?50 000 обезщетение за камериерката? А шведът може в петък да излети!

Благой Рагин настоява: Не можем да загубим Скандинавския пазар
7 юни 2017 08:37,
300

53-годишен шведски турист ритна в главата камериерка, докато тя чисти фоайето в Слънчев бряг.

"Тази жена трябва да получи 50 хил. евро обезщетение!", настоя в студиото на "България сутрин" Румен Драганов от Института за оценки и анализи на туризма.

Още по темата

"Ако това се случи с който и да е в страната, от която идва чужденец, там той трябва да заплати 50 хил. евро", продължи Драганов, като подчерта, че не шведите са виновни, а нашата цяла правораздавателна система.

По думите му обществото ни трябва да има достатъчно силен натиск върху нея и българите да притежаваме силно достойнство да защитаваме всеки български гражданин.

Дъщерята на пострадалата жена обясни пред Dnes.bg, че днес предстои семейството да се срещне с адвокат. По думите й нападателят е задържан за 48 часа.

"Което означава, че ако не се повдигне ново обвинение утре ще го пуснат и в петък ще излети", смята жената.

Темата пред Bulgaria ON AIR коментира и Благой Рагин от Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите, който твърди, че този тип инциденти могат да се случат във всяка една страна.

"Скандинавците са чувствителни и колкото повече се отнасяме негативно към тях, толкова повече се страхувам да не ги загубим като туристи. Една бедна България не може да си позволи да загуби този пазар", смята Рагин.

Гостите коментираха и акцията на държавата, която обяви война на шумните заведения. С началото на летния сезон започват масови проверки по морските курорти, като акцията е насочена към тези заведения, които ще се опитат да нарушават спокойствието.

Румен Драганов даде пример с чуждестранните хотели, които в брошурата си ясно пишат: "Стаята ви се намира срещу заведение, в което се събират млади хора и се забавляват до късните часове".

"Когато сте избрали тази стая и, след като се приберете обратно в страната си решите да се оплачете, от хотела ви казват - прочетете си брошурата", заключи Драганов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


300
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
213
1
 
14
 
! Отговори
Българин преди 6 години
Рагин,да ти рАгна един ритник в суратя. После и друго ще ти рАгна,но да не казвам тук какво и къде.
212
2
 
41
 
! Отговори
Българин преди 6 години
ПРЕДЛАГАМ : 1 Никой българин да не работи в обекти на продажника РАГИН .2. Никой българин да не почива в обекти на продажника РАГИН .3. Рагин да си покани шведите и да ги обслужва лично .
211
1
 
37
 
! Отговори
Некъф луд преди 6 години
Рагин, заради това ви отношение няма да имате работници ако ще и по 10 000 лева заплата да давате. Ще ревете за работна ръка. Помии долни.
210
2
 
5
 
! Отговори
Маке преди 6 години
До НеджаковЕй,що сте смели пред компа!
209
1
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Осъждането на този *** по-скоро ще спечели уважение от страна на шведите, защото подобни простотии не са останали безнаказани, както би се случило и в тяхната държава.Точно така, ама мислиш ли, че плазмодии като този назначен капиталист Рагин имат толкова акъл, че да го проумеят?
208
25
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ало честните и трудолюбивите, поне тука така 70 80% подкрепяте расизма! За туй, няма да се сьрдите на шведа който е расист до костите си като вас!
207
3
 
6
 
! Отговори
Nakx преди 6 години
Ste prebivam kato kucheta skandinavski turisti
206
1
 
31
 
! Отговори
99735 преди 6 години
Такива обезщетения трябва да се търсят не само от чужденци. Ако ме изритат в главата ми е все тая какъв е нападателят. Тука е Дивият запад, що се отнася до саморазправа.
205
9
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако беше ударвната госпожа ромка, как ли щях да реагирате?
204
0
 
58
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако такива са ви шведските туристи, много се надявам да не стъпват в страната ни! Нямаме нужда от подобни о*трепки! Това не са туристи, а дрогирани и пияни б оклуци! Виждала съм ги такива на Златни пясъци - гледат неадекватно, спят по пейките и в тревата, щото така са се натряскали, че не могат да си намерят хотела, повръщат по алеите... Аз лично нямам никакво желание да почивам с подобни типове, а и не само аз.
203
2
 
3
 
! Отговори
Така е преди 6 години
До Чанко 219 И против комунизма , и комунизма.
202
1
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Осъждането на този *** по-скоро ще спечели уважение от страна на шведите, защото подобни простотии не са останали безнаказани, както би се случило и в тяхната държава.
201
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За шведа съд по бързата процедура и докато не си излежи присъдата и плати 50 000 евро обезщетение да не го пускат да си ходи.А като си тръгне му изпратете от нашите шведи да го придружат на изпроводяк,а също и на Рагин да се порадват както те си знаят.
200
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Рагин, голем дуп..вец си!
199
2
 
18
 
! Отговори
Няма проблем преди 6 години
Шведа плаща 50 000 евра , освобождават го и го качват на самолета. И шведа доволен и камериерката още по-вече. Решението е добро , но няма да стане.
198
1
 
27
 
! Отговори
шматка преди 6 години
Изтърват ли го от ареста работата отечи.Ще се прибере и край.Дори и роднините да повдигнат обвинение ще го съдят в шведско.Не разбрах защо при углавно престъпление трябва да се води частно делоКъде е прокуратуратаОня мазния ко речи по въпроса
197
1
 
12
 
! Отговори
Неджаков преди 6 години
Eeee, ако бях там щях да му резна мадете.
196
1
 
30
 
! Отговори
шматка преди 6 години
И как точно ще изтървем скандинавците.Никъде няма да намерят водка за 6? литъра.Смуче им се на хората.Тук е мястото
195
1
 
51
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е българския бизнесмен.Може и да пребият или убият човек,важно е да не загуби туристи.Няма такава държава
194
2
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Този Рагин е срам и позор за България.Поредния продажен тип,който за пари е готов на всичко.Който няма достойнство и не уважава достойнството на другите.Трябва да бъде незабавно свален от този пост от тези,които са го избрали,иначе ще приемем,че споделят неговите виждания.Подобни хора са вредни и опасни за България.

Спонсорирани публикации