Шведските форуми ведно: Затвор за бруталния ритник на Ралф Сундберг

Актьорите ни пък призовават за бойкот на родните курорти
9 юни 2017 09:00, Петя Славова
103

Скандалът с шведския турист, който ритна камериерка в Слънчев бряг се разраства. Български актьори призовават за бойкот на родните курорти, заради позицията на Българската хотелиерска асоциация.

Още по темата

Междувременно стана ясно, че шведът се покая, но остава в ареста, а пред Bulgaria ON AIR председателят на асоциацията - Благой Рагин заяви, че подава оставка.

Скандалът с ритника взриви шведските форуми и мрежи. За разлика от Рагин, те искат затвор за сънародника си.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


103
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
37
1
 
43
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Kaкъв "техен" човек е тоя? Не смятам, че всичките 10 милиона шведи трябва да носят отговорност за някакъв психопат. Пък ония в метрото в Берлин са "наши" хора, нали?
36
11
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Искаме нова статия всеки 15 мин и за пияния руснак от Хисаря който вчера нападна с нож трима българи. Или там няма проблем понеже е горд славянски брат!
35
42
 
14
 
! Отговори
Крумов от Крумовград преди 6 години
Ако българин беше ритнал българка, форумите щяха предимно да пишат "Овцата си го е заслужила", но понеже е швед, а ние комплексари, пищим на национално ниво.
34
4
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Кой още ходи в тази клоака с мутри и рекетьори наречено БГ черноморие? И ви отговарям. Комплексари, които искат да ги видят в социалките. А що се отнася до почивката има много по-хубави, по-евтини! и по-красиви места от тоя shittt.
33
1
 
27
 
! Отговори
Теди преди 6 години
-Счупи една чиния . Сега и се извини . Стана ли пак здрава. Не. Извод: Не винаги извинението върши работа.
32
2
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Абе затвор трябва разбира се, но този шум и дрънканици и то от хора, които са посегнали много повече на българската държава и хора.Тях кога ще ги затворят??
31
20
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е активно хибридно мероприятие на Кремъл ! Да сте чули православен скрепен руски турист да е ритнал балгарска камериерка ? Не ! Повече руснаци по българското черноморие ! Европейците вън ! Това е целта. Тоя швед да се разследва за връзка с Путин !
30
2
 
34
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Тази сутрин по ТВ казаха, че пакетите за чужденци в хотели, олинклузив са между 400 - 500 евро. А колко са за нас българите? Нашето ходене на българското черноморие го смятат за в кърпа вързано за това цените са с 50% по високи. Ние ли сме глупави? Или може би не сме чувствителни? Плачат за бойкот на престъпните и алчни хотелиери.
29
2
 
19
 
! Отговори
Край преди 6 години
Благой Рагин е НИКОЙ дето от време на време се показва по телевизора щото журналистите не знаят че всъщност е директор на водопад. В тая асоциация няма трима члена дето да си плащат членски внос и да се интересуват от нея. Той за това и вика че работи на доброволни начала. Зора му е да е ДИРЕКТОР. Нищо кой знае колко лошо не е казал ама мерака му да е директор е комично -тъжноват.
28
0
 
23
 
! Отговори
do 25 преди 6 години
Форумите на вестниците Афтонбладет, Експресен, и Дагенс Нюхетер. Също така видеото от случката в Тубата. Като не знаеш къде да гледаш, недей да коментираш.
27
0
 
30
 
! Отговори
Живял в Швеция преди 6 години
Швеция е една от най-еманципираните държави в света, там да си жена е равно на това да си богиня. Те много мразят насилието към жените и мразят мъжете дето бият жени, затова тоя побойник, ако го беше направил това в Швеция щяха наистина да го линчуват. Сигурно ще влезе в затвора за назидание...
26
0
 
29
 
! Отговори
бмп преди 6 години
Готов съм да се обзаложа с всеки,че за съжаление този швед ще бъде осъден условно с изпитателен срок,плюс парична глоба,която за стандарта на Швеция е смешна!Що се отнася до съществото Рагин...е,той и тази сутрин по една ТВ продължи с наглостта си и даже обвини водещия,че не го е защитил!
25
21
 
3
 
! Отговори
глупости преди 6 години
и кои са тия шведски форуми? аз нито един не намерих, и с нито един коментар, стига сте пускали партенки...всичко което намерих са БГ форуми, дето сички са зинали в телешки възторг и искащи линч за пияндето
24
0
 
41
 
! Отговори
In Flames преди 6 години
Понеже владея шведски и им чета форумите мога да ви уверявам, че по-скоро искат линч за сънародника си вместо затвор.
23
3
 
41
 
! Отговори
реалист преди 6 години
Почти всички хотели са на политическата мафия и бивши комунистически номенклатутчици, наркодилъри и корумпирани лица от съдебната ситема.
22
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
най-адекватния коментар е на 18 !!!!!!!!!
21
14
 
6
 
! Отговори
Кочо преди 6 години
До Анонимен от коментар 7, то в Шабла, Дуранколак или Крапец няма бетон, но няма и плаж ;). Какво да дириш по каманаците или на 1 метър ивица. Тя кърпата ми е по-дълга от широчината на ивиците на северното черноморие. На север от Слънчев бряг, единствено на Албена плажа става, другото не е плаж, а море има разлика.
20
0
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Даже по-добре да го пуснат. Има по-голяма вероятност да бъде ефективно осъден в Швеция отколкото в България. Още повече, че грозната му муцуна вече е обиколил всичките местни медии от 3 дни насам. Със сигурност няма да остане "анонимен" у дома си...
19
14
 
3
 
! Отговори
Аз преди 6 години
Не защитавам Рагин, той така или иначе подаде вече оставка, но не е казвал, че не иска затвор за шведа. Това което каза е, че не трябва да се създават негативни настроения към скандинавците като туристи! Истината е, че голяма част тях са всъщност семейства с деца и пенсионери и са изключително благодатни туристи, защото плащат добре и не създават проблеми за разлика от англичани и руснаци. Колкото до онзи *** - той трябва да си получи заслуженото и това никой не го поставя под въпрос!
18
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ведно?*** Словена?Слочаеност?Не мисла?ЯВЕРТЪ(QWERTY) е ильоменат!