BG рокери с вълците на Путин - освиркани, по "Пътя на победата"

Мотористите бяха посрещнати от протестиращи в центъра на София
Обновена: 1 май 2017 12:40 | 1 май 2017 12:39,
481
BG рокери с вълците на Путин - освиркани, по "Пътя на победата"
Снимка: БТА

Български рокери се включват в традиционния  мотопробег "Пътят на победата" и ще се влеят в редиците на руския мотоклуб "Нощни вълци". Тръгването им от София обаче беше съпроводено с освирквания.

Тази година организираният от руските рокери маршрут ще започне от Москва и ще финишира в Берлин. А идеята е да се проследи "победоносния път на Червената армия до Германия", информира "Нова телевизия".

Българските последователи на "Нощните вълци" ще се присъединят към шествието в Будапеща. Този път маршрутът му няма да минава през България, както беше миналата година.

Тогава "Нощните вълци", известни още като рокерите на Путин, гостуваха у нас. Това доведе до сблъсъци между русофили и русофоби, както и до политически съмнения в провокация на Москва към България.

Днешната инициатива на българските последователи на руския мотоклуб отново не мина без напрежение. Те бяха освирквани от протестъри от протестите срещу правителството на Пламен Орешарски, събрали се пред паметника на Съветската армия, съобщи bTV.

До ескалации обаче не се стигна.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


481
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А, това пак "умните и красивите", бе! Поръчковите протестъри, най-жалките от всички.
243
3
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А третополовите протестиращи замислят ли се, че ако не бяха руснаците и Червената армия да спрат Чичкото с мустачките, не само любимият им ЕС нямаше да съществува, но и тях нямаше да ги има?!
242
5
 
8
 
! Отговори
до 312 преди 6 години
Ти ли имаш икономика ? A защо ходите като клошари в ЕС да искате помощи и да искате да ви позволяват да берете ягоди, че да не *** гладни *** .
241
3
 
9
 
! Отговори
haha преди 6 години
Сгрешил съм не били протестъри а непълнолетни пиш.лемета но пак дрогирани...
240
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До РУСКИЙ ОККУПАНТВъв всички случаи българската икономика е в доста по-добро състояние от руската, качеството на живот също
239
3
 
5
 
! Отговори
haha преди 6 години
Тоя сайт май само от дрогирани протестъри се посещава. Само безсмилици дращат като коментарии, и все некой им виновен че са лузари...
238
5
 
5
 
! Отговори
БЪЛГАРСКИЙ преди 6 години
Не, не мога да повярвам, че има още хора възхваляващи СССР и комунизма, изтрепали толкова много народ по севера и взривили толкова много църкви. И уморили от глад украинците.Аз харесвам Православната Руската Империя която ни помогна срещу турските из,,верги, но мразя СССР и комунизма изтрепали толкова много бял народ.....
237
5
 
5
 
! Отговори
Хахаха преди 6 години
Руски рокери!? Руски каубои!? Айде стига вицове! Да си стоят в раша и да не се правят яки.
236
6
 
6
 
! Отговори
USA преди 6 години
Вълците на джуджето знаят , че ще ги спукат от бой нашите вълци на Америка и Тръмп и напълниха памперсите :) Рашка и рашките - най-мизерната страна и нация , след тях са само русофляците по олигофрения ;)
235
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Русия една жалка страна въоръжена с ядрени оръжия насочени срещу света.Икономика базирана на износ на петрол и изнудване на държави ,който купуват тази суровина това ли е руската икономика.Путин терорист.
234
5
 
6
 
! Отговори
по-далече от Русия преди 6 години
Колкото по-далече от Русия, толкова по-близо до цивилизацията.
233
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И какво като е окупирана тая зима и сметката ти за газ ще е доста тлъста продължавай да си свиркаш дано баба Меркел ти плати парното че такива дето бродят да свирят за две кафета няма да могат да си го платят. И другото което е ти нямаш икономика за да я окупират.
232
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никой не уважава предателите, драги ми сънародници.
231
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало детки Крим е руски въпроса е затворен.
230
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам дали Русия граничи с Ада или Рая, но знам, че още преди 50-тина години се говореше, че българите сме проклети, защото сме изковали гвоздеите, с които е разпнат Христос.Има някаква приемственост у нас в това начинание-къде гвоздеи, къде патрони.
229
4
 
5
 
! Отговори
до 292 преди 6 години
Леко да не си напръскаш монитора със зелена плюнка я ни разкажи как двама пияни руснаци ти наливаха бояришник в устата докато обладаваха жена ти та за туй си толкова озлобен и после ти отпориха *** и на тебе.
228
5
 
2
 
! Отговори
Ханко Брат преди 6 години
Руското джудже, най-голямото джудже в света!!?!?!! ................Ура другари........Урааааа!!?"Залата плеска"......иначе Белене, Ловеч, Дубна....
227
6
 
2
 
! Отговори
САЛИ БЕРИША ШИПТЕРИЯ преди 6 години
БЕЗ ПОДПИСАНИЯ ОТ УМИРАЩИЯ НА ЛЕКАРСТВА НЕКРОФИЛ ФРАНКЛИН ДЕЛАНО РУЗВЕЛТ, ПЛЕМЕННИК НА УДРОУ УИЛСЪН, СССР НИКОГА НЯМАШЕ ДА ПОБЕДИ ГЕРМАНСКА ЕВРОПЕЙСКА ОБЕДИНЕНА АРМИЯ. (НА КОЯТО ЧЛЕН БЕШЕ - АЛБАНИЯ, ИТАЛИЯ, УНГАРИЯ, БЪЛГАРИЯ, РУМЪНИЯ. ФИНЛАНДИЯ, АВСТРИЯ, ДАНИЯ И ДРПРОГРАММАТА ''LEND LEASE'' ОТ 1942 ГОД. , ЗА ГЛАДНИЯ И УМИРАЩ СССР, СПАСИ РУШНАЦИТЕ ОТ ЗАГУБА.КАКВА ОГРОМНА ГРЕШКА НА САЩ, ДА ПОМАГАТ НА СЛАВЯНИ И КОМУНАГИ .А В САЩ ПО ТОВА ВРЕМЕ СА ЖВЕЛИ 50 МИЛИОНА АМЕРИКАНЦИ С ГЕРМАНСКИ КОРЕН
226
4
 
8
 
! Отговори
haha преди 6 години
До ГешевВидиш ли руснак, избий му зъбите.+++++++++++++++++++++++++++++ahahahhahahhahhahahhahhahhahhahahahhahahahhahahhahhahhaBring it on.
225
9
 
6
 
! Отговори
Гешев преди 6 години
Видиш ли руснак, избий му зъбите. От Горчив опит знаем, че там където стъпи руски ботуш, нищо не никне.