София прайд – политическо шествие за реклама на чужди ценности

ВМРО зове: Те искат да променят Семейния кодекс!
9 юни 2017 12:00,
271

Парадът на хомосексуалността е политическо шествие, което представлява посегателство върху традиционните ценности на България, заяви Любомир Милошев от ВМРО пред "Денят ON AIR".

"Прокрадват се желания за промяна на семейния кодекс – узаконяване на еднополовите бракове и осиновяване на деца от хомосексуални двойки. Трябва да се концентрираме върху това да стимулираме хетеросексуалните двойки да имат деца", настоя гостът на Bulgaria ON AIR.

Още по темата

Според Милошев гей-парадът или "София-прайд" е провокативното рекламиране на чужди ценности, а от ВМРО считат, че това е изключително неприемливо.

"На тези хора по никакъв начин не са им ограничени правата. Затова питаме, защо е нужна тази манифестация, на която се внася модел на поведение отвън! Тези хора не могат да обяснят в какво са дискриминирани", отбеляза той.

Милошев посочи, че той и съмишлениците му са против излишната пародийност, а не против хомосексуалността като цяло.

"Има опасност за обществения ред. Ние питаме, ако се случи някакъв инцидент кой носи отговорност за него. Искаме различната гледна точка на софиянци, които са против този парад, да бъде чута. Не сме против хомосексуалистите, а против излишното парадиране", обясни той.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


271
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
92
2
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АлексАзис е Продукт. Както и примерите които дава т нар Един българин.Тях ние ги знаем като а катопродукт, , теле-продукти. Айде не ми ги прави норма, ако може.
91
3
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До Анонимен 107 - Вземи чети по два пъти :) Обществото НИ - на нас, българите. Търсиш теле не под вола, ами под жирафа..
90
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Политиката за пълен разпад на обществото е в ход отдавна. Разделението върви по всякакви признаци - цвят, раса, народност, ориентация. Мъже срещу феминистки. Деца срещу майките и бащите си.Целта - индивида да остане напълно сам, неспособен да общува, център на вселената, ревящ за права и придобивки. България не ме обича, а аз съм @бати пи.ча.Такава аморфна маса е рай за кукловодите. Колкото по-де.билна и послушна, колкото по-агресивно настроена към ближния, толкова по-добре.
89
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До юбералесАма то всичко си има граници -с тази показност където е на хората им омръзна .Любов е имало преди парадите и гейове също.За какво парадират или на някой американски сенатор и някой чиновник в Брюксел трябва да угодим ???
88
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 106 - БРАВО! Тъкмо щях да пиша за редицата медицински проучвания, които доказват, че хомофобите, като повечето, които коментират тук, всъщност имат неосъзнати гей влечения и вътрешната им борба разжда тази омраза - плитко прикритие на истината, че им се лапат *** хехе Ти го каза по-добре де, на разбираем език :)
87
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Алекскасаещи обществото ни, защото явно не го познаваш достатъчно, че да имаш обективно мнение................................Така ли? Обществото ВИ. Е вие не сте ли част от нашето общество, аз поне ви включвам. Ако СТЕ ОТДЕЛНО общество КАКВО ТОГАВА ИСКАШ ОТ НАС.
86
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Мой приятел - върл гуляйджия се ожиени за веганка.На едно семейно събиране, където естествено се плюскаше и пиеше яко, нашия с лиги на устага и сълзи на очите не спря да дудне вегански мантри, как ще изгнием отвътре и ще умрем в адски мъки.То му се иска и 2 не вижда, ама дудне.Такива са противниците на прайда.Никой истински веган няма против,че нагъвам пържоли.Никой истински хетеросексуален няма против, че на друг му се ака навътре.
85
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Алекс - до 75Децата се разждат невинни и чисти. Средата, в която се развиват определя какво харесват и какво не като пораснат. Ако имаш две майки или двама бащи, които са любящи и грижовни не виждам как ще ги намразиш..........Да сам го каза. Средата е важна. Две май и двама бащи, това и при животните го няма бе. Айде че много пренебрегнах когнитивната хигиена с тая тема.
84
2
 
4
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До Анонимен (100)Благодаря ти за коментара за Алън Тюринг!
83
4
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До Анонимен (96)Ходи го разкажи това на лелките, дето се погмокряат по 50 Shades Of Grey (май е преведено 50 Нюанса Сиво на български). БДСМ няама нищо общо с ЛГБТ. БДСМ съществува както при хетеросексуалните, так аи при хомосексуалните. Шсичко това само доказва тоталната обърквация в обществото ни, незнание и страх от непознатото, водещ до омраза. Именно атова са нужни тия паради.
82
9
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един от най-интелигентните хора, изиграл решаваща роля за края на Втората Световна е бил гей. Осъден на химическа кастрация и доведен с това до самоубийство след войната - огромна неблагодарност към него и загуба за хората, защото такъв ум би допринесъл още много за науката и хората. И затова трябва да има прайд и толерантност, защото когато ги няма - се отива в другата крайност - както са постъпили с гения Алън Тюринг.
81
9
 
2
 
! Отговори
Алекс преди 6 години
До 92 - Във всяко общество има имена на популярни личности, които се знаят от всеки - Лили Иванова, Слави Трифонов, Бойко Борисов. Няма значение дали го харесваш или не - Азис е едно от тези имена. Ясно ми е, че се правиш на интересен, но ако наистина не знаеш кой е Азис, то ти няамаш абсолютно никакво право да коментираш по каквито и да било въпроси, касаещи обществото ни, защото явно не го познаваш достатъчно, че да имаш обективно мнение.
80
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Един българинТи знаеш ли че гейовете са хора с трамвми и фрагнемтирани личности.Чети повече
79
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Един българинЕгати и примерите за успели хора имаш
78
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"би било много забавно да те набие някой гей хехе"Половината от тях /активните, последователи на Мустафа ***.наф/, често са тестостеронови анаболни психопати. Любимото им нещо е да причиняват болка. Но имат права. И нямат проблем с психиката. Хич.
77
2
 
4
 
! Отговори
от 62 преди 6 години
До Алекс (до 62) част 2Абе човек кое е тоя азис и важно ли, че не ми говори нищо? знаеш ли как ме боли главата, когато се налага да обяснявам на някой сляп и глух прости неща? М?Все едно да ти доказвам че 2 и 2 е четири но ти ме мориш, че е 5.Последен въпрос- ти как се появи? Защо не приемеш, че си следствие а не причина.Капиш?
76
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Затова приветствам Алтернатива за Германия - единствената Партия която се обявява против.,,,Да, да, точно азг дето е пълна с геюве и се тресе от гейскандали.
75
2
 
11
 
! Отговори
Men преди 6 години
До Алекс - до 75Дете НЯМА как да има еднополови родители, такова нещо не съществува. Отвори си учебника по биология.
74
13
 
4
 
! Отговори
Алекс - до 75 преди 6 години
Децата се разждат невинни и чисти. Средата, в която се развиват определя какво харесват и какво не като пораснат. Ако имаш две майки или двама бащи, които са любящи и грижовни не виждам как ще ги намразиш. Не съм чул досега дете да се е самоубило, понеже има еднополови родители, но пък статистиката на самоубийства сред неподкрепените от семейството и обществото ЛГБТ деца е стряскаща.А защо мислите, че децата ще видят как двамата бащи си бъркат по дупките? Вие правите ли секс пред децата си?
73
9
 
9
 
! Отговори
Берлин преди 6 години
Как пък в най-жалката държава се навъдиха най-големите мъжаги и патриоти?! Хаха... смях в залата. :)))