След "шведите" Рагин в депресия: Щях да скоча от 3-ия етаж!

"Аз съм си изживял живота, няма смисъл да ме плюят на 70 г."
13 юни 2017 08:52,
164
След "шведите" Рагин в депресия: Щях да скоча от 3-ия етаж!
Снимка: архив, Булфото

"Човек, докато е жив, греши. Знам, че вдигнах кръвното на много българи", призна шефът на Българската асоциация на хотелиерите и ресторантьорите в оставка Благой Рагин по повод коментара му за ритнатата от шведски турист камериерка на "Слънчев бряг".

Още по темата

Преди дни пред Bulgaria ON AIR той заяви, че не бива да шумим много по случая, за да не ядосваме „чувствителните” скандинавски туристи.

"Шведските туристи са много чувствителни. Преди години имаше един случай - беше убит един барман. И те се обидиха, и направиха бойкот. Няколко години не идваха по нашето Черноморие", заяви Рагин.

Коментарите му взривиха обществото и заваляха гневни коментари, както и призиви да се оттегли от поста.

Към тях се присъедини и официалната позиция на Министерството на туризма, в която се посочва, че то се разграничава от такива изказвания.

Благой Рагин за пореден път се извини за казаното и поясни, че разсъждавал като "бизнесмен", защото бил обременен.

"Ако кажете, качвам се на третия етаж и падам жертва. В петък и това ми мина през акъла. Аз съм си изживял живота, няма смисъл да стоя тук и да ме плюят на 70 години", категоричен бе той пред Нова тв.


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


164
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
34
1
 
34
 
! Отговори
Оруел преди 6 години
Използва тактиката на шведа, от престъпник в жертва се праи :)
33
1
 
24
 
! Отговори
баба ви преди 6 години
Направо се качи на седмия, че това с третия си е гимнастика. Като живеех в Студентски град един арабин беше изхвърлил гаджето си от третия етаж посред нощ. Леко накуцваше и отказваше да я заведат в поликлиниката. Та Рагин да скача, ама от високо.
32
1
 
17
 
! Отговори
Никога не е късно... преди 6 години
да станеш за резил!Как така "нямало смисъл..."Ако не беше обществената реакция, ноя щеше да продължи да говоли глупости, да обижда и да си живее безметежно.Има смисъл! А тоя трябва да си понесе пълната отговорност за думите!
31
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми да беше скочил, вместо да се излагаш като кифладжия, бе пич! То не става само с ядене, требе и акъл... Както и гръбнак!
30
1
 
27
 
! Отговори
Лукчо преди 6 години
Рагин напомня на дук Мандарина от "Приключенията на Лукчо" - той пък заплашваше все, че ще скочи от шкафа. Но то понеже и тук, в тая "държава", положението е като в тази детска книжка - такива ни управляват - лимончета - криви и кисели, портокали и домати - надути и дебели, прости и нагли. Що да нямаме и наш си дук Мандарина?
29
1
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ми да ходи да се лекува. Или да скача. Както правят останалите депресирани.Но от третия етаж - защо, за Бога?! Само ще се потроши и после ще легне на бюджета да го издържаме. Пък ние не сме му криви.
28
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ами да беше скочил бе, какъв си такъв нерешителен
27
0
 
14
 
! Отговори
Щирлиц преди 6 години
Само от третия етаж?Скромно,ц,ц..
26
1
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Когато журналист го пита часове преди да си беше подал оставката" Ще си подадете ли оставката" и той Да, бе подавам си яи след това се захили. Та сега ми е чудно това с 3-я етаж дали пак не го е казал докато се хили.
25
0
 
22
 
! Отговори
Ala-Bala преди 6 години
На нашето Черноморие от Скандинавия идват психопати и пияндурници. Пият направо от кофи, евтин, безакцизен и и без ДДС алкохол. Захранват мутрите по Черноморието. Няма да загуба ако се разсърдят и не дойдат.
24
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Давай рагин, скачай!
23
2
 
18
 
! Отговори
Циник преди 6 години
В България на много от новите( и по стари) нискочели мутросмени и пишманполитицивсе още им "убягва" значението на израза "публична личност".Този стар гл упак в стремежа си да се направи на бизнесмен си навлече народния гняв! Но по-ярък, нагъл , и дебелоок пример за мен в тази посока е др.*** - седесарската бесепарка, и "народна милионерка"..тази у р у спия се е загрижила за контрол на "народните пари" след като отхапа милиони от тях! И....НИЩО!Купува си Ролс Ройс, и блее за принципи!
22
1
 
10
 
! Отговори
George1 преди 6 години
Къносан ***.
21
1
 
23
 
! Отговори
Хрантутник преди 6 години
Бизмесмен, който постоянно крънка нещо от държавата! Помощи от нашите данъци за бизнеси като турризма, земеделието и строителството, където собствениците карат супер скъпи коли, могат да си позволят почивки къдети си искат, яхти и т.н. В това няма нищо лошо, но защо трябва да им плащаме рекламата, субсидиите и какво ли още не. За това другите хотелиери застанаха зад него. Не за изчистване на бизнеса и повиишаване на качеството, а заради способностите му да "крънка" от всяка власт облаги.
20
1
 
23
 
! Отговори
Дърт Скин преди 6 години
Да каже кога , че да го чакам под балкона да му помогна , да не се мъчи
19
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ама хвърли се рагин ти не си Българин-за теб парите са по важни от човешкото достойнство и живот .Такива мазни комунисти като теб ни ръководят 27 г. и затова сме със ъсмачкано самочуствие .
18
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Аз ще се кача на бюрото и ще скоча на земята.
17
0
 
19
 
! Отговори
Теди преди 6 години
Като не знаеш какво да говориш ,обмисли, посъветвай се с някой компетентен приятел .Особено когато се изказваш по телевизията пред цяла България наеми пиар ,изготви реч.Трябва да знаеш какво да говориш.
16
5
 
1
 
! Отговори
Обезопасете курорта преди 6 години
тези черни убиици са познати в СССР и Русия отдавна..ПО време на запои обсебват живите и правят тежки изключително жестоки кървави убииства. сутринта живите се събуждат с мъка не помнят а до тях техен познат заклан.СНимани техни жерти има в авторитетното ПЕжня ру..там може д а огледате много техни жертви смъртно бледи набедени че май са били пили облъчени до смърт от извънземни проникващи пси генераторчета.Припадналите девойки не помнят нищо..
15
0
 
16
 
! Отговори
Продължение преди 6 години
И като го гледам тоя се сещам първо за чорбаджи Нено от "Маминото детенце", там Каравелов много точно е описал образа, също ми идва на ум и чорбаджията от " Хитър Петър"!