Поптодорова от първо лице: Вакханалия за "останал" крем!

В края на седмицата щяла да e в България и да разкаже сама
Обновена: 6 мар 2017 15:52 | 6 мар 2017 15:45,
242
Поптодорова от първо лице: Вакханалия за "останал" крем!
Снимка: кадър Нова

В последната седмица името ми е замесено в дезинформационен скандал, за чиято ожесточеност и мащаб се оказах неподготвена. Това се казва в изявление на Елена Поптодорова за БТА.

"Преди полет до България по невнимание след внезапен телефонен разговор, свързан с 90-годишната ми майка, у мен, на борда на самолета е останала стока от безмитен магазин", заяви Поптдорова.

Още по темата

Тя заявява, че при завръщането си във Варшава е възстановила стоката и е платила глобата за стореното.

"Полските летищни власти са знаели моята самоличност, часове след като е установена липсата на стоката, имали са и достатъчно информация, че ми предстои обратен полет след дни", посочва Поптодорова.

При завръщането й на летището във Варшава й е било поискано изрично от властите да се легитимира с дипломатическия си паспорт. 

"Последвалата медийна вакханалия в България, която не пожали името ми, стигна до там да ми приписва несъществуващи болести и дори разрови дълбоките лични рани около паметта на детето ми. Отзвукът от нея е налице и в медии в Полша, Русия, Америка, Израел", посочва Поптодорова.

"Твърдо съм решила да съдя всеки, който прекрачи границите на етиката и допусна разпространението на откровени лъжи за мен и семейството ми", зарича се бившият ни посланик в САЩ.

"Моята дейност през последните повече от 40 години е публична. Работила съм цял живот за авторитета и достойнството на България. Заемала съм принципни позиции в интерес на държавата, които са били в разрез с интересите на местни и международни кръгове, които биха искали да имат задкулисно влияние у нас", пише тя.

В момента Поптодорова е във Варшава, но в края на тази седмица ще е в България и ще говори от първо лице за случая.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


242
Още по темата: кремЕлена Поптодорова
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
0
 
32
 
! Отговори
край преди 7 години
Грозното Ленче не лъжи щото лесно може да се провери дали имаш телефонно обаждане когато си била в магазина да си "береш" крем. Оглеждането дали ще те хванат ти осигури приключение и адреналин НО сложи петно върху България с опита ти да се измъкнеш с дипломатическия паспорт. Външно да ми докладва отнет ли е вече и ако не - защо?
190
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До 204 Глупости , няма нищо случайно , една обикновена кражба!
189
0
 
35
 
! Отговори
тя преди 7 години
Тая крадла е работила за американски и лични интереси срещу България!
188
0
 
38
 
! Отговори
x преди 7 години
АКО ОСНОВАНИЕТО ЗА ПОЛЗВАНЕТО НА ДИПЛ.ПАСПОРТ Е ОТПАДНАЛО,В 30 ДНЕВЕН СРОК ОТ ОТПАДАНЕТО БИ ТРЯБВАЛО ДА И ВЗЕМАТ ПАСПОРТА-НАРЕДБА ИМА ПО ТОЗИ ВЪПРОС НА МИНИСТЪРА НА ВЪНШНИТЕ РАБОТИ.
187
4
 
34
 
! Отговори
Гост преди 7 години
Всичката помия, която се изсипва върху нея е по повод позицията и срещу местни и международни опити за задкулисно влияние в България. А троловете ще ги познаете по речника им.
186
1
 
38
 
! Отговори
Дзъ преди 7 години
Елено, скрий се!
185
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
14 дена които обърнаха светЪ3 дневната кражба които лъснаха на ленчето Гъ+Ъневрвам 4е мое да има мас, наречена крем която да струва 400 зелета. кило свинско 15 долара, таа горчице треба да е гепила два-триесе кила мас, майна.в Израелските затвори има и евреи. евреи лъжат, евреи крадът евреи убиват. за това там има в затвора евреи лъжци, крадци и убийци. така е във всека нормала държава. само в нашата летвата за моралае така низко че и сливенските сперматозоиди и яйцеклетки земаа да краднът
184
1
 
38
 
! Отговори
х преди 7 години
явно цял живот да ползваш облаги води до допаминова зависимост. тръпката е голяма.
183
2
 
39
 
! Отговори
ххх преди 7 години
хелън прекара толкова много години в чужбина, но не научи някои елементарни неща. все още е с огромно его, с огромни претенции и се държи тоталитарно. не само излъга публично, но и продължава да се държи арогантно. вероятно затова и обществената реакция е толкова остра. след като "неволно" е изнесла скъпия козметичен продукт, нищо не й е пречело да намери начин да сигнализира и да се извини за случилото се. възпитаните хора така постъпват. щеше да си спести този резил и мегаскандал.
182
0
 
41
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
За починалото си дете,има право,но за кражбата-не.Ние имаме право да питаме,кой и защо позори страната ни.
181
2
 
45
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Като е решила,да съди,респектирането бе при комунизма,или още трае?Поптодорова е публична личност,дипломат на държавна издръжка,който създава гафове и позори България.Ние,кого да съдим за срама,който тя нанесе на страната ни?
180
0
 
36
 
! Отговори
Минува преди 7 години
""ШЕНГЕНСКА" КАМЕРА ОТ ПАСПОРТНИЯ КОНТРОЛ ОТКРИЛА КОЙ Е КРАДЕЦЪТ Инвентаризация в магазина изловила Елена Поптодорова Според полски експерти българката е била без имунитет в момента на извършване на кражбата и на задържането й Българският дипломат Елена Поптодорова е била изловена за кражбата на крем на летище "Фридерик Шопен" след рутинна инвентаризация в безмитния магазин от веригата "Аелия" в терминала за заминаващи пътници. Това разкри пред "Монитор" източник от търговския обект. Заради характера на стоката, която е обект на специални данъчни и митнически регулации в магазина правели всеки
179
1
 
44
 
! Отговори
Ala_Bala преди 7 години
Госпожа Поптодорова, в момента, когато повдигнахме въпроса за нашето безвизово пътуване до САЩ, Вие ни направихте тази "реклама". Поне се засрамете. Това е кражба.
178
2
 
41
 
! Отговори
Голям преди 7 години
Ще съдиш някого за да налапаш още банкови сметки .Крадла си и номерата не минават. Имам магазин и не се прави на ударена . ако искаш съди ме ,но си крадливка и в политиката и по магазините.
177
2
 
40
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Те поляците нарочно са го "останали" в чантата. И на връщане чакали да си го приберат. Тя не е виновна жената ами те ,защото имали информация от камерите
176
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
"Работила съм цял живот за авторитета и достойнството на България. Заемала съм принципни позиции в интерес на държавата" -особено последните дни вдигна достойнството на България на небивали висоти
175
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ето това е школа!То ако-то и се вижда, намирисва, дето се казва още вдига пара, но дамата е от вековна партийна школа и не се предава!
174
1
 
53
 
! Отговори
Хаха преди 7 години
Външно измъкнаха Боевски за девет кила бяло та тая за един крем ли няма да и намерят оправдание Бах ти и смешната държава .хахаха
173
1
 
40
 
! Отговори
Кака Ленка преди 7 години
А.... кой ми ака в гащите ????
172
3
 
52
 
! Отговори
Берлин преди 7 години
Интересно защо на нас, нормалните хора, не ни се случва да си присвояваме неволно скъпи вещи, а само на червените другарки и другари. Може би е въпрос на навици?!