Отровиха кучето на Поли Генова: Молете се за моята Лана!

Певицата призова да не се разхождат четириноги в Южния парк
3 май 2017 17:30, Петя Славова
133
Отровиха кучето на Поли Генова: Молете се за моята Лана!
Поли Генова ходи навсякъде с домашния си любимец. Снимка: Facebook

Кучето на Поли Генова бе отровено в Южния парк в София. За това алармира самата певица, която написа на страницата си във Facebook: МОЛЯ ВИ, НЕ си разхождайте кучетата в Южния парк в София! Има ОТРОВА - и се молете за моята Лана - в момента се борим за нея... Благодаря ви".

Още по темата

Новината веднага предизвика възмущение и куп коментари. В социалната мрежа хората обсъждаха, че подобен акт е осъдителен.

"Май ще трябва призив и деца да не се разхождат там. Достъпното за куче, обикновено е достъпно и за дете", написа един от потребителите във Facebook.

Преди два месеца стопани на кучета в столичния квартал "Младост" също проплакаха след като се разделиха с домашните си любимци.

Подобни случаи имаше и в Борисовата градина, както и в други български градове. Стана ясно и, че отровите са опасни за хората, но до този момент няма арестувани за последните случаи.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
12
11
 
37
 
! Отговори
Пенка Полигенова преди 6 години
Прекалено много хора си взеха кучета и положението вече е нетърпимо. Затова се слага отрова в парка. Кучкарите трябва да си разхождат кучетата извън града. Там отрова няма, защото няма да пречат на никого.
11
5
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А младият лешояд с червената джуфка кой е?
10
6
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
То там май е забранено за кучета? Аз лично съм имал куче, и ги харесвам, но хората трябв а да проумеят някой неща и да спазват правилата.
9
11
 
27
 
! Отговори
No comment преди 6 години
Боли ме фара за лияра на Генова. Единствено се моля утре сутринта полицията пак да влезе в Сливенския *** квартал. Край
8
11
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паркът е единственото място където човек може да си отдъхне и да си почине от стреса, от напрежението, от работата, от града... Съжелявам, може и кучетата ви да нямат място за игра и разходка, но докато хората нямат конфорт няма как да ми е жал за кучетата ви. Парковете в София приличат на кучкарници, агресивни и неагресивни песове тичат на воля без намордници. Водете ги в гората и ако нямате къщи с големи дворове не си взимайте кучета, те се нуждаят от място, но не пречейки на хората.
7
5
 
25
 
! Отговори
Кид Шелин преди 6 години
Ама на каишка ли е било ? Защото иначе...
6
8
 
8
 
! Отговори
Бау Бау преди 6 години
Алахата акбар
5
15
 
34
 
! Отговори
Умник преди 6 години
Гледайте си кучетата на село, където псето може да живее на двора. Що за човек трябва да си да гледаш куче в апартамент и единствената му разходка да е с намордник и на каишка?
4
12
 
34
 
! Отговори
сс преди 6 години
кучета място там нямат. а и ако беше с намордник, както е по закон, надали щеше да се случи
3
11
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Коя е тази бе, аман от фараони и богоизбрани какво става с равенството нали искате всички да са равни. Не ни интересума пък точно нейното куче, дайте кучето на някой обикновен човек.
2
32
 
44
 
! Отговори
Гошо преди 6 години
А така!!! Да ги разкарат песовете от парка.Никой не е длъжен да хваща бълхи, да го лаят ,хапят и гонят и да им слуша виенето.Има обособени места за кучелюби и помярчетата им , навсякъде наоколо обаче нямат място.Тровете ги докато ненсе научат да спазват реда.
1
23
 
38
 
! Отговори
ИВАНУШКА преди 6 години
Ей са почвам да се моля....

Спонсорирани публикации