ДАНС обяви още един турчин за персона нон грата

Мъжът създавал антибългарски настроения в смесените райони
24 апр 2017 19:23,
78
ДАНС обяви още един турчин за персона нон грата
Снимка: ДАНС

ДАНС обяви още един турчин за персона нон грата. Мотивите за включването му в списъка с нежелани у нас чужденци, е че е създавал антибългарски нагласи в райони със смесено население в България.

Това обявиха от ДАНС в съобщение до медиите.

От Агенцията съобщиха, че дейността на турския гражданин представлява риск за единството на българската нация.

Мъжът е обявен за заплаха за националната ни сигурност, допълват от ДАНС. Заради това турчинът е включен в списък на чужденци, които не са желани на българска територия.

Това е поредният подобен случай. Преди време ДАНС изгони няколко турски граждани, а на други само забрани да влизат на територията на страната, припомниха от БНР.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


78
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
32
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До това е решението!Nikade ne murdam
31
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
До До Анонимен 29.A vie shte izcheznete do 20 godini ,tova mislil li si,romite 1 milion turcite i musulmanite 1,5 miliona i 2 miliona bulgari tova e dnes BG,s zlobata kum turcite shte izcheznete
30
5
 
15
 
! Отговори
това е решението! преди 7 години
който не му харесва тук- жената и децата в колата и газ към Капъкуле. При Ердоган ага.
29
5
 
13
 
! Отговори
До 35. ROM преди 7 години
Добри Българите нямало ли??? А кой те научи да четеш и пишеш,кой ти даде "А" и "Б" та ти отвори очите за света,кой ти даде човешки права,каквито никъде другаде няма да намериш- сомалийците ли???
28
8
 
5
 
! Отговори
ТУРЧИН преди 7 години
ИСКАМЕ СИ НИНОВА- ТЯ Е НАШАТА НАДЕЖДА,ТЯ НИ ЗАЩИТАВА И СЕ ГРИЖИ САМО ЗА НАС! ИСКАМЕ И РАДЕВ: ПРИЯТЕЛЯТ НА НИНОВА Е И НАШ ПРИЯТЕЛ!
27
15
 
4
 
! Отговори
ROM преди 7 години
Добри българите няма!
26
1
 
6
 
! Отговори
Истински Турчин преди 7 години
До ТУРЧИНЗа това че затвори Турските театри ли?
25
5
 
7
 
! Отговори
До Анонимен 29. преди 7 години
Вие турците не надничайте в канчето на Европейския парламент- то не е за вас. Дръжте си Китайски Туркестан,Евразийското съюзче и пр.- толкова много работа имате там,а се отплесвате по Европата! Вие си освободете "Източен" Туркестан от китайско робство,разберете се с китайците за човешките права на тамошните 100 млн. тюрки,които пъшкат под червения им ботуш! Сто милиона мюсюлмани са роби на китайците днес- това как ви се струва??? Нагледали се те за "правата" на 100 човека в България: а-ама ха!
24
6
 
7
 
! Отговори
oOo преди 7 години
Турците които са на държавна работа в Кърджали не надминават 15%.Няма никаква държавна работа за Турци.
23
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Турците не чакат Бойко- те си чакат Нинова или нейния приятел Ах.Доган. Бойко го чакат само фалшивите турци- истинските не искат и да го чуят,че той работи против тяхното бъдеще! Бойко го чакат Българите но те не лъжат като онзи червен мошеник,представящ се за турчин!
22
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A Bulgaria koga shte izpulni podpisanite zaduljeniya v evropeyskiya parlamament za zapazvane pravata i svobodite na turcite v BG
21
2
 
13
 
! Отговори
Българин преди 7 години
А шепата турци завладяха дори Византия- ти не знаеше ли? Сърбите постоянно им помагаха тогава- бяха първи начело на всяка турска атака! Когато исляма обединяваше турските орди в Анадола,Българите бяха разделени на повече от 12 държави и нямаха единство! Не бе много различно положението в Съпбия,Гърция и пр.: липсата на единство между християните им доведе неканени гости от Индия,средна Азия,Египет и Монголия!
20
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Аз не разбирам какво правят тези от данс. Искам един от тях, с Българско име и етнически Българин, да напусне хранилката за две три години и да се засели в Кърджали или региона. След това да се опита да си намери работа, каквато и да е тя,няма да успее,дори и метач. Незнайно защо, няма никаква работа за Българи. Нещо страшно е, но всички спинкат сладко и чакат пенсията, няма да оправят света,я.
19
6
 
5
 
! Отговори
Българин преди 7 години
Вие турците чакайте Нинова- тя ще ви спаси а не Бойко! Намерили кого да чакат! Червените са вашите хора- техните противници някой ден ще ви сложат на мястото сиреч във фермите,за да ни пасете стадата и да ни копаете лозята. Нинова обаче е от друго тесто- тя ще ви даде постове в правителството и парламента. Значи трябва да сте ненормални,за да чакате Бойко а не нея!
18
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Edno dobro nachalo
17
5
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Преди турското нашествие румънци не е имало- имало е Българска област Влашко,част от Българската империя. Украинци и молдовци също не е имало- имало украински и молдовски Българи. Същото било с черногорците,с 90% от днешните руснаци и сърби и пр. Така било преди турското нашествие- били сме огромен народ,но разпокъсан. Точно затова сме и оцелели- заради огромния си брой,а турците са се изравнили с нас по население към 1700-та година. Не са имали нищо против да ни претопят- просто не са успели!
16
3
 
11
 
! Отговори
Исти преди 7 години
Това е вече работа за похвала- народът такива резултати иска,с повече мисъл за сигурността на нацията. БРАВО!
15
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Ейййй, ДАНС се рсзработиха, браво!!Има още амуджини за гонене. Поне още 50. Не един по един а по 10.
14
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
A zabravih da chestitya na rusofilite che BG sushto niama da moje da izleze s referendum ot eu kakuvto zamislyat.I e hubavo Radev da si prenastroi glavnoto meniu za eu.
13
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 7 години
Puk az da ti kaja che Angliya nemoje da izleze ot EU.Shte doide vreme i shte se ubedish pri goasuvaneto na Eu 27 te tryabva da su suglasni vsichki s da,a dali?? Samo edna durjava da kaje che ne iska uk da izliza i aide da vnasyat vnoskata.Ako se okaja prav,nikoi nemoje da izleze ot eu.A za fesa che rusnaka pravi mrusno na eu e yasno i si prav