багажа й, тъй като боравила с много предмети - дрехи, три телефона.

"Разбрах, че има бурканче крем в голямата ми пътна чанта, когато съм на борда на самолета. Нямаше как да се върна, за да го върна в магазина", допълни тя.

Според Елена Поптодорова в цялата случка няма никаква умисъл, а цената ще си я плаща тя. Но пък имало хора, на които е засегнала интересите, знае ги кои са и как са се борили да бъдат назначени на определени позиции в САЩ.

"Искате да ми кажете че 50 грама чужд крем, възстановен крем, е по-важен от 10 млрд долара, които е ясно къде са. Искам да видя къде са тези, които наистина са виновни за щетите на България. Разговорът отдавна е спрял да бъде разговор за 50 грама крем", убедена е бившата посланичка.

Поптодорова заяви, че няма да прости злоупотребата за случилото се с починалото й дете.

"Излизала съм от много врящи води, ще изляза и от тази. Но от това, някакъв слуга на интереси да изведе медицинска диагноза – това няма да го бъде. Нито е имала диагноза, нито е имало клиники. Това е тема, която тепърва ще има развитие", каза тя.

И допълни, че са й предлагали да бъде кандидат за президент, знаела и че нейното име се спряга за еврокомисар и служебен премиер.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


298
Още по темата: Елена Поптодорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
178
0
 
21
 
! Отговори
бай Спиро преди 7 години
Преди десетина години наистина без да искам откраднах от един хипермаркет. В количката ми беше останало парче сирене, за 2,37 лв, което не съм прекарал през касата и съответно не съм платил. Усетих се на паркинга, като разтоварвах в колата. Повече от мързел, отколкото от алчност не се върнах да го платя. Още си спомням за случая и се срамувам.
177
1
 
5
 
! Отговори
отец Нафърфорий преди 7 години
До Анонимен 188Така си е,нека Бог да ги опрости
176
1
 
8
 
! Отговори
МАЙНА преди 7 години
Тя не го е краднала тва кремче за няколкостотин кинтa, то само се е тафило и паднало в чантата й.За нищожна сума-ГОЛЯМ РЕЗИЛ.
175
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
10 Наември /извинявайте, но от 27 години не живея в България/ дойде защото през 1980 Тодор Живков каза на Брежнев че не може Малка България да изхрани Големия Съветски съюз. Когато дойде на власт Горбачов, той активизира агентурата като целта беше да прехвърли активите в бившите соц страни в руски ръце и да остави "лимоните" на местните правителства. Така някои активи отидоха в Руски ръце.Неговата политика обаче не успя да изправи на крака руската икономика.
174
1
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До жалкоМутрите..на всяко дете вече им е ясно кой ги докара ') Другарите на "мутрите".
173
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До отец НафърфорийКогато кажеш на комунист, че гащите отзад са му кафяви и мирише лошо, вместо да се засрами, изкъпе и изпере, той нагло ти отвръща - А защо в Америка бият тъмнокожите ?!
172
1
 
20
 
! Отговори
Киро кофражиста преди 7 години
Колко е жалка госпожа другарката Смешен плач!Обвинява някой, че бил крал от приватизациятаА самата тя участваше в голямото крадене на Жан Виденов, когато беше депутат и фалираха осем банки, обезцениха лева 1000 пъти, преди народа да ги изгони с камъни и бойХайде по-полека другарко/госпожо ПопТодорова, ние не сме безпаметни, помним какви ги вършете по времето на Жан
171
1
 
18
 
! Отговори
жалко преди 7 години
Правило ли Ви е впечатление че когато хванат някоя мутра, той се свива като мокро коте и започва да изтъква социални и здравословни проблеми.Психологическия профил съвпада.
170
1
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До комунисткаА кой докара 10 ноември,/не е необходимо да пишете месец с главна буква/,поне малко ако разбирате от граматика ;)
169
0
 
21
 
! Отговори
човек от народа преди 7 години
Ние тук сме обикновени хора които пишат просто за да се чува думата на народа.Не и щем топлото местенце. Не знаем към кого да се обърнем. Просто се възмущаваме от това че тази добре платена жена разнася славата на България по този начин.
168
3
 
8
 
! Отговори
комунистка преди 7 години
Кражбата е социално укоримо деяние. Преди руското нашествие хората в България са имали халка която са слагали на вратата за да не я духне вятъра и да влезе някоя овца.След 1944 започнаха да се оключват и пак не го провеха особено често.След 10 Ноември очабе започнаха да си слагат втора врата като в Русия и да слагат брави с четиристранно заключване.
167
2
 
14
 
! Отговори
отец Нафърфорий преди 7 години
До ченгеКрадливи са комунистите,Царство им небесно !
166
2
 
39
 
! Отговори
ченге преди 7 години
Гледах интервюто. Като поведение, емоция, аргументи - истеричен тон, крокодилски сълзи, пренасочване към по-големи престъпления, починало дете, болен мъж, оплакване от жестоката си съдба, прекъсване на събеседника, през цялото време като развален грамофон...едно към едно с джебчийка. Разликата беше, че е стилно облечена и има по-богат речник.Джебчийката има оправдание, че е проста и тарторите на сила я карат да краде. За Поптодорова оправдание не намирам.
165
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До валентинаНадявам се хляба да не е струвал 400 - 500 $ Спокойна нощ Валентина !
164
20
 
5
 
! Отговори
валентина преди 7 години
стига бе м.а.л.оу.мн..ци!на мен ми се е случвало в някой магазин да си държа хляб или бира в ръка и да не я слагам да мине през касата,просто защото или си говоря с някой,или съм супер разсеяна,аман от толкова глупости за тази жена.
163
15
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
такова П.Л.Е.М.Е като българското-нема нема и да има!!!оставете жената на мира вече,проклинам деня в който съм роден в тази държава.
162
5
 
16
 
! Отговори
До Гошко преди 7 години
Гоше , ти ако неше направил такава "невинна грешка " щеще ли да се обясняваш с починалото си дете и болния съпруг !Нагла , ама много нагла !!И аз съм лъгал , Ама не съм крал !И като ме хванат не ставам смешен !Аз не представлявам държавата . Сигурно не съм достоен . Ама тя дали е след тази" невинна грешка "Смятай как си върши работят ! И последни , или си малоумнок или много близък до нея гъзоблизец !!***
161
5
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Много ниско падна тази госпожа. Да крещи, да истерясва и да си води монолог.... Е нямаше нужда да се резили още повече. Има и още нещо, точно когато се разгласи случая, версията й бе, че нейната майка се обадила по телефона и така тя се озовала извън магазина с крема в ръка. А сега друга версия, носела три телефона, чак в самолета разбрала за крема. И още нещо каза, че два дни се чудела как да реагира..... Смях!!! След това интервю съм повече от сигурен, че нещо не е наред.
160
1
 
5
 
! Отговори
Генадий преди 7 години
До Гошогошко..като ти гледам написаното...цъфнал си и вързал брат !
159
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Гоше, Поптодорова трябва да те наеме за импресарио.Страшен имидж и създаваш.