Болни всякакви – и кактуси обичат, ама... Разгорещена прайд дискусия

Гейовете просто празнуват, пеят и танцуват, настоя певецът Джийсън Брад Люис
Обновена: 6 юни 2017 11:54 | 6 юни 2017 10:52,
107

Предстоящото провеждане на "София прайд" за поредна година разбуни духовете. Бившият лидер на БНС Боян Расате настоя в "България сутрин", че това е парадиране на ненормална сексуална ориентация.

"Не можем да се противопоставим на природата, но не приемаме, че 500 извратени идиоти излизат на улицата да парадират. Тези хора са клиничен случай. Всякакви болни хора парадират по една или друга причина", заяви той в студиото на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Изпълнителят Джийсън Брад Люис не се съгласи с мнението на Расате и подчерта, че гей парад ще има винаги.
 
"Той не е само за хората с различна сексуална ориентация. Парадът е за младите хора, за любовта, за мира", отбеляза певецът, който миналата година за пръв път е взел участие в гей парада.

"Подкрепям всякакви фестивали, които са за любовта и мира. Хетеропарадът е всеки ден, това е веднъж в годината. Гейовете просто празнуват, пеят и танцуват", каза още Джийсън Брад Люис.

Расате контрира събеседника си с тезата, че има влюбени в цветята си хора и попита: "Означава ли това, че трябва да си боднат кактуса отзад и да излязат по улиците?"

"Не пречим на тези хора да се обичат в рамките на своето извратено семейство. Ходенето на подобни елементи по улиците е неприемливо и лош пример за нашите деца. Това е целенасочена и добре финансирана от чуждестранни организации пропагандна машина", обясни Расате.

Националистът призна, че БНС е провел публична агитация срещу "София прайд" още през 2008 г. с единствената цел по всякакъв начин да възпрепятства гей парада. Той подчерта, че тогава са искали да пребият участниците в парада.

"Не постигнахме целите си поради страхливост на националистите. Няма държава и здравеопазване, тогава идва ред на боя", каза още Боян Расате.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


107
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
14
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Земята е пренаселена! Подкрепям обратните, но да нямат деца, инъче експеримента се компроментира! Естествено да имат право на осиновяване. Звучи малко крайно, но на фона на всичко друго....
18
5
 
30
 
! Отговори
ист преди 6 години
Не се чудете защо се раждат малко деца.. Г ъз деца не ражда.
17
2
 
25
 
! Отговори
от София преди 6 години
Кажете поне какъв ще е маршрута на това показно и излишно шествие, за да знам къде да НЕ водя децата на разходка!
16
0
 
21
 
! Отговори
РЕАЛИСТЪТ 2 преди 6 години
... Паради на обратни... права на роми и съмнителни араби... напълването на континента ни с каква ли не "***" от Арабския свят... Да не би някой от вас да си мисли , че всичко това е ... случайно ?!?! И няма никаква крайна цел ?!?! .......... ;) Още със "събарянето" на режимите на Саддам , Кадафи , Асад , Мубарак ИМ беше ясно защо го правят и до какво ще доведе това !!! Дори Кадафи им го каза - в знаменателна реч към НАТО !!!!! ... Но го направиха , нали ?!?! ЗАЩО ЛИ .... ;) ?!?!
15
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
На 10- ти в събота всички истински българи пред паметника на Съветската Армия в София, да видим как ще тръгне на тези педдали шествието оттам. Този път и полицията няма да ви спаси, амбриажи!
14
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тоя извратен певец Люис ако не ходеше с охрана досега да са пречукали по улиците на София.
13
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама горски пътища бол,що не парадират там!Ама там ,ще ги видят само мечките!
12
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Без гейпарад сме за никъде. Ще ни изгонят от ЕС и ще загинем!
11
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пуснете на ринга Расате и тоя *** Джийсън...
10
2
 
14
 
! Отговори
РЕАЛИСТЪТ преди 6 години
Натрапването... и дори вече... НАСИЛСТВЕНАТА ПРИНУДА на така наречените "ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ" започва да ни идва в повече... "ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ" , които май НЕ са толкова ... ЕВРОПЕЙСКИ... а по- скоро идващи , отвъд океана - "СВЕТОВНИТЕ ГОСПОДАРИ" от ХАмерикански и еврейски произход !!! Но така е... :( ... КОИТО ПЛАЩА - ТОЙ ПОРЪЧВА МУЗИКАТА ! :( А май май ЕВРОПА е доста ... ПРОДАДЕНА.... на еврейски и ХАмерикански мега корпорации :( ......
9
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Той не е само за хората с различна сексуална ориентация. Парадът е за младите хора, за ЛЮБОВТА, за мира", отбеляза певецът....WTF?За каква любов говориш, бе? З какви млади хора ,бе? на Тоз хамерикански извратеняк няма ли кой да му начупи канчето?
8
0
 
10
 
! Отговори
ЙОЛО ДЕНЕВ преди 6 години
няма ли го там. Щом има повече от 10 души вечния кандидат пристига
7
3
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Те не празнуват, а натрапват на останалите мнението им, че това е съвсем естествено, ама не е! Кое му е естественото? Колко деца са се родили от такава "любов"? Дори те не са плод на такава "любов"! Защо ни натрапват заболяването си? Защо не си живеят тихо и кротко? Защо искат непременно да сключват "брак"? Защо не приемат друго име на договора за съвместно съжителство? Защо точно "брак"? Аз съм против дикриминацията на такива хора. Това е като да дискриминираш болни.
6
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Борисов и Джънкер ли ще открият парада.
5
3
 
22
 
! Отговори
ТИЯ НЕ СА ПРОСТИ преди 6 години
ГЕЙОВЕ. Те са ЕВРО ГЕЙОВЕ. Значи може. Те затова ЕС няма да го бъде
4
2
 
25
 
! Отговори
ДА СИ ТАНЦУВАТ преди 6 години
в спалнята. При дръпнати пердета
3
4
 
23
 
! Отговори
Стига толкова преди 6 години
Хайде стига вече с таза тема всяка година, не ви ли писна, едно и също...имаме толкова много проблеми, занимаваме се с гей-паради и глупости...Показността до приемственост не води, който няма акъл и не го разбира, да прави паради и шествия. Така само настройват хората срещу себе си, защото на такива събития нормалните хомосексуални хора не ходят, просто нямат нужда от това.
2
2
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Добре де, ***///дали та ***///дали, но защо трябва да го демонстрират. Разбирам, генетично са увредени, преобладават женски хормони в мъжко тяло. Оправия няма за цял живот. Да си се правят каквото искат, но защо пи улиците с демонстрация? Те не са от нормалната, от сексуална гледна точка, страна на живота. Демонстрацията какво иска да покаже? Ненормална работа!
1
14
 
5
 
! Отговори
Гюнтер преди 6 години
Честит празник братя